- 30 Ekim 2016
- 1.415
- 496
- 123
- Konu Sahibi 2PrensesAnnesi53
-
Balım geç döllenme oluyor muhtemel iki hafata geç gidiyor eğer gebelik olursa.Arkadaşlar merhaba
sorum olacaktı size
Adete yakın Geç yumurtlama olursa,eğer gebelik oluşursa geç döllenme mi oluyor?
Evet canımm geç döllenme ile yumurtlama aynı şey zaten. Bende de aynı durum oldu. Regl döngüsü önemli benim 35 günde bir bunla da alakalı. 2 hafta farkım var o yüzden dr normal diyorArkadaşlar merhaba
sorum olacaktı size
Adet oldunuz mu ? İkinci kez yumurtlama olduğunu nerden anladınızArkadaşlar merhaba
sorum olacaktı size
Adet olup hala gebelik belirtisi varsa da geç döllenme ihtimali olur muAdet oldunuz mu ? İkinci kez yumurtlama olduğunu nerden anladınız
Olabilir canım benim bi akrabam 2 ay normal adet olmuş. Gene de test yaptıysan olmayabilir. Gebelik belirtileri maalesef hamile olduğun anlamına gelmez. Psikolojik olabilir ki bizim gibi gebelik planlayanların psikolojik oluyor. İnşallah sen hamilesindirAdet olup hala gebelik belirtisi varsa da geç döllenme ihtimali olur mu
Geç yumurtlama ile hamile kaldınız mı acaba. Ben de 26.gun yumurtladim şimdi beklemedeyim. Geç yumurtladim diye acaba tutmaz yada sağlıksız olur mu diye endiseliyimEvet cnm geç döllenme oluyor mesela bende 20 li 30 lu gunlerde yumurtlarım
Benim bugün 29.gün olacak yumurtlma yokGeç yumurtlama ile hamile kaldınız mı acaba. Ben de 26.gun yumurtladim şimdi beklemedeyim. Geç yumurtladim diye acaba tutmaz yada sağlıksız olur mu diye endiseliyim
Bir oğlum var cnm çok şükür 34. Günde yumurtladım gebe kaldımGeç yumurtlama ile hamile kaldınız mı acaba. Ben de 26.gun yumurtladim şimdi beklemedeyim. Geç yumurtladim diye acaba tutmaz yada sağlıksız olur mu diye endiseliyim
Testilern varım cnm atsana adetlerın ne sekılde normalde ılk defa bu aymı takip edıyosunBenim bugün 29.gün olacak yumurtlma yok
Çok güzel Allah bağışlasın.. benim de 5yasinda bir oğlum var.. bir senedir de ikinciye uğraşıyoruz nasip olmadı henüz.. pko var. Bende malesefBir oğlum var cnm çok şükür 34. Günde yumurtladım gebe kaldım
Pko falan var mı sende de cnmBenim bugün 29.gün olacak yumurtlma yok
Şu an bişeym yok doktra gittim bu ay yumurtlmaya bakılacak evdeki testtede olmyorPko falan var mı sende de cnm
Bu ikinci ayım geçen ay yumurtlmaya yakaladm bu ay yokTestilern varım cnm atsana adetlerın ne sekılde normalde ılk defa bu aymı takip edıyosun
Bu ikinci ayım geçen ay vardı yumurtlma resmleri attm içinde eksik olanlarda var hergn düzenli yaptım testleri yumurtlma yok adetm 29. Günü testin 21.günüTestilern varım cnm atsana adetlerın ne sekılde normalde ılk defa bu aymı takip edıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?