Geç kalınmış oda ayırma merasimi

Okudum da aslında belli başlı ebeveynlik tarzları var. Moda olmaktan ziyade biraz annenin biraz çocuğun biraz da ebeveynin yapısından kaynaklı. Böyle konularda ayrı dünyaların anneleri birbirlerinden farklı olduklarını bile bile parmak sallamayı ve karşı tarafın kabul etmeyeceği öneriler sunmayı çok seviyor. Kadın "Benzeri tecrübesi olan var mı?" yazmış, cevap "Ben 6 aylıkken ayırdım, yanlış yapmışsın." :)) Okuduğumuzu anlamıyoruz, ne yapıyoruz? Bu kadar çatışmaktan, yarışmaktan hoşlanmayın hanımlar. Günün sonunda her anne doğru kendi bildiğini okuyor.

Bu bence cpcugun yapısıyla alakalı. 4 yasında ayırdım ben de. Ve ılk gün yatırdım, gece yanıma aldım. Cunku ben alısamadım :) ertesı gün uyandıgı zaman ılk soyledıgı sey " benı neden yatagımdan aldın? " oldu. Ben de 2 . Gün yatırdım ve bır daha hıc elllemedım. Masallah soeun yok. Odasının kapısı acık, holde ısık var
Benım odanın da kapısı acık. Eger hazır olmasaydı kendı ısteyene kadar yanımda yatırmaya devam edecektım. Kımse umrumda degıl acıkcası...krese de gıttıgı ıcın ogretmenı bu konuda kpnustu onlarla. Onun da etkısı olabılır bılemıyorum.

Acaba korkuyor mu?bıraz deneyın eger ıstemıyorsa bence askıya alın bır muddet daha. Zorla yaparsanız ters teper. Sonucta bu cocuk buyuyecek boyle kalmayacak zorlamayın
Her cocuk farklıdır

X