- 31 Temmuz 2017
- 994
- 557
- 103
- 41
Bugün 7. gün canım
Canim Bi kaç gün daha bekle bakalım. Belki pozitife döner. Yumurtlamadan sonraki gün döllenme olduysa falan ihtimal var halaYumurtlamanın 13. Günü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün 7. gün canım
Canim Bi kaç gün daha bekle bakalım. Belki pozitife döner. Yumurtlamadan sonraki gün döllenme olduysa falan ihtimal var halaYumurtlamanın 13. Günü
Idrar testin var mı canım elinde? Ben olsam hergun yaparımHala adet olmadım canım yumurtlamanın 14. Günü bugün
Yok canım elimde de kan testinde çıkmayan idrarda çıkmaz kiIdrar testin var mı canım elinde? Ben olsam hergun yaparım![]()
Stres mi yaptık acaba ondan mı adet olmuyoruzbende aynı duurmdayım.adetimin 46.günü adet olmadım her hafta test yapıyırum negatif.bakalım pazartesi tekrar
yapacağım
O iki gün önceydi canım belki şimdi yükselmiştirYok canım elimde de kan testinde çıkmayan idrarda çıkmaz ki![]()
Benim de aynı yaevet olabilir.benimde böyle hiç olmazdı.ilk defa bir ovülasyon yapayım dedim.bir türlü adet olamadım ki 2. aya geçiş yapayım
Ben geç yumurtlarım şöyle anlatayım sana ben 25aralıkta yumurtlama gördüm 2ocakta adet olmam lazımdı olmadım test falan yaptım çıkmadı erken gebelik testindede çıkmadı deliler gibi gecikti diye her gün test yaptım 6 ocak ta silik çizgi çıktı o gün öğrenmiştim kaybettiğim bebeğime hamile olduğumuKızlar merhaba adete 5 gün kala yumurtladım ve bat tan 5 gün geçti arada kasık ağrısı batma yokluyor bel ağrısı çekiyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif. Böyle geç yumurtlayıp geç döllenme yaşayanlar ne zaman sonuç aldınız bilgi verebilir misiniz![]()
Üzüldüm canım ya inşallah kucağına alırsın bebeğiniBen geç yumurtlarım şöyle anlatayım sana ben 25aralıkta yumurtlama gördüm 2ocakta adet olmam lazımdı olmadım test falan yaptım çıkmadı erken gebelik testindede çıkmadı deliler gibi gecikti diye her gün test yaptım 6 ocak ta silik çizgi çıktı o gün öğrenmiştim kaybettiğim bebeğime hamile olduğumu
Her sancı adet sancısı olmayabilir gebelikte de olabilir sancıAdet sancım başladı kızlar adet olucam büyük ihtimal
Evet kesin görene kadar umut varGelene kadar umut vardır diyorsun
İnşallah canım daha gelmedi beklenenEvet kesin görene kadar umut var![]()
Olmadan bisey diyemeyiz :)Adet sancım başladı kızlar adet olucam büyük ihtimal
Off yaFeci bir sancıyla adet oldum Kızlar![]()
İnşallah sen hamilesindir canım ben 2 yıldır evliyim Geçen ay doktora gidebildim adet günü gel ultrasonla bakalım demişti bi türlü adet olamadım hastaneye gidip hormon testi yaptırıcam bakalım bir sorun mu var ailemde guatr var bende de olabilir belki ondan olmuyordur olmazsa aşılama yaptırıcam inşallah gerek kalmazOff yaBi umut seni bekliyordum. Benim de testler negatif yarın olurum heralde ben de.. Bu ay iyi çalışalım
![]()