Geç teşhis Covid19 yazık...

Sizinde mi ağırlaşmanız lazım şimdi test yapıp önlem, tedavi falan uygulamak için ben çok üzgünüm bu nasıl bir iş.. Arayıp sağlık bakanlığı mı bilmiyorum bir yerlere şikayet edin birşey yapın bu nasıl birşey böyle yaa

İnşallah o sorununuz da biter bir an önce geçmiş olsun

Kızlar çok şükür babam sağsalim eve döndü fakat tamamen düzelmiş değil sesi ve nefes alış verişi düzelmedi inşallah zamanla toparlayacak diye düşünüyorum. çok halsiz ayrı bi odaya aldık evde 3 gün ayrı odada durması gerekiyormuş bizden. on gün de evden cıkmayacak yatacak dinlenecek. Bize hala karantina uygulayan yok ama biz yine de dışarıyla ve babamla temas kurmuyoruz. Rabbim kimseye yaşatmasın tüm hastalara acil şifalar diliyorum herkes iyileşsin herkes sağlıklı mutlu ailesiyle huzur dolu olsun inşallah hepinize sevgiler

Merhaba,
bizde suanda karantinadayiz.esimin sirt ve koku alamamasindan dolayi gittik.ama hastanede covid icin polikilinik var oraya basvurduk.oncesinde zaten hayat eve sigar uygulamasindan covit tesi uyguladik.cikan sonuc saglik kurulusuna basvurun cikti.gittigimizde tomogrofi vekan tahlilialindi.sonucu gorunce doktor covid tehsisini koydu ve sulun testi istedi.bizim15 gun karantinada kalmamizi istedi.evde 2.gundoktor aradi,filiyasyondan aranip kontrol edildik.tum temaslilar kaydedildi ve karantinaya alindilar.ben esi oldugumdantemasli olmamdan dolayi calisan biriyim 14 gun rapor verdiler.test yapilmadi.belirti gosterirsem yapilacakmis.bence cok iyibir sistem kurulmis.sabahta kaymakamliktan bir grup ev karantinasina uyup uymadigimizi kontrole geldiler.doktor bey ariyo nasildurumunuz diye.bende herseyi olumsuz pencereden bakmayin.herkes elinden geleni yapiyor.

Bende idrar yolları enfeksiyonu teşhisi aldım ama ertesi gün başka belirtilerim oldu, gidip korkudan test yaptıramıyorum

Bende idrar yolları enfeksiyonu teşhisi aldım ama ertesi gün başka belirtilerim oldu, gidip korkudan test yaptıramıyorum
Çok geçmiş olsun ne oldu başka ?
Bende de olduda mesala idrar yolları için antibiyotik vermişlerdi o ishal yaptı ben yine covid e bağladım iyice telaş yaptım o ara test sonucum çıkmamıştı. Gıcık gibi öksürük başladı annem onuda antibiyotiğe bağladı ama onun ne kadar doğruluk payı var bilemem

Çok teşekkür ederim, 3-4 gündür nefes darlığım var, ya da ben mi yapıyorum bunu bilmiyorum. Çok hafif öksürük, halsizlikte var ama onu idrar yolu enfeksiyonuda yaparmış. Ağır enfeksiyonum var şuan idrar yollarımda. Onun için antibiyotik kullanıyorum 5 gündür. Bir de sürekli ağlıyorum covid oldum diye, ben üstüme düşeni yaptım-psikolojim sıfırlandığı halde kapı dışarı çıkmadım. Bir böbrek ağrısına ürolojiye gitmek zorunda kaldım diye kaptıysam delireceğim. O kadar sinirlerim harap.

Evet idrar yolları çok ciddi halsizlik yapıyor bende de devamlı uyku hali yorgunluk vardı ilk şüphem öyle olmuştu siz tedbirinizi almaya devam edin pozitif gibi düşünün ama kendinizi yıpratmayın lütfen şuan neredeyse olmayan kalmadı antibiyotiği bitirin belki zamanla daha iyi olursunuz benim öyle olmuştu antibiyotik etki etmeye başladıkça halsizlik gitmiş kendimi toparlamıştım negatif dedikten sonra bile bir süre evden çıkamadım bir kaç belirti devam ediyor diye.. geçmiş olsun tekrardan

Ahh ahhh testler 100 de 100 diye birsey yok maalesef... eylulun ortasindan su zamana salgin yuzde 300 artti.. sagluk ekipleri gece gunduz calisiyot eger buyuk sehirdeyseniz bayag bayag yataklara dusmeniz ve belirtilerin heosini tasiyot olmaniz gerekiyirki artik isler rayindan cikti.. benim babacigim 1 aydir hastanede yatiyor.. durumu krtik.. Allahim burda birinden bir ses bir umut olir banada hastanede yogun bakimda yatiyor.. git gide agirlasti... Napacagimizi sasirdik.. Yarabbim babam gibi nice hastalarimiz var ve saglik ekioleri gecesi gudzu yok.. filyasyon ekibo diye birsey kalmadi artikyetisemiyirlar bi.. saglik bakanligini arayio geregini soylemeniz gerekiyor sizin icin demiyorum siz cok sukut iyilesmissiniz. Size sorum cevrenizde sizde entubeye kadar bu hastaligin getiripte iyilesen taburcu olan yakininiz varmi? Kurbanoldugum mevlam bize guzel bir kader mi yazmis... gunlerdir icim icimi yiyor.. yaoacak hicbirsey yok. Bir umut bekliyoruz..

Hastalık çok fazla yayıldı. Yetişemiyorlar. Belki test yeterli değil bilmiyorum. Tek suclusu onlar değiiller insanlarımızda suc var. Hastalık var gizlice cemiyetler mevlütler partiler yapıyorlar. Adamlar napsın. Hastalık iyice yayıldı önüne geçemiyorlar. Herkes sizin gibi düşünceli dikkatli olsa zaten bukadar yayılmazdı. Kurunun yanında yaşta yandı. Allah sonumuzu hayır etsin

Bizdede su an korona var inanin benzer durumlardayiz paran varsa gider testini yaptirirsin gider tedavini olursun durum bu aynen paran yoksa ilgilenen de yok

Valla şöyle söyleyim ankaradayız biz eşim akşam gitti test için kesin kalabalıktır dikakt et negatif giden pozitif çıkıyormuş falan diye konuştuk. Gitti hemen kan tomografi süründü yapmışlar yarım saatte.kalabalıkta değildi öyle diyor.Gece çıktı sonuç zaten .Sabahına belki beş altı yerden aradılar bilgilerdiler ilaçlarını getirdiler. Ben de ateşlliydim ama daha iyiydim eşime göre banada yarın filtrasyon geldi .Pozitif çıktım bende bayağı aradı sordular aile hekimine kadar. Her yerin uygulaması farklı demekki. Ha birde ateşim var dedim diyor 36 çıktı ateşim diyor.Ilaç içmişti.Dr zaten gelen herkes ateşle değil baş ağrısı şikayetiyle geliyor demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…