• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç yumurtlama

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbcn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hbcn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2019
202
199
53
Kızlar merhaba adete 5 gün kala yumurtladım ve bat tan 5 gün geçti arada kasık ağrısı batma yokluyor bel ağrısı çekiyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif. Böyle geç yumurtlayıp geç döllenme yaşayanlar ne zaman sonuç aldınız bilgi verebilir misiniz :KK64:

Pikten 12 gün sonra genelde sonuç öğrenilebiliyor. Gec yumurtlamışsınız reglin gecikeceği belli olmuş yani.

Ben de geçen ay 6 gün geç yumurtladım doğal olarak adetim de 6 gün geç oldu. Normalde 30 gündü döngüm ama böyle olunca 36 gün sürmüş oldu ve bu benim normalim olmadığı için o son 6 gün patlayacak gibiydim çok rahatsız oldum ama gebelik yoktu. İnşallah sende vardır ☺

Kızlar merhaba adete 5 gün kala yumurtladım ve bat tan 5 gün geçti arada kasık ağrısı batma yokluyor bel ağrısı çekiyorum dün erken gebelik testi yaptım negatif. Böyle geç yumurtlayıp geç döllenme yaşayanlar ne zaman sonuç aldınız bilgi verebilir misiniz :KK64:
Dpo10’da erken gebelik testinde çıkardı büyük ihtimalle. 4 gün daha bekleyin adet olmazsanız tekrarlayın bence testi

Bu arada bende ilk gebeliğimde geç yumurtladım. Yumurtlamamın 11nci gününde öğrendim. Geç yumurtladığımı bildiğim için bat’ı ötelemiştim. Ama bilmeseydim adetim tam 5 gün geçtiğinde öğrenmiş olacaktım. Geç yumurtlama kötü oluyor bu açıdan kafa karıştırıcı😬

Ben de geçen ay 6 gün geç yumurtladım doğal olarak adetim de 6 gün geç oldu. Normalde 30 gündü döngüm ama böyle olunca 36 gün sürmüş oldu ve bu benim normalim olmadığı için o son 6 gün patlayacak gibiydim çok rahatsız oldum ama gebelik yoktu. İnşallah sende vardır ☺
inşallah canım ya insan ümitleniyor ilk defa böyle bişey yaşıyorum

Dpo10’da erken gebelik testinde çıkardı büyük ihtimalle. 4 gün daha bekleyin adet olmazsanız tekrarlayın bence testi
Ben 4 gün vardır adete en gazla diye erken gebelik testi yapayım dedim ama net negatif 🥺

Bu arada bende ilk gebeliğimde geç yumurtladım. Yumurtlamamın 11nci gününde öğrendim. Geç yumurtladığımı bildiğim için bat’ı ötelemiştim. Ama bilmeseydim adetim tam 5 gün geçtiğinde öğrenmiş olacaktım. Geç yumurtlama kötü oluyor bu açıdan kafa karıştırıcı😬
6 günüm oluyor gecikeli inşallah pozitif olur yoksa da bir an önce adet olayım ne zor şeymiş adet olamamak en fazla gecikmeyi yaşıyorum bu ay düzenli oluyordum adeti

C97AF235-CE6C-4C3A-BE5E-37799FF0592E.jpeg

Sadece 29 u değerlendirmiştim

Ay kızlar rüyamda test yapıyordum pozitif çıkıyordu 😂

Kızlar hastanede çalışıyorum bugün bi kan testi yaptırayım dedim sonuç NEGATİF hayaller yine yüzüyor 🙄😄 ve adet olmadım davul gibi şiştim 😩

Back