• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç yumurtlama

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim belki geç yumurtlamissindir. Geçen ay benim de öyle oldu 10 gün gecikti hayatımda ilk kez. Belki de geç döllenme olmuştur. Daha değer yukselmemistir
. Nisanın ilk ayı adet gördüm ilaçla. Daha sonrasında kendiliğinden adet gördüm 24ü gibi. 11 12 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Adet tarihim olarak hangi günü saymam lazım.? Nisanın ilk haftasını mı yoksa 24ünü mü.? Gebelik durumum hala olabilir mi ki.? Ben var gibi hissediyorum.nisnaın ilk haftasını değerlendirirsem henüz 1 hafta adetim geçmiş oluyor

. Nisanın ilk ayı adet gördüm ilaçla. Daha sonrasında kendiliğinden adet gördüm 24ü gibi. 11 12 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Adet tarihim olarak hangi günü saymam lazım.? Nisanın ilk haftasını mı yoksa 24ünü mü.? Gebelik durumum hala olabilir mi ki.? Ben var gibi hissediyorum.nisnaın ilk haftasını değerlendirirsem henüz 1 hafta adetim geçmiş oluyor
Yumurtlamadan 14 gün sonra genelde adet gelir canım. İnşallah vardır hissediyorsan da olabilir

Back