- Konu Sahibi Bifincankahve
Bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay adetim 6 gün gecikti acaba geç döllenmememi diye düşünüyorum korkuyorumda test yaptırmaya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay adetim 6 gün gecikti acaba geç döllenmememi diye düşünüyorum korkuyorumda test yaptırmaya
Doktorun dediğine göre ben adetime 8-9 gün kala yumurtlamışım,gebelik varsa da 4 aralıkta anca belli olurmuş demiştiKan versene canım çıkar varsa inşallah yine kimyasal değildi, benim de adete 4 gün kaldı bu sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama belirtilerim var az önce kasıklarıma aniden ağrı saplandı gögüslerim şiştabi adet yaklaşıyor diye de olabilir, olsa gebelik testinde çıkardı
Geç döllenmeyse erken gebelik testinde çıkar mı yoksa çıkmaması normal miDoktorun dediğine göre ben adetime 8-9 gün kala yumurtlamışım,gebelik varsa da 4 aralıkta anca belli olurmuş demişti
Kan versene canım çıkar varsa inşallah yine kimyasal değildi, benim de adete 4 gün kaldı bu sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama belirtilerim var az önce kasıklarıma aniden ağrı saplandı gögüslerim şiştabi adet yaklaşıyor diye de olabilir, olsa gebelik testinde çıkardı
Geç döllenmeyse erken gebelik testinde çıkar mı yoksa çıkmaması normal mi
Bu ay da umudum yok canım testte çıkardı olsa,hep gecikir mi adetin böyle gecikmesinin nedeni neKan testi vermiştim negatif çıkmıştı canım, o günü internetten havuç suyunun adet söktürücü özelliğinin olduğunu öğrendim yaptım ve ertesi gün adet oldum çok şükür. Sanırım hayatımda ilk defa adet olduğum için sevindim. Sen biraz daha bekle ne umutlu ne umutsuz olmak gerekir aslında.. Bir de becerebilsek..
Çıkmayabiliyor bazen yani birkaç gün adetin gecikmesi lazımmış demek kiGeç döllenme hemen çıkmaz ben kimyasalımda tam adetim 5 gün gecikince o da kanda öğrendim testlerde asla çıkmıyordu.
Lütfen yardımcı olun gercekten cok stresliyim1 kez yaşadınız diye sürekli yaşayacak değilsiniz aksine yüksek ihtimal gebeyseniz sağlıklı bir gebeliktir. Sizin yerinizde olsam 6 gün gecikmeye kan test veririm.
Bu ay da umudum yok canım testte çıkardı olsa,hep gecikir mi adetin böyle gecikmesinin nedeni ne
Çıkmayabiliyor bazen yani birkaç gün adetin gecikmesi lazımmış demek kibunu öğrendiğim iyi oldu canım sağol
Lütfen yardımcı olun gercekten cok stresliyim
İnşallah canım hayırlısı olsunHep gecikmez arada oluyor bu denli ama klomene başladığım için eski düzenine döneceğini umut ediyorum inşallah ❤
Bugün kan testi yaptırdım ve yine beta 2 çıktı geç döllenme bile olsa çıkardı değilmi gercekten cok üzgünümBence gidin bir kan testi yapın varsa var yoksa doktor adet söktürücü verir. Böyle muallakta kalmak daha kötü.
Evet kızlar başlıkta belirttiğim durumu yaşayanlar oldu mu ? Bilenler bilir ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim idrar testlerinde çıkmıyordu kan testinde çıkmıştı.. Şuan adetim 4 gün gecikti ve benim ovülasyon günüm 2 Kasımdı. Erken gebelik testi yaptım negatif.. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yine mi kimyasal yoksa![]()
Mrb canm adet olmuşsun ovülasyon testi kullanıyorsan eger bi doktordan öğrendim paylaşayım seninle. Ovulasyon gününü degerlendirdiysen üzerinden 20 gün gecmesi gerekiyormuş idrarda çıkması için. Şüpheli ilişkiden 2 3 gün snra da döllenme olabilir tam yumurtlama günü döllenme olmayabilir o zman gec döllenme diyoruz oda 23 24 gün geçince belli eder. Hadi olsun 25 gün.