Defalarca banlandımİyi yönünden bak banlanırsam Tarkan uğruna olacak ya @zorunlualann için banlansaydın
kareli ceket olsaymış üzerinde...
Ayy dur onu da ben yapayım hajsnskareli ceket olsaymış üzerinde...
Ne kadar kötü bir şarkı olmuş
Sabahtan beri bayağı bir dertlendim
Yaw tarkan sana hiç yakıştı mı?
Ay hala şarkıyı beğenmedim diyen var, eski şarkılar falan ne alaka allah aşkına.
Tarkan da siz beğenin diye yaptı zaten şarkıyı, akıl fikir...
Tam akşam yemegi saatine denk geldi belki ondanŞarkıda bi büyüğe dokandırma varçıksa kavga ondan çıkardı
Dedim ya seçim şarkısı gibi olmus diye kavga burdan cıkar bence belki yasaklanır bileŞarkıda bi büyüğe dokandırma varçıksa kavga ondan çıkardı
Dedim ya seçim şarkısı gibi olmus diye kavga burdan cıkar bence belki yasaklanır bile
Seçimlerden sonra boyle dans mı olcak yani pamuk annesiBence secim sarki olmasin lütfen. Secim sarki en az böyle olmali:
Seçimlerden sonra boyle dans mı olcak yani pamuk annesi
Mesele şarkının satması değil, satış odaklı bir çalışma değil. Siz hiç anlamamışsınız mevzuyu.Sen ben begenmesek Tarkan kimIste elaleme satiyor sarkilarini. Begenmek de var. Begenmemek de
Gülüyoruz ama inanırım biliyor musun ? Yasaklansa şaşırmamDedim ya seçim şarkısı gibi olmus diye kavga burdan cıkar bence belki yasaklanır bile
Mesele şarkının satması değil, satış odaklı bir çalışma değil. Siz hiç anlamamışsınız mevzuyu.
Tamam siz köşede beğenmemeye devam edin.Size öyle gözükebilir :)
Herkes anladı ama kimse bana yanaşmıyorMesele şarkının satması değil, satış odaklı bir çalışma değil. Siz hiç anlamamışsınız mevzuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?