Gebeliğe Hazırlık Geç yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Di mi canım
Ben adetime 6 gün kala yumurtladım normalde bugün adet olmam gerekti şuanlık olmadı
Nisanın 27-28-29 yumurtladım.
Yani adetin 29.günü yumurtladım

Arkadaşlar merhaba
sorum olacaktı size
Adete yakın Geç yumurtlama olursa,eğer gebelik oluşursa geç döllenme mi oluyor?
Evet canımm geç döllenme ile yumurtlama aynı şey zaten. Bende de aynı durum oldu. Regl döngüsü önemli benim 35 günde bir bunla da alakalı. 2 hafta farkım var o yüzden dr normal diyor

Adet olup hala gebelik belirtisi varsa da geç döllenme ihtimali olur mu
Olabilir canım benim bi akrabam 2 ay normal adet olmuş. Gene de test yaptıysan olmayabilir. Gebelik belirtileri maalesef hamile olduğun anlamına gelmez. Psikolojik olabilir ki bizim gibi gebelik planlayanların psikolojik oluyor. İnşallah sen hamilesindir

kızlar bu adet döngüsü için 25-35 gün arası normal diyorlar. tam olarakta bilmiyorum ama benim 23 - 24 günde bir regl oluyorum bu süre kısalmaya başladı 20 gün oldu hemen hasta oldum. normal midir iyi midir? geç olmak daha mı iyi yoksa böyle erken mi? sürekli hasta olmakta o psikolojiyi yaşamakta insanın canını sıkıyor

Testilern varım cnm atsana adetlerın ne sekılde normalde ılk defa bu aymı takip edıyosun
Bu ikinci ayım geçen ay yumurtlmaya yakaladm bu ay yok
Testilern varım cnm atsana adetlerın ne sekılde normalde ılk defa bu aymı takip edıyosun
Bu ikinci ayım geçen ay vardı yumurtlma resmleri attm içinde eksik olanlarda var hergn düzenli yaptım testleri yumurtlma yok adetm 29. Günü testin 21.günü

Eklentiler

• IMG_20200529_212352.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_20200529_212214.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG20200530163057.webp
    36 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG20200531162815.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG20200601154644.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 45
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…