• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumurtlama, adet gecikmesi ama negatif test..

Kan versene canım çıkar varsa inşallah yine kimyasal değildi, benim de adete 4 gün kaldı bu sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama belirtilerim var az önce kasıklarıma aniden ağrı saplandı gögüslerim şiş:KK43: tabi adet yaklaşıyor diye de olabilir, olsa gebelik testinde çıkardı
Doktorun dediğine göre ben adetime 8-9 gün kala yumurtlamışım,gebelik varsa da 4 aralıkta anca belli olurmuş demişti

Kan versene canım çıkar varsa inşallah yine kimyasal değildi, benim de adete 4 gün kaldı bu sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama belirtilerim var az önce kasıklarıma aniden ağrı saplandı gögüslerim şiş:KK43: tabi adet yaklaşıyor diye de olabilir, olsa gebelik testinde çıkardı

Kan testi vermiştim negatif çıkmıştı canım, o günü internetten havuç suyunun adet söktürücü özelliğinin olduğunu öğrendim yaptım ve ertesi gün adet oldum çok şükür. Sanırım hayatımda ilk defa adet olduğum için sevindim 😅. Sen biraz daha bekle ne umutlu ne umutsuz olmak gerekir aslında.. Bir de becerebilsek..

Kan testi vermiştim negatif çıkmıştı canım, o günü internetten havuç suyunun adet söktürücü özelliğinin olduğunu öğrendim yaptım ve ertesi gün adet oldum çok şükür. Sanırım hayatımda ilk defa adet olduğum için sevindim 😅. Sen biraz daha bekle ne umutlu ne umutsuz olmak gerekir aslında.. Bir de becerebilsek..
Bu ay da umudum yok canım testte çıkardı olsa,hep gecikir mi adetin böyle gecikmesinin nedeni ne

Kizlar hayırlı akşamlar ben 15 Kasım'da test yaptım negatif çıktı 18 Kasım'da adet oldum bugünde evde doğal yapılan testten yapım dedim .akşam idrarin üstüne limon damlatım .içindeki tortu aşağı inerse gebelik oluyormuş . benimki de aşağı indi çoğu benim gibi evde test yapan varsa yardımcı olabilir mi acaba.☺️

Evet kızlar başlıkta belirttiğim durumu yaşayanlar oldu mu ? Bilenler bilir ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim idrar testlerinde çıkmıyordu kan testinde çıkmıştı.. Şuan adetim 4 gün gecikti ve benim ovülasyon günüm 2 Kasımdı. Erken gebelik testi yaptım negatif.. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yine mi kimyasal yoksa 😔

Mrb canm adet olmuşsun ovülasyon testi kullanıyorsan eger bi doktordan öğrendim paylaşayım seninle. Ovulasyon gününü degerlendirdiysen üzerinden 20 gün gecmesi gerekiyormuş idrarda çıkması için. Şüpheli ilişkiden 2 3 gün snra da döllenme olabilir tam yumurtlama günü döllenme olmayabilir o zman gec döllenme diyoruz oda 23 24 gün geçince belli eder. Hadi olsun 25 gün.

Mrb canm adet olmuşsun ovülasyon testi kullanıyorsan eger bi doktordan öğrendim paylaşayım seninle. Ovulasyon gününü degerlendirdiysen üzerinden 20 gün gecmesi gerekiyormuş idrarda çıkması için. Şüpheli ilişkiden 2 3 gün snra da döllenme olabilir tam yumurtlama günü döllenme olmayabilir o zman gec döllenme diyoruz oda 23 24 gün geçince belli eder. Hadi olsun 25 gün.

Teşekkür ederim canım bu bilgiyi paylaştığın için bundan sonra ona dikkat ederim inşallah ❤️

Back