GEÇ DÖLLENME ??

Benim de mesela o gece kesin çatladı diye düşünüyorum o geceden sonraki sabah da silikleşmişti. Bilmiyorum geç döllenme ihtimali olur mu böyle. Ben geç döllenmeyi ikinci beklenmeyen bir yumurtlama olunca oluyor diyee biliyordum
Yani ovalüsyon hatalı demiyorum ki ben kaç defa gebe kaldım ovalüsyonla yani silikleşince catladı diyoruz ama zamanı belli deil onu diyorum

Bak mesela tutabilir ben burda okumuştum hatta o kişi şuan doğurmuştur belki yumurtlamadan 4 gün sonra birliktelik yaşayıp hamile kalmıştı
Allah Allâh... Bn de çatlamadan sonrasını çok degerlenrmiyorum aslında. Nasıl olsa olmaz diye. Hatta regle bir hafta kala hiç yapmıyoruz belki embriyo varsa gelen diger spermler tutunmasını etkiler diye 😅

Allah Allâh... Bn de çatlamadan sonrasını çok degerlenrmiyorum aslında. Nasıl olsa olmaz diye. Hatta regle bir hafta kala hiç yapmıyoruz belki embriyo varsa gelen diger spermler tutunmasını etkiler diye 😅
O hatayı bende yapıyorum en fazla öatlama günü ve diğer günü degerlendirmişimdir aslında yumurtlama dahil o önündeki 10 günü değerlendir demişti bir doktor

Kızlar benim de adete 3 4 gün kala kahverengi lekelenmem başladı günde bir kez geliyo bugün adetimin 3. Günü olması lazım ama hala gelen giden yok birazcık lekelenme var kahverengi akıntı gibi kan verdim 0.2 çıktı.
Letu kullanmıştım bu ay ondan olmuş olabilir mi

Kızlar benim de adete 3 4 gün kala kahverengi lekelenmem başladı günde bir kez geliyo bugün adetimin 3. Günü olması lazım ama hala gelen giden yok birazcık lekelenme var kahverengi akıntı gibi kan verdim 0.2 çıktı.
Letu kullanmıştım bu ay ondan olmuş olabilir mi
Bende Letrol kullanmıştım bacım

Bende Letrol kullanmıştım bacım
Daha 1 gün mü gecikti bence üç dört gün bekleyin benim 5 gündür lekelenme 2 gün gecikme var kan da çıkmadı artimed test yaptım derinlerde bi yerde bi çizgi var gibiydi soluk ama zaten çoğu test çıkarıyor öyle yalancı çizgi.
Bana bugün doktor söktürücü yazayım filan dedi kullanmıcam beklicem bakalım adetim gelene kadar

Adetime 4 gün var sizde gölgeyi görüyor musunuz

Eklentiler

• 1000007587.webp
    1000007587.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 15
Sabah adet oldum canım
Yılmak yok bu aydan devam inşallah hazirana kadar oldu oldu olmadı tüp başlayacam benim 5 seneyi geçti çünkü ha aralarda korunduğumuz da oldu ama 5 gebelik kaybı yaşadım sebepleri bulunamadı film histeroskopi oldum nebilim bir sürü şey doktor dene olur dedi bir sene oldu yaş da 34 oldu Oyüzden son 2 ayım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ama sonuç öyle görünüyor sen tüm hormon değerlerine baktırdın mı canım

Yılmak yok bu aydan devam inşallah hazirana kadar oldu oldu olmadı tüp başlayacam benim 5 seneyi geçti çünkü ha aralarda korunduğumuz da oldu ama 5 gebelik kaybı yaşadım sebepleri bulunamadı film histeroskopi oldum nebilim bir sürü şey doktor dene olur dedi bir sene oldu yaş da 34 oldu Oyüzden son 2 ayım inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ama sonuç öyle görünüyor sen tüm hormon değerlerine baktırdın mı canım
Herşeyim normal benim 17 ay oldu deneyeli bende hazirana kadar normal olmazsa aşılama istiyorum bende hazirana kadar müddet verdim kendime ama ovülasyon dahil hiç bir şey yapmayacağım adetten sonra 2 günde 1 olacak şekilde değerlendiricem sadece

Back
X