• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç yumurtlama

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hala adet olmadım canım yumurtlamanın 14. Günü bugün

Kızlar merhaba adete 5 gün kala yumurtladım ve bat tan 5 gün geçti arada kasık ağrısı batma yokluyor bel ağrısı çekiyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif. Böyle geç yumurtlayıp geç döllenme yaşayanlar ne zaman sonuç aldınız bilgi verebilir misiniz :KK64:
Ben geç yumurtlarım şöyle anlatayım sana ben 25aralıkta yumurtlama gördüm 2ocakta adet olmam lazımdı olmadım test falan yaptım çıkmadı erken gebelik testindede çıkmadı deliler gibi gecikti diye her gün test yaptım 6 ocak ta silik çizgi çıktı o gün öğrenmiştim kaybettiğim bebeğime hamile olduğumu

Ben geç yumurtlarım şöyle anlatayım sana ben 25aralıkta yumurtlama gördüm 2ocakta adet olmam lazımdı olmadım test falan yaptım çıkmadı erken gebelik testindede çıkmadı deliler gibi gecikti diye her gün test yaptım 6 ocak ta silik çizgi çıktı o gün öğrenmiştim kaybettiğim bebeğime hamile olduğumu
Üzüldüm canım ya inşallah kucağına alırsın bebeğini 🥺

Adet sancım başladı kızlar adet olucam büyük ihtimal

Off ya 😔 Bi umut seni bekliyordum. Benim de testler negatif yarın olurum heralde ben de.. Bu ay iyi çalışalım 😂
İnşallah sen hamilesindir canım ben 2 yıldır evliyim Geçen ay doktora gidebildim adet günü gel ultrasonla bakalım demişti bi türlü adet olamadım hastaneye gidip hormon testi yaptırıcam bakalım bir sorun mu var ailemde guatr var bende de olabilir belki ondan olmuyordur olmazsa aşılama yaptırıcam inşallah gerek kalmaz

Back