Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar adetiniz gecikince hemen söktürücü almayın. Benim adetlerim 32 günde bir olur düzenlidir. Adetim 9 gün gecikince kan tahlili yaptırdım sonuç 0.01 çıktı yani negatif dr muayene etti ultrasonla kistten şüphelenmiştim sonuç negatif çıkınca muayene öncesi kesin öyledir dedim ama dr temiz dedi bekleyelim adetin olunca 3. günü gel dedi. 19. gün hâlâ adet olmayınca eczaneden idrar testi aldım çıkmaz ztn derken 10 sn geçmedi ikinci çizgi kıpkırmızı çıktı. kan tahlili yaptırdım değer 250. Bu arada çok fazla belirti yaşamadım ne akıntı ne ağrı. 2 gün sadece hafif sabah bulantım oldu o kadar. Burada okuyordum tahlili günler sonra pozitif çıkan bende yaşadım. Dikkat edin kendinize Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
bizde 5 6 aydır istiyorduk cnm olmadı testler hep negatif çıktı moralim bozuldu hatta hamilelik testlerinin pozitif göstereceğine inancım yoktu :) hamile olduğumu öğrenmeden önce de umudum yoktu iş yerindeki kız arkadaşlarım ısrar etti. benimde göğüslerimde belli belirsiz hassasiyet oldu ama adet döneminden daha azdı. ben sağlıkçıyım koşuşturmaca içinde çalıştığım için yorgunluğa bağladım hep. bugün göğüslerimi kontrol ettim sertlik var ama dolgunluk hissi yok kontrol etmesem farkında olmayacağım :) umudunuzu kaybetmeyin vakti gelince oluyor hayırlısıyla. burda birçok arkadaş yazmıştı hep stres oluyordum hamile kalamıyordum takmadım kafama kaldım diye. gerçekten öyle oluyor. rahat olun gerisi gelir Allah'ın izniyle. 10 gün gecikmeyle kan tahlilim negatif çıktı idrar daha geç çıkar bir hafta bekle tekrar bir test yap. kan tahlili yaptırmayı sevmediğim için idrarda görene kadar bekledim ben. Allah herkese bu mutluluğu tattırsın. İnşallah hamilesindir :) buraya yazmayı unutma. anne baba duası al bol bol onların duası çok önemli :)Canım senınkarsıma Allah cıkardı ben ucbucuk yıldr coxuk ıstıyrum olmdı bu yuzden artık bu topıklere pek bakmıyordum bu ay adetım 10 gun gecıktı dun test yaptım evde negatıftı buraya tamda bunun gıbı bır mesaJ grmek ıcın grmıstım kı su an sen yazmıssın :) benım sımdı bı umudum olsun mu belkı hamılemıyımdır ? ama ıkı gundur gogusum agrımaya basladı adet olacakmıs gıbı hakkımızda hayırlısı aadet olsamda uzulmuycem ama umutsuzda olmuycam senın mesaJından snra
inşllh benimde sizin gibi olmuştur 10 yıldır evliyim tüp bebek denemeside geçirdim normal hamile kalamam gibi geliyor bana ama rabbim nasip ettiyse neden olmasın diyorum ve ilk defa günüm bukadar geçti hayırlısı artıkKizlar olabilir benimde son adet 10 aralikti adetim gecikince kan testi yaptirdim negatif cikti 16 gün sonra olmayinca idrar testinde aninda pozitif cikti kan testinde de yuksek cikti adet tarihime gore 13+2 günlük ama ultrason 12+1 günlük saniyorum geç döllenme oldu o yüzden bi tahlille kalmayin hala gecikme yasiosaniz tekrar test yaptirin
Neden olmasinki canin Rabbim nasip ettikten sonra herşey olur tekrar bi test yaptir hala olmadinsa baya gecmisinşllh benimde sizin gibi olmuştur 10 yıldır evliyim tüp bebek denemeside geçirdim normal hamile kalamam gibi geliyor bana ama rabbim nasip ettiyse neden olmasın diyorum ve ilk defa günüm bukadar geçti hayırlısı artık![]()
Seninle başka bir topikte âdet gecikmemizi konuşmuştuk sanırım canım, ne yaptın? Âdet oldun mu?Kızlar merhaba benim gecikmemin beşinci günü hala olmadım yarın da olmazsam dön gün 40 gün oluyor streslendim vallahi
Oldum maalesef kuzumSeninle başka bir topikte âdet gecikmemizi konuşmuştuk sanırım canım, ne yaptın? Âdet oldun mu?
Hayırlısı olsun canım en azından âdet oluyorsun. Diğer ay'a kaldı inşaAllah Allah nasîb eder♡Oldum maalesef kuzum![]()
Canım doktora gitSelam kızlar son adet tarihim 7 Nisan Normal koşullarda BAT 5 Mayıs yani yarın.. 2 mayısta 1 haftadır süren ağrılarım nedeniyle evde idrar testi yapmıştım çok silik bi çizgi gördüm 3 mayıs sabahı tekrar yaptım çizgi aynı önceki günki gibiydi.. 3 mayıs akşamı kan tahlili verdim 16 çıktı.. Ama bu sabah yaptığım idrar testi önceki günlere göre daha belirsiz gibi.. Kan tahlilim için şüpheli pozitif dediler ama benim inanılmaz şiddetli karın ağrılarım var ve yine dün akşam hafif sarıdan daha koyuca bi akıntı rengim vardı.. Acaba geç döölenme mi oldu yoksa kimyasal gebelik mi geçiriyorumki??benzer bişey yaşayan sonradan kan değeri artan var mı aranızda??
Gittim bu sabah canım tahlil yaptı şüpheli pozitif dediCanım doktora git
Anladım canım bir kaç gün daha bekle istersen gebelik testini tekrarlarsa yine inşallah hakkında hayırlısı olurGittim bu sabah canım tahlil yaptı şüpheli pozitif dedi
Eğer regl olmazsam yarın tekrar kan veririm canim.. ama içime bu kimyasal gibi doguyo hiç belirtm.fln yokAnladım canım bir kaç gün daha bekle istersen gebelik testini tekrarlarsa yine inşallah hakkında hayırlısı olur