Geç mi Kaldım ? Aöf :(

Brave Capricorn

Şöyle yapsaydım böyle olmayacaktı diye bir şey yok
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
4.118
2.653
Merhaba arkadaşlar

Sorumun cevabını siteyi gezindim ama bulamadım. Aöf bürolarını arıyorum kimse cevap vermiyor. Ben 6-7 yıl önce işletme bölümünü bıraktım. Sanırım bir af çıkmış, bundan yararlanabilir miyim? 8 eylül kayıtlar için son tarihmiş. Ben dilekçe vb. birşey vermedim kuruma. Lütfen bilen arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.

Dur ben takvimi bulursam atayım :)

Buldum :) Af kapsamında kayıt 8 eylüle kadar devam ediyor :) koş ama çabuk ol Son günlere kalırsan Gece ikiye kadar sıra bekleyen var aman diyimm

Kaydın donmustur siz dilekçe vermeden silinmez harc yatırdiğin takdirde aktif olur.
Sisteme giriş yapıyor musun durumunda pasif yazması gerek.
Kayıt yenileme 12 ekim. 23 ekim de.

Dur ben takvimi bulursam atayım :)

Buldum :) Af kapsamında kayıt 8 eylüle kadar devam ediyor :) koş ama çabuk ol Son günlere kalırsan Gece ikiye kadar sıra bekleyen var aman diyimm

ah canım sağol. Öyle ama ben dilekçe vermedim. Bir arkadaş vermişti şimdide kayıt yaptıracak. Yani benim hakkım var mı yok mu daha onu bilemiyorum.

Kaydın donmustur siz dilekçe vermeden silinmez harc yatırdiğin takdirde aktif olur.
Sisteme giriş yapıyor musun durumunda pasif yazması gerek.
Kayıt yenileme 12 ekim. 23 ekim de.
ben okurken birden bıraktım. 6-7 yıl oldu yani baya zaman geçti. Kayıt yenileme ve harc yatırma olayım olmadı.

Bu arada dilekçe derken. Af kapsamından yararlanmak istediğime dair bir dilekçe vermedim. Önce bu dilekçe verilip kayıt zamanı kayıt yaptırılıyor diye biliyordum. Bugünde bir çaba aldı beni acaba 4 yıllık bitirebilir miyim diye

ben okurken birden bıraktım. 6-7 yıl oldu yani baya zaman geçti. Kayıt yenileme ve harc yatırma olayım olmadı.
Siz kayıt yenileme yaparsınız.
Af kapsamında kaydı silinenler için .arkadaşınız kaydını sildirmistir siz sildirme yapmamissiniz.
Güz dönemi kayıt yenileme 12 ekim. 23 ekim arası.

Gıdın aöf bürolarına durumu ogrenın hemen Buradan bıtmez bu ıs .. Hayırlısı olsun ınsallah..

Siz dilekçe vermeden kayıt silinmez. Kaydiniz donar sadece.
Sisteme giriş yaparsınız.

Af kapsamında kayıt nasıl yaptırılır bilmiyorum Ama dilekçe gerekiyorsa 8 eylüle kadar tarih verdiklerine göre hala da dilekçe verebilirsin demek oluyor galiba :) büroya gidip sormayı dene bence telefonlara zor çıkıyorlar

https://kayit.anadolu.edu.tr/BasvuruYeni/MenuAf.aspx

6353 sayılı Kanun kapsamında Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinden 25 Şubat 2011 tarihine kadar her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilenler ile Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerini 2010 ve öncesi yıllarda kayıt hakkı kazanıp kayıt yaptırmayanlardan 24 Temmuz 2015 tarihine kadar başvuru yapıp, başvurusu kabul edilenler bu sayfa üzerinden internet başvurularını yapabilirler.

6569 sayılı Kanun kapsamında Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinden 26 Kasım 2014 tarihine kadar her ne sebeple olursa olsun ilişiği kesilenler ile Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerine kayıt hakkı kazanıp kayıt yaptırmayanlardan 27 Nisan 2015 tarihine kadar başvuru yapıp, başvurusu kabul edilenler bu sayfa üzerinden internet başvurularını yapabilirler.

cevap bu gibi görünüyor. ama yine de içinizin rahat etmesi için bir aöf bürosuna başvurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…