• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Minikbirmucizemeselesi

Why Not!!
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2019
5.910
6.337
198
Kızlar adete 4 gün kala yumurtlamam oldu. Şuan adetim 5 gün geçti . Geç yumurtlama olunca adette geç mi oluyor. Başına böyle bişey gelen var mı? Adetlerim düzenlidir. Dün gebelik testi yaptım yani yumurtlamanın 8 günü adetin 4. Günü olmuş oluyor negatif çıktı. Şimdi ne yapmalıyım bu durumu yaşayan var mı?

Kızlar adete 4 gün kala yumurtlamam oldu. Şuan adetim 5 gün geçti . Geç yumurtlama olunca adette geç mi oluyor. Başına böyle bişey gelen var mı? Adetlerim düzenlidir. Dün gebelik testi yaptım yani yumurtlamanın 8 günü adetin 4. Günü olmuş oluyor negatif çıktı. Şimdi ne yapmalıyım bu durumu yaşayan var mı?

canım çok erken test yapmışsın.. yumurtlamadan 12 gün sonra en erken o da kanda net çıkar idrar testleri ya göstermez ya silik çizgi Çıkar

Canım eger döllenme olmazsa yumurtlama tarıhınden 14 gün sonra adet olman gerekir

Evet son 2 aydır yaşadım, yumurtlamadan yaklasik 14 15 gün sonra adet oldum

24 gunde bir adet oluyorum ben de adetten bi gun once test yapmaya basladim hergun negatifti erken gebelik testi bile . 11. Gun gecikmede silik cikti 12. Gun kan degerim dun 11.99 cikti yarin birdaha vericem kan gec yurmurtlama demekki benjm de darisi sana inslalah 😌
Amin canım inşallah ☺️ Adet günü hiç bi belirtin oldu mu? Hayırlı olsun bebeğin sağlıcakla kucağına al inşallah 🤲🏻

Eklentiler

• 20200604_011741.webp
    20200604_011741.webp
    30 KB · Görüntüleme: 144
Üsüme birden ates basmasi ,sulu akinti ,kabiz, sık idrara cikma . Adet gecince de sol kasigimda damar cekilmesi gbi ic bacagima zonklayan bisi oldu hatta o gun kahve rengi akinti geldi bi kere devami yok . Bakalim bugun birdaha kan vericem insallah yukselmistir. Birde icimden hava gelmesi migdemden .

Üsüme birden ates basmasi ,sulu akinti ,kabiz, sık idrara cikma . Adet gecince de sol kasigimda damar cekilmesi gbi ic bacagima zonklayan bisi oldu hatta o gun kahve rengi akinti geldi bi kere devami yok . Bakalim bugun birdaha kan vericem insallah yukselmistir. Birde icimden hava gelmesi migdemden .
Ben de çok üşüyorum önce hiç üşümezdim sol kasığımda ara ara ağrı oluyor. Karnım adet olacak gibi binağrı geliyor arkasından akıntı geliyor ağrım geçiyor

İnşallah yükselmiştir canım

Back
X