- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.216
-
- Konu Sahibi Brave Capricorn
O zaman buroya gidin yarın acilen.
teşekkür ederim yarın gitmeye çalışıcam umarım olurYGS ile yerlestiysen yada eski sistemle öss ile bölüm değiştirme olmaz.
205 tl ama alttan dersin var sa ücret artar bir miktar.fazla artma olmaz ama. 20 lira 25 lira vs.teşekkür ederim yarın gitmeye çalışıcam umarım olur
kayıt ücreti ne kadar bilginiz var mı
tamam çok teşekkür ederim205 tl ama alttan dersin var sa ücret artar bir miktar.fazla artma olmaz ama. 20 lira 25 lira vs.
Kayıt sildirme yapmadiysan dilekçe verip hala kayitlisin demektir. 12 ekim.23 ekim arası kayıt yenileme. Önce internet üzerinden ders ekle sil işlemi sonra harç yatiriyorsun.Arkadaşlar en baştan okuyadım bir sürü tarih var ama ben sanırsam geç kaldım.işletme bölümü okuyodum beceremeyince bıraktım ve kayıt sildirdim.baya uzun yıllar oldu.2011 den önce olduguna eminim ama tam tarih hatırlayamıyorum.şimdi hala aftan yararlanmak için başvurabiliyor muyum yoksa kaçtı mı fırsat??
Anladım ama ben kayıt sildirmiştimkafa işte!!!Kayıt sildirme yapmadiysan dilekçe verip hala kayitlisin demektir. 12 ekim.23 ekim arası kayıt yenileme. Önce internet üzerinden ders ekle sil işlemi sonra harç yatiriyorsun.
O zaman af kapsamında kayıt .fakat onun için dilekçe vermen gerek daha sonra tekrar kayıt yaptırabilirsiniz fakat onların da tarihi geçti artık.Anladım ama ben kayıt sildirmiştimkafa işte!!!
Evet geçmiş ve bidaha şansım yok sanırım.hiç haberim olmadıki..olsaydı kaçırmazdım.O zaman af kapsamında kayıt .fakat onun için dilekçe vermen gerek daha sonra tekrar kayıt yaptırabilirsiniz fakat onların da tarihi geçti artık.
Bu sene için yok.ama 2016 için var.anadolu Üniversitesi sitesini takip edin sık sık. Tekrar işletmeye kayıt olursan. Erzurum'da kayıt olursun 2.üniversite için.Evet geçmiş ve bidaha şansım yok sanırım.hiç haberim olmadıki..olsaydı kaçırmazdım.
Çok tesekkürler.zahmet verdim sizede..ben takip etcem sürekli..duyurular kısmında olur heralde..2016 için kayıt yenileyebilirsem onada razıyım.çok sagolun.Bu sene için yok.ama 2016 için var.anadolu Üniversitesi sitesini takip edin sık sık. Tekrar işletmeye kayıt olursan. Erzurum'da kayıt olursun 2.üniversite için.
Ama ygs girmek istiyorsanız onun sinavida Mart ayında başvuruda ocak gibi başlar.
Yeniledin mi kayitini.Merhaba arkadaşlar
Sorumun cevabını siteyi gezindim ama bulamadım. Aöf bürolarını arıyorum kimse cevap vermiyor. Ben 6-7 yıl önce işletme bölümünü bıraktım. Sanırım bir af çıkmış, bundan yararlanabilir miyim? 8 eylül kayıtlar için son tarihmiş. Ben dilekçe vb. birşey vermedim kuruma. Lütfen bilen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.
Hayır canımYeniledin mi kayitini.
Erzruma kayıt oldun mu?lise mezunuyum iki sene önce ygs ye girdim 460 aldım üni okumaya maddi durumum el vermez destekçim yok evin tek calısanıyım bu nedenle tercihleri salladım erzurum atatürk üniversitesini ilk soraya yazdım o cıktı sonra hiç ilgilenmedim iki yıl gecti 22 yasındayım şimdi acıktan üni olumak istiyorum ama ne yapıcam nelere ne xaman basvuracagım bilgim yok meslek lisesi mezunuyum sınavsız gecıs varmı vede suan acıktan unı okumak için nerelere basvurmam gerekir bana yardımcı olabilirmisiniz
Erzruma kayıt oldun mu?