Geç teşhis Covid19 yazık...

Kimse takibini yapmıyor maalesef. Pozitif olduğu halde sokaklarda dolaşan bir sürü kişi varmış. Kişilerin vicdanına bıraktılar tamamen.

Ama benm etrafımda covit geçirenler veya temaslılar hergün aranyor. Kaynvaldemler temaslı oldukları halde karantnadayoı ve polisler gelp evdelermi dye imza alyordu
Bu söyledikleriniz son zamanlar mı yaşandı acaba çok geçmiş olsun. Vallahi bilemiyorum yaşadıklarım acı gerçek ve cevremdekiler de yaşıyor.. Üzücü kimse böyle olsun istemez ama durum şuan bu

Aa sizin de sistemde karantinalı görünüyor olmanız gerekir diye biliyorum ben.. amiiinnnn inşaALLAH. Rabbim yardımcınız olsun. bol bol c vitamini tüketin zencefil falan için. Sağon sarımsak..
Malesef telefonla bile arayıp cıkmayın demediler düşünün. Ama biz kendimiz çıkmıyoruz insanlara bulaşmamsı adına. Dediğiniz gibi hazır takviye vitaminler kullanıyoruz Rabbim kimseye yaşatmasın

Sizin için çok üzüldüm en büyük sorumsuzluğu aile hekiminizin yaptığını düşünüyorum. Biz grip olduk ve sadece burun akıntısı vardı o halde bile aile hekimimiz hemen covid sevk kağıdı verdi.
Ki bizim burada evden biri koronaya diğeri ateş ya da koku kaybı gibi belirti göstermese bile test yapıyorlar. Komşularının başına geldi oradan biliyorum.

Durum bölgeye göre değişiyor sanırım bulunduğum ilçedeki devlet hastanesinde test yaptırmak çok zor ben pozitif olduğum halde aileme yapmamışlardı. Bir tanıdığım bulunduğu ilçedeki devlet hastanesine gidip sürekli test yaptırıyor belirtide yok korktuğu için.

Hepsi hikaye o tedbirlerin hiç bişey yapmıyorlar kv ve eşimin kardeşi korona oldu 14 gün evde kaldılar karantina falan yok kendileri kaldı yoksa kimse gelip bakmıyor iki ilaç verip eve gönderiyorlar 14 gün sonunda karantina bitti demişler bunlara ama 2. Bir test yok geçti mi duruyor mu diye belki adam taşıyıcı oldu kendini iyi hissetse bile korona hala vücudunda var ve bulaştırabilir bunu hiç umursamıyorlar 14 gün oldu serbestsiniz diyorlar böyle bişey olabilir mi önlem alıyoruz dedikleri bu ise daha çok bekleriz bu virüsün bitmesini

Birşey sorcam. 11. Gün bulaşıcılığını kaybediyor diye okumuştum haber sitelerinde doğru değil mi bu ?

Bu söyledikleriniz son zamanlar mı yaşandı acaba çok geçmiş olsun. Vallahi bilemiyorum yaşadıklarım acı gerçek ve cevremdekiler de yaşıyor.. Üzücü kimse böyle olsun istemez ama durum şuan bu
Evet canım arkadaşım 3 hafta önce oldu bu olay. Kaynvalidem kurban bayramından sonra oldu .. ama farketmiyor yine 2 hafta önce köyümüzde corona oldu özel olarak gelip şüphelilerden örnek aldılar. Hasta diye şüphali olanlara ambulans gönderip aldrttılar

Birşey sorcam. 11. Gün bulaşıcılığını kaybediyor diye okumuştum haber sitelerinde doğru değil mi bu ?
Onu bilmiyorum ama ya dogru degilse bulaşma ihtimali varsa sonuçta bu virüs degişiyor mutasyon geçirecek diyorlar test yapmadan böyle söylenmesi herkesin rahatlaması hiç dogru degil ayrıca bakmıyorlar adam korona oldugunda çıkıp heryeri gezebilir kimsenin haberi olmaz böyle olunca da bitmiyor işte virüs

Vücitta bulunuyor ama 11.gün bulaşıcıloğını yitirdiği yazıyordu valla ntv sitesinde görmüştüm hatta arkadaşım duymştm merak edp araştrmştm.. tabi ben yne de dikkat et çkma dedm

Vücitta bulunuyor ama 11.gün bulaşıcıloğını yitirdiği yazıyordu valla ntv sitesinde görmüştüm hatta arkadaşım duymştm merak edp araştrmştm.. tabi ben yne de dikkat et çkma dedm
Valla kv hemen eve doldurdu milleti kızı torunları falan hafta sonu geldiler kimsenin umurunda değil yani

Rabbım Şafi ismiyle şifa versin canim

Çok geçmiş olsun
Bende durumun genellenmemesi gerektiğini düşünüyorum maalesef bu sadece sağlık için değil her konuda böyle her kurumda her sektörde işini iyi / kötü yapanlar oluyor maalesef sizede bu kadarı mı denk gelir
Neden böyle diyorum çünkü bende 1 ay önce yaşadım ve çok şükür iyi sağlıkçılara denk geldim. 112 yi aramamla 5 dakikada ambulans kapımdaydı öyleki yanıma çamaşır şarj vs bir kaç lazım şey dahi zar zor aldım vakitsizlikten.
Hastaneye gittiğimde sürüntü tomografi kan tahlili hepsini yaptılar
Diğer hastalardan hep uzak tuttular arka kapılardan soktular çıkardılar
Sağlık ocağı ertesi gün aradı..
Okuyanlar ümitsizliğe kapılmasın diye detaylı paylaştım böyle güzel örneklerimizde var yaşadım gördüm
Bu arada testim negatifti idrar yolları enfeksiyonu olmuşum meğer belirtiler çok yakındı ateş 39 halsizlik yorgunluk vardı bende

Teşekkür ederim Ben de öyle güzel örnekler gördüm hep tv lerde filan ama yaşadıklarım gerçek ve ortada çevremizdekiler de yaşıyor bu durumu şuan kimseyi kötülemek gibi bir niyetim yok arkadaşlar gerçekten sadece ortada bir gerçek var ve bilin istedim başımıza gelenleri ve çok çok dikkat edin ne olur

Benimki 1 hafta sürmüştü. Ara ara gelip gidiyordu koku tat kaybı 1 ay olucak neredeyse cok şükür rahatım yedıklerımden tat alabılıyorum artık tek birsey haricinde sabahları genzimde değişik Bi his olusuyo sadece sabahları oluyo bu midem felaket bulanıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…