• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç yumurtlama

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arada bende ilk gebeliğimde geç yumurtladım. Yumurtlamamın 11nci gününde öğrendim. Geç yumurtladığımı bildiğim için bat’ı ötelemiştim. Ama bilmeseydim adetim tam 5 gün geçtiğinde öğrenmiş olacaktım. Geç yumurtlama kötü oluyor bu açıdan kafa karıştırıcı😬
Bende dün yumurtlama günümdü birliktelik oldu. Bugün kasıklarım ara ara yine sızlıyor. Bugünde ovulasyon testim pozitif. Bu neden olur peki.?

İnşallah sen hamilesindir canım ben 2 yıldır evliyim Geçen ay doktora gidebildim adet günü gel ultrasonla bakalım demişti bi türlü adet olamadım hastaneye gidip hormon testi yaptırıcam bakalım bir sorun mu var ailemde guatr var bende de olabilir belki ondan olmuyordur olmazsa aşılama yaptırıcam inşallah gerek kalmaz
Ben de değilim canım. Test yaptım çıkmadı. Biz de aşılamaya geçelim diyorduk ama ortalık çok karıştı. Hastaneye gitmeye korktuk. Hormon testlerine baktı canım mutlaka.. Fsh falan.. Inşallah bisey çıkmaz tabi.. Eşine de baktirin mutlaka aşılama vs öncesi.. Bazen erkekte de olabiliyor sorun

Ben de değilim canım. Test yaptım çıkmadı. Biz de aşılamaya geçelim diyorduk ama ortalık çok karıştı. Hastaneye gitmeye korktuk. Hormon testlerine baktı canım mutlaka.. Fsh falan.. Inşallah bisey çıkmaz tabi.. Eşine de baktirin mutlaka aşılama vs öncesi.. Bazen erkekte de olabiliyor sorun
Eşime baktırmıştık canım sadece hareketi biraz yavaş ama sorun değil demişti doktor kendime baktırmam lazım bakalım ne olacak yarın doktora gideceğim

Benim doktorumda 3 ay riskli hamilelik diyor bu dönemde
Bence de öyle canım. Ortalık düzeltmeden risk var ki bu da 3 ay rahat sürer.. Yine de evde denemeye devam edicem ben. Süreç bitince gelişme olmazsa aşılamaya direkt geçerim artık

Bence de öyle canım. Ortalık düzeltmeden risk var ki bu da 3 ay rahat sürer.. Yine de evde denemeye devam edicem ben. Süreç bitince gelişme olmazsa aşılamaya direkt geçerim artık
Evet bende 3 ay deneyeceğim doktor olmazsa 3 ay sonra gel hormon testi yapalım dedi

Bu arada bende ilk gebeliğimde geç yumurtladım. Yumurtlamamın 11nci gününde öğrendim. Geç yumurtladığımı bildiğim için bat’ı ötelemiştim. Ama bilmeseydim adetim tam 5 gün geçtiğinde öğrenmiş olacaktım. Geç yumurtlama kötü oluyor bu açıdan kafa karıştırıcı😬
Merhaba. 11 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Adetin 24üydü.adet öncesi ve 1 gün sonrası gebelik testi yaptım. Çok silik ikinci çizgi de çıktı. Ama silik olduğu için kafam karıştı.Yarın tekrar gebelik testi yapıcam. İnşallah gebelik vardır 🤲🏼kasıklarımda sızlama var. Adetim 1 hafta gecikti. Bebiş varsa geç döllenme olabilir mi.?

Merhaba. 11 Nisan yumurtlama gördüm. Günümü değerlendirdim. Adetin 24üydü.adet öncesi ve 1 gün sonrası gebelik testi yaptım. Çok silik ikinci çizgi de çıktı. Ama silik olduğu için kafam karıştı.Yarın tekrar gebelik testi yapıcam. İnşallah gebelik vardır 🤲🏼kasıklarımda sızlama var. Adetim 1 hafta gecikti. Bebiş varsa geç döllenme olabilir mi.?
Adetin 24ünde olmuşsunuz zaten geç yumurtlamışsınız. Geç döllenme olma olasılığı yüksek. Gebelik testini tekrarlayın inşallah vardır

Bugün kan verdim. Gebelik testi aldım eve gelirken. Test negatif yine 🤷‍♀️ ama adetim 1 haftayı geçti

Eklentiler

• 15885773219708656171035163132864.jpg
    15885773219708656171035163132864.jpg
    28,7 KB · Görüntüleme: 20
Hala adet olmadım. Bugün kan sonucum çıktı. 4.4. Geçen iki gün önceki 4.7 çıkmıştı. 😔 Niye adet olmadım hala anlamadım

Hala adet olmadım. Bugün kan sonucum çıktı. 4.4. Geçen iki gün önceki 4.7 çıkmıştı. 😔 Niye adet olmadım hala anlamadım
Canim belki geç yumurtlamissindir. Geçen ay benim de öyle oldu 10 gün gecikti hayatımda ilk kez. Belki de geç döllenme olmuştur. Daha değer yukselmemistir

Back