• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç mi kalıyorum?

23 yaşında evlendim 25 yaşında boşandım 32 yaşındayım geriye dönüp bakınca hayretler içerisinde kalıyorum cocuk aklımla ne travmalar göğüslemişim ne kadar ağlamışım. Kimse de yanımda yoktu. Allah korusun kötü evlilik yapsanız derdinize derman olacaklar mı? Boşanma masraflarınızı+ terapi masraflarınızı karşılayacaklar mı? Cocugunuz olsa giderlere ortak olacaklar mı? biten bir evliliğin toplum önündeki imajınıza verdiği hasarı tamir edecekler mi? Boşanmayıp devam etseniz size manevi ve cinsel doyumu onlar mı yaşatacak yoksa siz bir odada bir ömür mutsuzken ortak mı olacaklar.? Bunların hepsinin cevabı HAYIR. O yüzden duymayın söylenenleri . Şayet içsel olarak evlenmek istiyor iseniz niyetinizi edin, gözünüzü açık tutun talipleri çevirmeyin ama olumsuz dönüşlerinizde de insanlara açıklama yapmayın konuşma hakkı tanımayın. Bırakın aman bu da kimseyi beğenmiyor sanki 18 yaşında desinler ( bana diyorlar :KK70: ) Durdu durdu turnayı gözünden vurdu dedirtecek bir evlilik yaparsınız, yaparız inşallah :KK36:Mesele birini bulmak değil birbirini bulmaktır, birini bulanların akıbetini burda okuyoruz, dışarda görüyoruz.

Valla hayatımın aşkını 36 yaşında buldum, hem de uzun süren, mutsuz bir evlilikten sonra (çok erken evlendim salak gibi). Bir daha hiç olmaz gibime geliyordu o zamanlar, ki ayrıldıktan 1.5 yıl sonra basladi şimdiki iliskim. Şu an 42 yaşındayım, evleneceğiz, 43 olacağım evlendiğimizde.

Benden neredeyse 10 yaş gençsiniz, vallahi hiçbir şey için geç değil, hep diyorum şimdiki aklım olsaydı en az 30 yaşında olurdum evlendiğimde. Yaş falan diye standartlarınızdan vaz geçmeyin, ne istediğinizi bilen, olgun birisiniz belli ki. En güzel zamanlariniz şimdi hatta, tadını çıkarın.

erkeğin daha fazla sevdiği ilişkiler evliliğe gidiyo genelde bende 34 yaşındayım bi kere evlilik yaptım bi kez aşık oldum şimdi bi ilişkim var seviyor falan ama Allah bilir niyetini yani eskisi gibi çok takılmıyorum hayırlısı neyse o Allah boşa zaman kaybettirmesin zaman önemli.

Merhabalar.Artık 33 oluyorum ve bekarım.
Sağlıksız ve hüsran dolu ilişkilerle dolu bir defterim var.
Ve müthiş bir baskı.Önceden evliliği kolay zannederdim.Hatta teşebbüs de ettim.24 yaşındaydım.Nişandan döndüm.Ne çok hırpalanmış ve kullanılmıştım.
Çevremdeki herkes evlendi.
Çok deniyorum,adım atıyorum ama olmuyor.
Bana göre birini bulamıyorum.
Ya amaçları başka ya da fikirler uymuyor.
Gönül istiyor bir yol arkadaşı olsun.
Kendiyle barışık,hayatı seven,oturup kalkmasını bilen,sosyal,kendini yetiştirmiş ,işi gücü yerinde birini arıyorum.Bunları saydığımda kızıyorlar bana..Bulamazmışım..
Neyse yoruldum.Geç mi kalıyorum?Hiç gelmeyecek mi o gemi?Hayalini kurduğum insan hiç olmadı mı?

