- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
- Konu Sahibi Bifincankahve
-
Canım bende 7 ay önce kimyasal yaşadım ve bu süreçte adetlerim hep gecikti çünkü çok kafama takıyordum hemen testler araştırmalar falan buda adetin gecikmesine neden oluyor maalesefki. Allahtan umut kesilmez biraz daha bekle tekrar test yap benim max 1 hafta geciktiği olmuştu
Daha çok erken yumurtlamanın üzerinden 11 geçmiş 14 olmasını beklerseniz net sonuç alırsınız.Evet kızlar başlıkta belirttiğim durumu yaşayanlar oldu mu ? Bilenler bilir ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim idrar testlerinde çıkmıyordu kan testinde çıkmıştı.. Şuan adetim 4 gün gecikti ve benim ovülasyon günüm 2 Kasımdı. Erken gebelik testi yaptım negatif.. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yine mi kimyasal yoksa
Daha çok erken yumurtlamanın üzerinden 11 geçmiş 14 olmasını beklerseniz net sonuç alırsınız.
Benim bu sabah 13. Gündü test negatif çıktı hala erken diye avutuyorum kendimi
Hayırlısı olsun hakkınızdaEvet erken ama bu clearblue'nun adetten 6 gün önce kullanılabilen erken gebelik testindendi. Bekleyeyim biraz daha o zaman.
Bend dün kan testi yaptırdım 3 kasım di ovulasyon günüm kan da negatif çıktı bekliyorumEvet erken ama bu clearblue'nun adetten 6 gün önce kullanılabilen erken gebelik testindendi. Bekleyeyim biraz daha o zaman.
Bend dün kan testi yaptırdım 3 kasım di ovulasyon günüm kan da negatif çıktı bekliyorum
Benim adet olmam gereken gun kan testim negatif cikti bi hafta sonra 290 iki gun sonra 680 cikti. 1 hafta bekledim keseyi gorduk. Gec dollenme dedi doktor. Kan testi yaptir istersen birde
Cnm bende geçen kimyasal gebelik geçirdim benimde düzenli diyemmem ama her ay olurdum günleri farklı ama bu ay olmadm bu gidişlede hasta olmicam galibaEvet kızlar başlıkta belirttiğim durumu yaşayanlar oldu mu ? Bilenler bilir ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim idrar testlerinde çıkmıyordu kan testinde çıkmıştı.. Şuan adetim 4 gün gecikti ve benim ovülasyon günüm 2 Kasımdı. Erken gebelik testi yaptım negatif.. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yine mi kimyasal yoksa
Strsten benimde düzensiz geçen aydan önce 51 gün sonra kimyasal gecirdm şimdide 42 gün olmuştur . biz aslında bu ay olmadık su zmnda olmammiz gerekiyor diyerek düşünüyorz akışına bıraksak güzel olur ama. İllaki düşünüyoruz cnm .Merhaba benim Bana yardım edermisiniz benim adetim düzensiz diğer ay 33 oldum bu ayda 33 oldu ama hiç adet belirtisi yok test yaptım negatif çıktı ? Sizce neden
Doğru söylüyorsun ama insan merak ediyo kan testi yapsam sonuç ne çıkar abaca ?Strsten benimde düzensiz geçen aydan önce 51 gün sonra kimyasal gecirdm şimdide 42 gün olmuştur . biz aslında bu ay olmadık su zmnda olmammiz gerekiyor diyerek düşünüyorz akışına bıraksak güzel olur ama. İllaki düşünüyoruz cnm .
Cnm bende geçen kimyasal gebelik geçirdim benimde düzenli diyemmem ama her ay olurdum günleri farklı ama bu ay olmadm bu gidişlede hasta olmicam galibabende dün yaptım test negatif çıktı . Gerçekten kafaya taktığımiz için bize stres oluyor o yüzden kendimi başka uğraşlara vericem sanada tavsiye ederim cnm benim. Hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını olmazsan hasta doktora gözük derim cnm♥
Aklında soru isaret kalmasın cnm istersen kan testi yap bir ara . kesin sonuç çıkar hakkında hayırlısı olsun inşallahDoğru söylüyorsun ama insan merak ediyo kan testi yapsam sonuç ne çıkar abaca ?
Doğru söylüyorsun ama insan merak ediyo kan testi yapsam sonuç ne çıkar abaca ?
Ayn cm hakkımızda hayırlısı olsun illaki bişeyler çıkıyor bakalım cnm. Ne olucak.belki hasta olmanın zmni vardır. Beklemeye devamNormalde kafaya takardım ama inan bu ay hiç takmadım, spor yaptım arkadaşlarla takıldım ve hatta gelecek adetimi sabırsızlıkla bekliyordum... Çünkü klomene başlayacaktık doktorumla. Neden böyle oldu hiçbir fikrim yok. Hakkımızda hayırlısı ❤
Doğru söylüyorsun ama insan merak ediyo kan testi yapsam sonuç ne çıkar abaca ?
hayır yapmadım programdan takip etimOvülasyon testiyle takip yaptınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?