Gec yumurtlama suphesi

evet gorunuyo suanda.ya hadi test bozuk diyelm hepside mi boyle okur.ay cok ilginc yaa vallah

evet gorunuyo suanda.ya hadi test bozuk diyelm hepside mi boyle okur.ay cok ilginc yaa vallah

Netlesse azicik kosa kosa vericem bu sabah ruyamda beta hcg yaptiriyorum diyorum esime bak negatif cikicak kagidi elime aliyorum sonuc 234.06 ben sok :) diyorum nasil olur idrar negatif diyorum. Ogle uyandim

selam hanımlar biz düşünmekten belirti aramaktan kafayı yemezsek iyidir.bende aynıyım valla birde bu ay ne zaman adet olacağım hakkında bir fikrim yok bir kaç aydır düzende şaştı.21 günde oldum 25 günde oldum bakalım bu ay kaç günde olacağım normalde göğüslerim adetten 1 hafta önce acayip şişer ve hassaslaşırdı. bu ay hiçbirşey yok göğüslerde.baş ağrım var ara ara.kasık ve bel ağrım var belirti aramayayım diyorum ama yapamıyoruz.

Netlesse azicik kosa kosa vericem bu sabah ruyamda beta hcg yaptiriyorum diyorum esime bak negatif cikicak kagidi elime aliyorum sonuc 234.06 ben sok :) diyorum nasil olur idrar negatif diyorum. Ogle uyandim
ayyy dusunsene ruyada ki gibi bi sonuc cikiyoms şok okur insan:))) insallah yaa insallah

ayy o belirtilere baka baka jinekolog olucaz sonunda :)) bendede bel agrisi var adete cok var ama 1 haftdan fazla

Ay cok haklisin cileden cikicaz cok istiyoruz diye kendimizi dinliye dinliye sizofren olucaz

ya ben 25 günde olursam cuma olmam lazım ama netten son 3 aya göre ortalamayı hesapladım ondada yarın gösteriyor gerçi baş ağrılarım başladı ya başka beliritm yok ama baş ağrım olurdu bazen adetten bir iki gün öncesinde.belki yarın gelir.ama gelmesin ya hiçbirimizin gelmesin bu ay herkes meleğine kavuşsun Allah'ım yüzümüzü güldürsün inşalalh

Ay nerde kuzum ya 234 demek idrarda baya baya cizgi cikio kizimda 250 civariydi koyuydu yani okadar diyim :)
benim bundan yillar once ilk gebelgmdi kalbi durdu onun.eglencesine test yapmistk arladasmla nasil kirmizi cikti var ya pozitif.ayy dedim bu bır ayligi gecik bi gittim 3 4 haftalkmis:))) yani bunyeden bunyeye degsiiyo hormonu ne kadar cok saligiladgna bagli:))

amiiiin indallah canm

Dogrudur canim gebelikten gebelige fark var demekki 3 4 gun sonra tekrarlarim bende elimde test kalmadi biraz daha sıkıcam disimi

Ay cok haklisin cileden cikicaz cok istiyoruz diye kendimizi dinliye dinliye sizofren olucaz
seninde ikinci galiba bende 2.yi istiyorum ilkinde kendimde cahildim tam anlamıyla anlamadım bile arada çok yaş farkı olmasın dedik bir buçuk yıl önce başladık çalışmalara bir tane kimyasal gebeliğim oldu bu süreçte.başkada olan biten yok.rahim filmi çektirip çektirmemek konusunda kararsız kaldım

Bende 7 8 aydir deniyorum evet 2.ci icin ugrasiyorum.
Bizde ogle dedik ama pko belasiyla tanistim 2 ay once duzensiz ama 3 4 gun fark eden regl bugun 48.gun gelen olmayinca umit baglamistim rahim kalinligi 8.7mm iyi dedi doktor ama 1 marta kan negatif cikinca sokturucu verdi bugun bitiyor hala bir tik yok bekle bekle canim sıkılio goguslerimde damarlarim sisti ve agri var tek belirti o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…