Yani geçen arkadaş tanıştırdı biriylr,mesaj yapmuruna tuttu beni.O da yetmezmiş gibi derdini anlattı.Ama neymiş beni isteyeni ben istemiyormuşum.
Ailem tanıştırdı..Çocuk baktım iki günde ilanı aşk etti.Çektim kendimi.
Kendim buldum,ilk haftadan yatmak istedi.
Ve bunun gibi bir sürü durum..
Ben artık güvenli bir limanda dinlenmek istiyorum..Mümkün mü..Siz de artık olmaz derken hayatınızın aşkını buldunuz mu?

Hayatının aşkı bulana kadar çürüklerde olacaktır.
Benim bi çok flörtüm oldu. Anlattığın gibi, daha beterleri. Sonra öylesine tanışma uygulaması yükledim. Eşimle o gün sabaha kadar yazıştık.
Ertesi gün buluştuk. Evlencem ben senle dedi. İkinci haftada evlilik teklifi/ 2 ay içinde düğün. 7 senedir maşallah çok mutluyuz🧿

Neden peki tanışmanın size nasıl bir zararı olacak ki ? Eğer itici gelmiyorsa mutlaka görüşün hatta 1 değil 3 görüşme yapın

Aslında şans verebilirsiniz görücü usulü de olsa belki doğru kişidir. Tanımaktan biröşey kaybetmezsiniz
Yok, dediğim gibi aşk evliliği istiyorum. Bana öyle geliyor ki görücüde ben aşık olsam bile karşımdaki evlenmek için evleniyor olur. Kaldı ki "Ana bana kız bul" erkeği istemem. Bir de bizimkiler bana baskı yapmasa bile üstümde baskı hissederim aileler tanıştırınca.
Bir de garip geliyor bir masaya evet günün sonunda sizinle sevişebiliriz, kimsiniz bakalım şeklinde oturmak....

Kısaca konseptle aram çok kötü.

Hayatının aşkı bulana kadar çürüklerde olacaktır.
Benim bi çok flörtüm oldu. Anlattığın gibi, daha beterleri. Sonra öylesine tanışma uygulaması yükledim. Eşimle o gün sabaha kadar yazıştık.
Ertesi gün buluştuk. Evlencem ben senle dedi. İkinci haftada evlilik teklifi/ 2 ay içinde düğün. 7 senedir maşallah çok mutluyuz🧿
Sosyal medyadan nadir çıkan güvenilir insan bu konuda şanslıymışsınız

Yok, dediğim gibi aşk evliliği istiyorum. Bana öyle geliyor ki görücüde ben aşık olsam bile karşımdaki evlenmek için evleniyor olur. Kaldı ki "Ana bana kız bul" erkeği istemem. Bir de bizimkiler bana baskı yapmasa bile üstümde baskı hissederim aileler tanıştırınca.
Bir de garip geliyor bir masaya evet günün sonunda sizinle sevişebiliriz, kimsiniz bakalım şeklinde oturmak....

İşte o zaman tanışacağınız erkek sayısı yarıya iner ve neye ne kadar müsamaha göstereceğinizi ölçemeyebilirsiniz. Önünüzde az örneklem oluyor çünkü 😂 ayrıca erkek tarafını neden gömdünüz anlamadım, o da hayatının aşkını arıyor olamaz mı😂

Ne iş yapıyosun. Bazen kadın üstğn oluncada olmuyo bence. Mesela benimde olmuyo ben buna bağlıyorım erkekler beni güçlü görüyo yoğun tempolı bi işim var ve iyi bi yerde çalılıyorum tanıştığım 2 kişi oldu bugüne kadar 2 si de beni güçlü gördü 🤷‍♀️ kader mi kısmwt mi bişmiyorum da ama olmuyunca olmuyo gerçekten. Bende aynı şeyden muzdaribim
Öğretmenim mebde.Maddi olarak benden daha güçlü erkeklerle flört ettim.

Gün sonunda sevişme durumu olmasa çoktan bulmuştum.
Ya her şey gğzel gidiyor,eğlenmişiz,gezmişiz ,üç dört kez buluşmuşuz ,şarkılar söylemişiz az daha sabret nolur sanki.

Back
X