• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumurtlama, adet gecikmesi ama negatif test..

Kan verin o halde belki çıkar 😊
12 kasım adetti ovulasyon u adeti görene kadar bırakmayacam dedim tam yumurtlama göremedim tahminimce apmadıgım 1 gün oldu çünkü ertesi günü kopkoyu siliklesme gibiydi. Adet olmam gerek olmuyo . karnım kasıgım belim fena

Eklentiler

• IMG_20191115_202141.jpg
    IMG_20191115_202141.jpg
    52,5 KB · Görüntüleme: 44
12 kasım adetti ovulasyon u adeti görene kadar bırakmayacam dedim tam yumurtlama göremedim tahminimce apmadıgım 1 gün oldu çünkü ertesi günü kopkoyu siliklesme gibiydi. Adet olmam gerek olmuyo . karnım kasıgım belim fena

Test yapmaya devam edin adet olana kadar bence ben adet gununden 5 6 gün once yumurtluyorum.

Bende 31 35 arası adet oluyorum. Genelde duzenlidir adet dongüm. Bu ay ovulasyon test kullandım adetime 5 gun kala yumurtladım. O gunleri degerlendirdik normal adet tarihim 12 kasımda hala adet olmadım beklemedeyim henüz belirti yok. Gec yumurtlama oldugu için mi adetim gecikti yoksa geç döllenme mi yasıyorum merakla bekliyorum. Beklemek gercekten cok zor zaman geciyor..

Bende 31 35 arası adet oluyorum. Genelde duzenlidir adet dongüm. Bu ay ovulasyon test kullandım adetime 5 gun kala yumurtladım. O gunleri degerlendirdik normal adet tarihim 12 kasımda hala adet olmadım beklemedeyim henüz belirti yok. Gec yumurtlama oldugu için mi adetim gecikti yoksa geç döllenme mi yasıyorum merakla bekliyorum. Beklemek gercekten cok zor zaman geciyor..

Benimle aynı durumdasınız geç yumurtlama yaşayanların daha da sabırlı olması gerekiyor malesef 😅 inşallah hamileyizdir.

Canım bende 7 ay önce kimyasal yaşadım ve bu süreçte adetlerim hep gecikti çünkü çok kafama takıyordum hemen testler araştırmalar falan buda adetin gecikmesine neden oluyor maalesefki. Allahtan umut kesilmez biraz daha bekle tekrar test yap benim max 1 hafta geciktiği olmuştu
Bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay adetim 6 gün gecikti acaba geç döllenmememi diye düşünüyorum korkuyorumda test yaptırmaya

Bende gecen ay kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay adetim 6 gün gecikti acaba geç döllenmememi diye düşünüyorum korkuyorumda test yaptırmaya

1 kez yaşadınız diye sürekli yaşayacak değilsiniz aksine yüksek ihtimal gebeyseniz sağlıklı bir gebeliktir. Sizin yerinizde olsam 6 gün gecikmeye kan test veririm.

1 kez yaşadınız diye sürekli yaşayacak değilsiniz aksine yüksek ihtimal gebeyseniz sağlıklı bir gebeliktir. Sizin yerinizde olsam 6 gün gecikmeye kan test veririm.
Ama ben bu ay test yaptım yani regl günümden 4 gün önce kanda baktırdım değer 2 çıktı o yüzden pek emin değilim geç döllenmemi oldu diye düşünüyorum ve sol kasıgımda hafif bi agrı var gögüslerimde hassasiyet var gaz sorunu bar sizce neden kanda çıkmadı

Son düzenleme:
Evet kızlar başlıkta belirttiğim durumu yaşayanlar oldu mu ? Bilenler bilir ben daha önce kimyasal gebelik geçirdim idrar testlerinde çıkmıyordu kan testinde çıkmıştı.. Şuan adetim 4 gün gecikti ve benim ovülasyon günüm 2 Kasımdı. Erken gebelik testi yaptım negatif.. Nasıl bir yol izlemeliyim? Yine mi kimyasal yoksa 😔
Kan versene canım çıkar varsa inşallah yine kimyasal değildi, benim de adete 4 gün kaldı bu sabah erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı ama belirtilerim var az önce kasıklarıma aniden ağrı saplandı gögüslerim şiş:( tabi adet yaklaşıyor diye de olabilir, olsa gebelik testinde çıkardı

Back