- 6 Ocak 2018
- 19
- 8
- 36
- 32
ya teknoloji nasıl hala bunları kısa sürede görebilecek kadar çözülmez anlamıyorum. umarım benim yoktur. eşim varsa kürtaj olmamı ister biliyorum hiç olmamasını tercih ederimBelli olmuyor ki canım bak benim adetimde 6 gün geçiyor gebelik testi yapıyorum çıkmıyor bekliyorum belki geç döllenmedir diye
Neden canımya teknoloji nasıl hala bunları kısa sürede görebilecek kadar çözülmez anlamıyorum. umarım benim yoktur. eşim varsa kürtaj olmamı ister biliyorum hiç olmamasını tercih ederim
çocuk istemiyor maalesef. evlenmeden önce de ısrarla söyledi ve ben de kabul ettim. belki ileride ister bilmiyorumNeden canım
Yok 4.gündeyim arada kasıklarım ağrıyor ama geçmeye başladı bende yok galiba yaSen hasta oldun mu canım
kızlar bir de bana fikir verinnn. aralığın son haftası eşimle korunmadık ve ocağın ilk günü regl oldum ama kısa sürdü. bazı belirtiler vardı diye dün yani şüpheli ilişkinden 15 gün sonra beta hcg yaptım 1.2 çıktı. sizce kesin hamile değilim diyebilir miyim? reglime daha var ama dayanamadım yaptım. biraz erken mi yükselebilir mi bu son
Bende de 4 günde ağrım azaldı canım bak hayla olmadımYok 4.gündeyim arada kasıklarım ağrıyor ama geçmeye başladı bende yok galiba ya
Neden canım yani maddi durumlardan dolayı mı özel değilse tabiçocuk istemiyor maalesef. evlenmeden önce de ısrarla söyledi ve ben de kabul ettim. belki ileride ister bilmiyorum
Canım senin 6.günün di mi bugün test yaptın mı yoksa bekleyecek misinBende de 4 günde ağrım azaldı canım bak hayla olmadım
Kan testi yapmadım canım gebelik testide negatif çıktıCanım senin 6.günün di mi bugün test yaptın mı yoksa bekleyecek misin
Neden canım yani maddi durumlardan dolayı mı özel değilse
Benim kuzenimin 10. Gününe kadar çıkmamıştı ama adet sancım var diyodu arada gecikme olduğu için adet olcam diye beklemiş. Olmayınca son bir umut test yapmış çıkmıştı o zamanKan testi yapmadım canım gebelik testide negatif çıktı
Canım bende hiç istemiyordum çocuk gelişimi okudum ama çocuğumun olması fikri beni çok korkutuyordu. Eşimin resmen zoruyla korunmayı bıraktım. Şimdi de olsun diye uğraşıyorum. Eşinin yakın çevresinde çocuk yok mu hiç sevdiği? Ben onları görünce ilk cesaretlenmiştimyani istemiyor çocuk sevmiyor ve şart deği diyor
Anladım canım hayırlısı olsunyani istemiyor çocuk sevmiyor ve şart deği diyor
Bende canım pazartesiyi beklim o Zaman çünkü 20nci gününde öğrenen bayanlarda varmisBenim kuzenimin 10. Gününe kadar çıkmamıştı ama adet sancım var diyodu arada gecikme olduğu için adet olcam diye beklemiş. Olmayınca son bir umut test yapmış çıkmıştı o zaman
Evet sabrettBende canım pazartesiyi beklim o Zaman çünkü 20nci gününde öğrenen bayanlarda varmis
Evet sabrett
ay yok galiba kendisini baba olarak hayal edemiyorCanım bende hiç istemiyordum çocuk gelişimi okudum ama çocuğumun olması fikri beni çok korkutuyordu. Eşimin resmen zoruyla korunmayı bıraktım. Şimdi de olsun diye uğraşıyorum. Eşinin yakın çevresinde çocuk yok mu hiç sevdiği? Ben onları görünce ilk cesaretlenmiştim
İyi aksamlar cnm merak ettim. Erken gebelik testi alacakmiydin regl oldun mu.?Tamam canım haber keselim bak sende olmadın daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?