- 12 Haziran 2019
- 202
- 199
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dpo10’da erken gebelik testinde çıkardı büyük ihtimalle. 4 gün daha bekleyin adet olmazsanız tekrarlayın bence testiKızlar merhaba adete 5 gün kala yumurtladım ve bat tan 5 gün geçti arada kasık ağrısı batma yokluyor bel ağrısı çekiyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif. Böyle geç yumurtlayıp geç döllenme yaşayanlar ne zaman sonuç aldınız bilgi verebilir misiniz![]()
Evet gecikti ve stres oldumPikten 12 gün sonra genelde sonuç öğrenilebiliyor. Gec yumurtlamışsınız reglin gecikeceği belli olmuş yani.
inşallah canım ya insan ümitleniyor ilk defa böyle bişey yaşıyorumBen de geçen ay 6 gün geç yumurtladım doğal olarak adetim de 6 gün geç oldu. Normalde 30 gündü döngüm ama böyle olunca 36 gün sürmüş oldu ve bu benim normalim olmadığı için o son 6 gün patlayacak gibiydim çok rahatsız oldum ama gebelik yoktu. İnşallah sende vardır ☺
Ben 4 gün vardır adete en gazla diye erken gebelik testi yapayım dedim ama net negatifDpo10’da erken gebelik testinde çıkardı büyük ihtimalle. 4 gün daha bekleyin adet olmazsanız tekrarlayın bence testi
6 günüm oluyor gecikeli inşallah pozitif olur yoksa da bir an önce adet olayım ne zor şeymiş adet olamamak en fazla gecikmeyi yaşıyorum bu ay düzenli oluyordum adetiBu arada bende ilk gebeliğimde geç yumurtladım. Yumurtlamamın 11nci gününde öğrendim. Geç yumurtladığımı bildiğim için bat’ı ötelemiştim. Ama bilmeseydim adetim tam 5 gün geçtiğinde öğrenmiş olacaktım. Geç yumurtlama kötü oluyor bu açıdan kafa karıştırıcı![]()
Ay kızlar rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu![]()
Benim rüyamda da yeni doğum yapmış arkadaşım test yapıyodu pozitif çıkıyoduAy kızlar rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu![]()
Amin inşallah canım yaHadi inşallah canım.. Hepimize umut olursun
Benim rüyamda da yeni doğum yapmış arkadaşım test yapıyodu pozitif çıkıyodu![]()
Kaç gün geçmiş oldu canimKızlar hastanede çalışıyorum bugün bi kan testi yaptırayım dedim sonuç NEGATİF hayaller yine yüzüyorve adet olmadım davul gibi şiştim
![]()