Ben canım ne yazık ki imkansız dediğim zaman yumurtlamışım hamile kalmışım benimde döngüm çok uzundu hep geç oluyordu 26.günde falan yumurtlamışım düşün yaniHanımlar gec yumurtlayip hamile kalan var mi? 23. Günde pik gördüm gec adet oluyorum malesef.
Benimde öyle canim cok uzun döngüm malesef. Bugün pik gördümBen canım ne yazık ki imkansız dediğim zaman yumurtlamışım hamile kalmışım benimde döngüm çok uzundu hep geç oluyordu 26.günde falan yumurtlamışım düşün yani
İnşallah gönlünüze göre olur hadi bakalımBenimde öyle canim cok uzun döngüm malesef. Bugün pik gördüminşallah tutar
Bebekte ya da gebelikte bi problem var mı peki ? Geç döllenme gebelikleri riskli olabilir diye okumuştum daBen canım ne yazık ki imkansız dediğim zaman yumurtlamışım hamile kalmışım benimde döngüm çok uzundu hep geç oluyordu 26.günde falan yumurtlamışım düşün yani
Döngünüz kac gündü acaba benim duzenli. Ama 33 günde bir olurumBen canım ne yazık ki imkansız dediğim zaman yumurtlamışım hamile kalmışım benimde döngüm çok uzundu hep geç oluyordu 26.günde falan yumurtlamışım düşün yani
Hiçbir riskim olmadı şükürBebekte ya da gebelikte bi problem var mı peki ? Geç döllenme gebelikleri riskli olabilir diye okumuştum da
Benimde öyleydi 32 35 arası hepDöngünüz kac gündü acaba benim duzenli. Ama 33 günde bir olurum
Allah saglikli bir sekilde kucaginza aldirsin ins bebisiniziBenimde öyleydi 32 35 arası hep
Ben de dün yumurtlama gördüm. Adetime 4 gün kala. Ama tam da emin değilim 4 gün kaldığından. Düzensiz çünkü. Normalde test yapmayı bırakacaktım bu saatten sonra görmem diye. Test yapasım yoktu ama elim gidiyordu bi şekilde teste. Bakalım. Tutar inşallah bu ay. Siz bat tan kaç gün sonra öğrendiniz acaba?Hiçbir riskim olmadı şükür
Amin çok teşekkür ederim inşallah darısı sizeAllah saglikli bir sekilde kucaginza aldirsin ins bebisinizi
Bence kesin yumurtlamışsınız ben 6 gün sonra öğrendimBen de dün yumurtlama gördüm. Adetime 4 gün kala. Ama tam da emin değilim 4 gün kaldığından. Düzensiz çünkü. Normalde test yapmayı bırakacaktım bu saatten sonra görmem diye. Test yapasım yoktu ama elim gidiyordu bi şekilde teste. Bakalım. Tutar inşallah bu ay. Siz bat tan kaç gün sonra öğrendiniz acaba?
Öncesinde çıkmaz değil mi? Yumurtlamadan 11 gün sonra yapılıyor sanırım test. Bugün çatlama olmuş mu peki sizce ?Bence kesin yumurtlamışsınız ben 6 gün sonra öğrendim
Olmuş bence bildiğim kadarıyla aynı koyuluşta olması gerekiyor bana doktorum illa 14 16.günde yumurtlama olmaz her kadının farklıdır sen hiç ona aldanma dedi en son adete yakın da yumurtlayabilirsin demiştiÖncesinde çıkmaz değil mi? Yumurtlamadan 11 gün sonra yapılıyor sanırım test. Bugün çatlama olmuş mu peki sizce ?
Benim prolaktin değerim yüksekti. Yumurtlama sorunum vardı. Test yapmayacaktım işte dediğim gibi. Pik olduğunu görünce çok sevindim. Sonra internette geç döllenmenin riskli olduğunu okuyunca biraz moralim bozulmuştu ama sizinki sağlıklıymış ne güzel. Umut olduOlmuş bence bildiğim kadarıyla aynı koyuluşta olması gerekiyor bana doktorum illa 14 16.günde yumurtlama olmaz her kadının farklıdır sen hiç ona aldanma dedi en son adete yakın da yumurtlayabilirsin demişti
Ben riskli olduğunu ilk defa duydum ilk gebeliğimde geç döllenmeydi benim şimdiki de öyle bence hiç takmayın bunlarıBenim prolaktin değerim yüksekti. Yumurtlama sorunum vardı. Test yapmayacaktım işte dediğim gibi. Pik olduğunu görünce çok sevindim. Sonra internette geç döllenmenin riskli olduğunu okuyunca biraz moralim bozulmuştu ama sizinki sağlıklıymış ne güzel. Umut oldu
benımkı de gec yumurtlama :) allahıma sukur ne bı lekelenmem oldu ne sancım ne dusuk ya da erken dogum rıskı:) gec dollenme rısklı dıye hıc duymadım da okumadım da. dr a danıstıgım bı konu var. '''dollenen yumurtanın rahme yerlesme suresı ne kadar kısa olursa o kadar ıyıymıs ılk zaman yerlesırse yukarılara bıraz daha gec yerlesırse asagılara tutunuyormus. o zaman dusuk rıskı olur dıye ben de yabancı kaynaklarda okumustum'' dedım. dırek sordum cok fazla calısma yok bu konuda kesın bılgı degıl demıstı. risk anlık durum degerlendırmesı sonucta. cogu değişken demişti.Bebekte ya da gebelikte bi problem var mı peki ? Geç döllenme gebelikleri riskli olabilir diye okumuştum da
Ay hadi inşallah yaBen riskli olduğunu ilk defa duydum ilk gebeliğimde geç döllenmeydi benim şimdiki de öyle bence hiç takmayın bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?