Geç mi Kaldım ? Aöf :(

Arkadaşlar en baştan okuyadım bir sürü tarih var ama ben sanırsam geç kaldım.işletme bölümü okuyodum beceremeyince bıraktım ve kayıt sildirdim.baya uzun yıllar oldu.2011 den önce olduguna eminim ama tam tarih hatırlayamıyorum.şimdi hala aftan yararlanmak için başvurabiliyor muyum yoksa kaçtı mı fırsat??

Kayıt sildirme yapmadiysan dilekçe verip hala kayitlisin demektir. 12 ekim.23 ekim arası kayıt yenileme. Önce internet üzerinden ders ekle sil işlemi sonra harç yatiriyorsun.

Evet geçmiş ve bidaha şansım yok sanırım.hiç haberim olmadıki..olsaydı kaçırmazdım.
Bu sene için yok.ama 2016 için var.anadolu Üniversitesi sitesini takip edin sık sık. Tekrar işletmeye kayıt olursan. Erzurum'da kayıt olursun 2.üniversite için.
Ama ygs girmek istiyorsanız onun sinavida Mart ayında başvuruda ocak gibi başlar.

Çok tesekkürler.zahmet verdim sizede..ben takip etcem sürekli..duyurular kısmında olur heralde..2016 için kayıt yenileyebilirsem onada razıyım.çok sagolun.

Yeniledin mi kayitini.

Yeniledin mi kayitini.
Hayır canım
yabancı dil kurslarına gidiyorum, ona çalışmaya vaktim olmayacaktı.
Kendimi çok fazla yıpratmak istemiyorum.
Açık öğretim derslerine çalışmadan geçilmiyor.
Bitirince de birşeyler öğrenerek bitirilmiyor.
Anlayacağın bu senede vazgeçtim.

lise mezunuyum iki sene önce ygs ye girdim 460 aldım üni okumaya maddi durumum el vermez destekçim yok evin tek calısanıyım bu nedenle tercihleri salladım erzurum atatürk üniversitesini ilk soraya yazdım o cıktı sonra hiç ilgilenmedim iki yıl gecti 22 yasındayım şimdi acıktan üni olumak istiyorum ama ne yapıcam nelere ne xaman basvuracagım bilgim yok meslek lisesi mezunuyum sınavsız gecıs varmı vede suan acıktan unı okumak için nerelere basvurmam gerekir bana yardımcı olabilirmisiniz

Erzruma kayıt oldun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…