DUPHASTON

Tabii büyük engel. Zaten o ilaçı artsın diye içiyoruz. Doktoruma sorduğumda bende niye artmıyor o zaman diye ? Cevap olarak kişiden kişiye değişiyor demişti süreç. Bazılarında ayları bula bilir. Eğer artmıyorsa da ilaçla iğneyle deneriz dedi. Bu hormonu iğneyle arttırmak oluyormuş dedi. Önemli olan amh ve e2 değerleriymiş.
Benim amh 1.90 e2 ise her baktırdığımda farklı çıkıyor en son 12 çıktı baya düşük sanırım doktor da fsh önemli o önemli değil dedi

Yani ilaç fayda etmiyorsa başka ilaca filan geçmeyi düşünmedi mi.
Demek ki ilaçtan kaynaklı göğüs hassasiyeti oluyor.
Peki bu progesteron düşüklüğü hamile kalmaya engel miymiş benim de çübkü gözle görülür bi sorun yok aöa kalamadım 15 aydır yoruldum artık
Doktorum da şansıma memlekette. Onunla sadece online görüşüyorum. Ben de yurtdışında yaşıyorum. O bana dedi yaşadığın yerden birini bul marta kadar oluşmazsa iğneyle dene

bence aslında hepsi önemli. Biri olmazsa diğeri olmuyor . Sizin yaşınız kaç ?
Yaşım 27.
Bilmiyorum hafiften de bi enfeksiyonum var tekrar eden doktor ondan değil engel olmaz o kadar dedi yine ilaç kullandım onun için.
Aöa döngüm vs düzenli.
Şimdi üniversite hastanesine gitmeye başladım bende orda infertilite bölümüne gidiyorum yavaş ilerliyor biraz süreç ama bakalım tüm testleri yaptırdık martta gidicem tekrar.
Ekstra bi doktora daha gidiyorum orda adet olunca gel yumurtlatma tedavisi vercem sana dedi bekliyorum bakalım öylece.
Artık ne önemli ne değil üni hastanedesinde söylerler inşallah sorunun ne olduğunu da adam akıllı bi tedaviye başlanır

Back