Gec yumurtlama görüp hamile kalanlar ✨🐣

Bu yanlış bilgiyi düzeltmek isterim, testi yapanların kafası karışmasın.
Ovulasyon testi ilk yapmaya başladığımda yumurtlama haftamda doktora gitmiştim ve yumurtamın pik günü boyutu 23 mm kadardı zaten en son 25mm oluyor sonrası sıkıntı çatlamıyor.
Ovulasyon testinde de pik aynı derecede koyu çıkmıştı ikinci çizgi daha koyu değildi yani. Sonraki aylar daha koyu olduğu zamanda oldu ama bunun yumurta boyutu ile alakası olmadığını ultrason ile tespit etmiştik keza doktorda bunu doğrulamıştı.

Ben de dün Google a geç yumurtlama yazıp araştırınca geç döllenmenin riskleri diye bsey çıktı. Onu okudum. Adet tarihine yakın hormon seviyeleri değişiyormuş. O da döllenmiş yumurta için riskli gibi bir şey okumuştum. Başka şeyler de yazıyordu da. Siz de bi umut oldunuz bana şu an sağlıkla büyütün inşallah

Öyle mi ben hic yumurta takibi yaptırmadım kendi mantığımca öyle düşünmüştüm, pik yapıp bir iki gün sonra siliklesiyosa yeterince büyüdü ve çatladı sorun yok diye. Öğrenmiş oldum

o nasıl ıs yumurtlama ne zaman olursa ondan snra adet olursun adet tarıhıne yakınlasmazsın ki gec yumurtlarsan gec adet olursun erken yumurtlarsan erken :)) ne kadar erken yada gec oldugunun bı etkısı yok hormona. o dedıgım gıbı gec yerleşmedır dollenme degıldır.enteresan
:) neyse cok tesekkurler darısı basına ınsallah:))

c siilik t bordo ne zaman olsa catlamayıp kist oldu:)

Amin inşallah. Sağlıkla büyütün siz de

Merhaba kızlar, bu ay ilk defa ovülasyon takibi yaptım ve 26. günde çift çizgi-koyu gördüm. Bu beni biraz endişelendirdi. Okuduklarımdan sonra umutlandım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba kızlar, bu ay ilk defa ovülasyon takibi yaptım ve 26. günde çift çizgi-koyu gördüm. Bu beni biraz endişelendirdi. Okuduklarımdan sonra umutlandım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Endişelenme canım bak yazmışlar normalmiş bişeu olmaz inşallah Rabbim hakkında hayırlısını versin

Canım sence yumurtlama olmuş mu ben anlayamadım pek yardımcı olur musunuz ...

Eklentiler

• IMG20220327181056.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 85
Öyle mi ben hic yumurta takibi yaptırmadım kendi mantığımca öyle düşünmüştüm, pik yapıp bir iki gün sonra siliklesiyosa yeterince büyüdü ve çatladı sorun yok diye. Öğrenmiş oldum
Daha koyu olunca daha büyük gibi algılanıyor, yanlış bilgiymiş demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…