- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
evet gorunuyo suanda.ya hadi test bozuk diyelm hepside mi boyle okur.ay cok ilginc yaa vallahInsallah canim yeni tasindik biz nakil aldirmadik gecen gittim de kaymakamliga bildiricez kagitla gelip bakicaklarmis esim cuma gunu halledicem dedi adam calisiyor bana uzak kaliyor kaymakamlik.
bekle bekle sinir oldum
Dunden sanki bisi yok gibiydi bugun gorunur gibi
evet gorunuyo suanda.ya hadi test bozuk diyelm hepside mi boyle okur.ay cok ilginc yaa vallah
ayyy dusunsene ruyada ki gibi bi sonuc cikiyoms şok okur insan:))) insallah yaa insallahNetlesse azicik kosa kosa vericem bu sabah ruyamda beta hcg yaptiriyorum diyorum esime bak negatif cikicak kagidi elime aliyorum sonuc 234.06 ben sok :) diyorum nasil olur idrar negatif diyorum. Ogle uyandim
ayy o belirtilere baka baka jinekolog olucaz sonunda :)) bendede bel agrisi var adete cok var ama 1 haftdan fazlaselam hanımlar biz düşünmekten belirti aramaktan kafayı yemezsek iyidir.bende aynıyım valla birde bu ay ne zaman adet olacağım hakkında bir fikrim yok bir kaç aydır düzende şaştı.21 günde oldum 25 günde oldum bakalım bu ay kaç günde olacağım normalde göğüslerim adetten 1 hafta önce acayip şişer ve hassaslaşırdı. bu ay hiçbirşey yok göğüslerde.baş ağrım var ara ara.kasık ve bel ağrım var belirti aramayayım diyorum ama yapamıyoruz.
ayyy dusunsene ruyada ki gibi bi sonuc cikiyoms şok okur insan:))) insallah yaa insallah
selam hanımlar biz düşünmekten belirti aramaktan kafayı yemezsek iyidir.bende aynıyım valla birde bu ay ne zaman adet olacağım hakkında bir fikrim yok bir kaç aydır düzende şaştı.21 günde oldum 25 günde oldum bakalım bu ay kaç günde olacağım normalde göğüslerim adetten 1 hafta önce acayip şişer ve hassaslaşırdı. bu ay hiçbirşey yok göğüslerde.baş ağrım var ara ara.kasık ve bel ağrım var belirti aramayayım diyorum ama yapamıyoruz.
benim bundan yillar once ilk gebelgmdi kalbi durdu onun.eglencesine test yapmistk arladasmla nasil kirmizi cikti var ya pozitif.ayy dedim bu bır ayligi gecik bi gittim 3 4 haftalkmis:))) yani bunyeden bunyeye degsiiyo hormonu ne kadar cok saligiladgna bagli:))Ay nerde kuzum ya 234 demek idrarda baya baya cizgi cikio kizimda 250 civariydi koyuydu yani okadar diyim :)
amiiiin indallah canmya ben 25 günde olursam cuma olmam lazım ama netten son 3 aya göre ortalamayı hesapladım ondada yarın gösteriyor gerçi baş ağrılarım başladı ya başka beliritm yok ama baş ağrım olurdu bazen adetten bir iki gün öncesinde.belki yarın gelir.ama gelmesin ya hiçbirimizin gelmesin bu ay herkes meleğine kavuşsun Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşalalh
benim bundan yillar once ilk gebelgmdi kalbi durdu onun.eglencesine test yapmistk arladasmla nasil kirmizi cikti var ya pozitif.ayy dedim bu bır ayligi gecik bi gittim 3 4 haftalkmis:))) yani bunyeden bunyeye degsiiyo hormonu ne kadar cok saligiladgna bagli:))
seninde ikinci galiba bende 2.yi istiyorum ilkinde kendimde cahildim tam anlamıyla anlamadım bile arada çok yaş farkı olmasın dedik bir buçuk yıl önce başladık çalışmalara bir tane kimyasal gebeliğim oldu bu süreçte.başkada olan biten yok.rahim filmi çektirip çektirmemek konusunda kararsız kaldımAy cok haklisin cileden cikicaz cok istiyoruz diye kendimizi dinliye dinliye sizofren olucaz
synen canim bekle bakalm.adet olmadn umudu kesmiyorz maalesef ne olirsa olsun hep bi suphemiz oluyoDogrudur canim gebelikten gebelige fark var demekki 3 4 gun sonra tekrarlarim bende elimde test kalmadi biraz daha sıkıcam disimi
seninde ikinci galiba bende 2.yi istiyorum ilkinde kendimde cahildim tam anlamıyla anlamadım bile arada çok yaş farkı olmasın dedik bir buçuk yıl önce başladık çalışmalara bir tane kimyasal gebeliğim oldu bu süreçte.başkada olan biten yok.rahim filmi çektirip çektirmemek konusunda kararsız kaldım
synen canim bekle bakalm.adet olmadn umudu kesmiyorz maalesef ne olirsa olsun hep bi suphemiz oluyo
oylede olablr kuzum bekleyip gorucezAynen ogle sekerim belki adet gunu yada daha gecik yumurtlamis olabirim diye umut ediyorum
oylede olablr kuzum bekleyip gorucez
Tatlıyı ekmeği kestim artk 28günde bir oluyorum..Nasip diyorum hep rabbim bilir yoksa sokulsem rahatlasam
Tatlıyı ekmeği kestim artk 28günde bir oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?