- Konu Sahibi Sevilkaraman
-
Geç yumurtlama var mı peki? Tarihlere göre bi bakar mısınız?Madem düzenli adet görüyorsun o zaman
Gec döllenme olduysa eger daha cok yeni idrar testinde cıkmayabilir pozitif.
Adet dönemin gectikten sonra test yaptır.
Kan testi daha garanti geliyor bana..hafta içi kan testi verirsin duruma göre hareket edersin..kafaya takıpda moralini bozma..
Canım bebek düşünmüyoruz. 8 ocakran önce ilişki olmadı ama 9 ocak gecesi ilişkimiz oldu ama boşalma olmadı. Gebelik mümkün olabilir mi?Canım Cok anlamam ama adet takvimlerini kullanıp nezaman yumurtladığını anlayabilirsin en azından yumurtlama zamanının 3 gün öncesi ve sonrasını görebilirsin..
Buna görede hesap yapıp yorum yapabilirsin..
Düzenli olduğu için ben bu yöntemi kullanırım..korunma açısından yada hamilelik istersem
8 ocak dan önce birliktelik olmuşsan o dönemlere denk gelmişse de daha cok yeni idrarda belli olmaz..
O yüzden en azından 14 gecsin kanda baktır bakalım ne cıkar sonuç
Mevlam büyük..
Boşalma olmadıysaa olacagını düşünmüyorum..Canım bebek düşünmüyoruz. 8 ocakran önce ilişki olmadı ama 9 ocak gecesi ilişkimiz oldu ama boşalma olmadı. Gebelik mümkün olabilir mi?
3 gün falan gecikecek herhaldeBoşalma olmadıysaa olacagını düşünmüyorum..
İstemiyorsanda her ihtimale karşı ertesi gün hapı alsaydın..
Ama oda iyice adeti sersemletiyor..yine sana yazıkk..
En iyisi stres yapma ve adet günün gelmesini bekle sen tedirgin oldukca bünyende şaşıyor..
Sadece biraz sabır..
Forumda bi kaç kere konuşma imkanım oldu sizle hamilemisinizBenım yumurtam 31 aralıkta çatladı .
Reglden 13 gün sonra ..
İdrar testlerim yenı yenı silik çizgiyi göstermeye başladı.
8 ocakta çatladıysa şuan testlerde göreemezsin ..
hakkında hayılrısı
Canım hamilelik istemiyorun şu an 9 ocak akşamı ilişkimiz oldı ama boşalma kesinlikle gerçekleşmedi. Zevk suyu da gelmedi. Hamilelik mümkün m0?Benım yumurtam 31 aralıkta çatladı .
Reglden 13 gün sonra ..
hakkında hayılrısı
İlişkini ne zaman oldu acaba 31 aralıkta mı?Benım yumurtam 31 aralıkta çatladı .
Reglden 13 gün sonra ..
hakkında hayılrısı
Biz adet bitiminden sonra sürekli birliktelik yaşadık ..İlişkini ne zaman oldu acaba 31 aralıkta mı?
Canım biz 9 ocak gecesi ilişki yaşadık ama kesinlikle boşalma olmadı. Gebe kalır mıyım?Biz adet bitiminden sonra sürekli birliktelik yaşadık ..
Eki Görüntüle 2224553
Kalp olan yerlerde birliktelik oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?