- 9 Şubat 2017
- 836
- 1.395
- 113
- 32
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Sen kaçıncı günü yumurtladın cnmBen de bu ay geç yumurtladım niye ki acaba havadan mı sudan mı
Sen dıkkatli takip et belli olmaz cnm 29 da sıvı alımına dıkkat ettınmı geçen ay kaçıncı guduBu ikinci ayım geçen ay yumurtlmaya yakaladm bu ay yok
Bu ikinci ayım geçen ay vardı yumurtlma resmleri attm içinde eksik olanlarda var hergn düzenli yaptım testleri yumurtlma yok adetm 29. Günü testin 21.günü
Geçen ay 28.gündü 3 saat öncesinden bişey tüketmedim silikleşmiş bugünSen dıkkatli takip et belli olmaz cnm 29 da sıvı alımına dıkkat ettınmı geçen ay kaçıncı gudu
Sen yinede takip et cnm belli olmayabılır adet aralıkların kaç gün mesela benim 40 50Geçen ay 28.gündü 3 saat öncesinden bişey tüketmedim silikleşmiş bugün
Benim çok sarkmadı da yine de hep 16. Gün yumurtlama olurdu bu ay 21. Gün oldu niye bilmemSen kaçıncı günü yumurtladın cnm
Düzensiz 38 40 44Sen yinede takip et cnm belli olmayabılır adet aralıkların kaç gün mesela benim 40 50
Aynı bnm gıbı teste devam et cnm adet olana kadar sensin benım gıbı duzensızlerde hıc belli olmuyorDüzensiz 38 40 44
Testlerm bitmek üzere yeni testler gelene kadar adet olacam bu ay artk olacağına inanmıyorum pek fazlaAynı bnm gıbı teste devam et cnm adet olana kadar sensin benım gıbı duzensızlerde hıc belli olmuyor
sizce yarın yumurtlama olur muAynı bnm gıbı teste devam et cnm adet olana kadar sensin benım gıbı duzensızlerde hıc belli olmuyor
Olur gıbı cnm belkı bugün bıle olur bugun bor test daha yap sensizce yarın yumurtlama olur mu
Eki Görüntüle 2643512
Yaptım bugün yok yarın inşallah olur dua edin lütfenOlur gıbı cnm belkı bugün bıle olur bugun bor test daha yap sen
İni cnm sende bana dua et bende takipteyımYaptım bugün yok yarın inşallah olur dua edin lütfen
İnşallah bu ay hamile kalırsınız Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasınİni cnm sende bana dua et bende takipteyım
Evet canım örnek olarak benArkadaşlar merhaba
sorum olacaktı size
Adete yakın Geç yumurtlama olursa,eğer gebelik oluşursa geç döllenme mi oluyor?
Hangımız ıcın söylüyorsun cnmYakın gibi canım yarın ya da ertesi gün olur yumurtlama
Bilmiyorum cnm inş ya yumurtam çok geç gelişyor benim gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?