- 24 Aralık 2024
- 659
- 219
- 18
- Konu Sahibi Queengibiqueen
-
Ben de çatlamadan iki gün sonra birlikte oldum yaEvet olabilir canım hiç okumadınız mı burda da çatlamadan iki gün sonra birliktelik oldu hamile kaldım yazanıyani illaha çatlama günü olmuyor ki döllenme
Yani ovalüsyon hatalı demiyorum ki ben kaç defa gebe kaldım ovalüsyonla yani silikleşince catladı diyoruz ama zamanı belli deil onu diyorumBenim de mesela o gece kesin çatladı diye düşünüyorum o geceden sonraki sabah da silikleşmişti. Bilmiyorum geç döllenme ihtimali olur mu böyle. Ben geç döllenmeyi ikinci beklenmeyen bir yumurtlama olunca oluyor diyee biliyordum
Bak mesela tutabilir ben burda okumuştum hatta o kişi şuan doğurmuştur belki yumurtlamadan 4 gün sonra birliktelik yaşayıp hamile kalmıştıBen de çatlamadan iki gün sonra birlikte oldum yahadi bakalım yine umutlandım boşa cıkmaz inşallah
Ya döngü bazen de değişebiliyor ben de hep 14.gün olurdum bu kez 15.gün oldum Umutlarım suya düştü ama napayım hazirana kadar devam sonrasında tüp bebek artıkKız okumadım ki ahahah inşallah ya döngüm düzenlidir normalde
Allah Allâh... Bn de çatlamadan sonrasını çok degerlenrmiyorum aslında. Nasıl olsa olmaz diye. Hatta regle bir hafta kala hiç yapmıyoruz belki embriyo varsa gelen diger spermler tutunmasını etkiler diyeBak mesela tutabilir ben burda okumuştum hatta o kişi şuan doğurmuştur belki yumurtlamadan 4 gün sonra birliktelik yaşayıp hamile kalmıştı
Acaba ne kadar beklemeliyim ya adet için veya tekrar bi kan testi içinYa döngü bazen de değişebiliyor ben de hep 14.gün olurdum bu kez 15.gün oldum Umutlarım suya düştü ama napayım hazirana kadar devam sonrasında tüp bebek artık
O hatayı bende yapıyorum en fazla öatlama günü ve diğer günü degerlendirmişimdir aslında yumurtlama dahil o önündeki 10 günü değerlendir demişti bir doktorAllah Allâh... Bn de çatlamadan sonrasını çok degerlenrmiyorum aslında. Nasıl olsa olmaz diye. Hatta regle bir hafta kala hiç yapmıyoruz belki embriyo varsa gelen diger spermler tutunmasını etkiler diye
Bence kan verme canım gebelik testleri ile devam et her gün bir tane yap sabahları birde internetten çoklu alsana sürekli eczaneye gitmemiş olursunuzAcaba ne kadar beklemeliyim ya adet için veya tekrar bi kan testi için
Zaten sürekli öyle yapıyordum internetten alıyorum ama sabırsız bi insan olduğum için hahahahah kalmadıBence kan verme canım gebelik testleri ile devam et her gün bir tane yap sabahları birde internetten çoklu alsana sürekli eczaneye gitmemiş olursunuz
Bende Letrol kullanmıştım bacımKızlar benim de adete 3 4 gün kala kahverengi lekelenmem başladı günde bir kez geliyo bugün adetimin 3. Günü olması lazım ama hala gelen giden yok birazcık lekelenme var kahverengi akıntı gibi kan verdim 0.2 çıktı.
Letu kullanmıştım bu ay ondan olmuş olabilir mi
Daha 1 gün mü gecikti bence üç dört gün bekleyin benim 5 gündür lekelenme 2 gün gecikme var kan da çıkmadı artimed test yaptım derinlerde bi yerde bi çizgi var gibiydi soluk ama zaten çoğu test çıkarıyor öyle yalancı çizgi.Bende Letrol kullanmıştım bacım
Naptın canımBende Letrol kullanmıştım bacım
Sabah adet oldum canımNaptın canım
Yılmak yok bu aydan devam inşallah hazirana kadar oldu oldu olmadı tüp başlayacam benim 5 seneyi geçti çünkü ha aralarda korunduğumuz da oldu ama 5 gebelik kaybı yaşadım sebepleri bulunamadı film histeroskopi oldum nebilim bir sürü şey doktor dene olur dedi bir sene oldu yaş da 34 oldu Oyüzden son 2 ayım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ama sonuç öyle görünüyor sen tüm hormon değerlerine baktırdın mı canımSabah adet oldum canım
Herşeyim normal benim 17 ay oldu deneyeli bende hazirana kadar normal olmazsa aşılama istiyorum bende hazirana kadar müddet verdim kendime ama ovülasyon dahil hiç bir şey yapmayacağım adetten sonra 2 günde 1 olacak şekilde değerlendiricem sadeceYılmak yok bu aydan devam inşallah hazirana kadar oldu oldu olmadı tüp başlayacam benim 5 seneyi geçti çünkü ha aralarda korunduğumuz da oldu ama 5 gebelik kaybı yaşadım sebepleri bulunamadı film histeroskopi oldum nebilim bir sürü şey doktor dene olur dedi bir sene oldu yaş da 34 oldu Oyüzden son 2 ayım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ama sonuç öyle görünüyor sen tüm hormon değerlerine baktırdın mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?