Geç döllenme

Songulshn

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2020
585
222
23
25
Kızlar adet gecikmesinin 4 ncü günündeyim gebelik testi yapıyorum negatif çıkıyor kanda belli olan yada ne zaman çıkar belli olur yaşayan var mı acaba bu arada karnımda 4 gündür bı sisiklik var çok sert ve ağrıyor ara ara kasık ağrım hafif var goguslerimde de yavaş yavaş hassalasmaya başladı bu sabahta mide bulantisiyle uyandım şeffaf akıntım da oluyor anlamadım ben gerçekten

Belki geç dollenmedir. Kan verseniz çıkar bence düşük değer de olsa

Erken gebelik testi aldım canım o da yarın gelicek onuda denim diyorum ama kesin sonucu tabi kan testi verirk
Tabi onu da yap bakalım çıkmazsa kan verirsin ertesi gün yada bekle 2 3 gün. Normalde göğüsleriniz adet olmadan önce ağrımaya baslarmiydi?

Tabi onu da yap bakalım çıkmazsa kan verirsin ertesi gün yada bekle 2 3 gün. Normalde göğüsleriniz adet olmadan önce ağrımaya baslarmiydi?
Evet canım agrirdi adet olmadan önce şimdi adet günü ağrımaya başladı ama ben kimyasal geçirdim o zamanda yine ağridi hamile kalmıştım

Evet canım agrirdi adet olmadan önce şimdi adet günü ağrımaya başladı ama ben kimyasal geçirdim o zamanda yine ağridi hamile kalmıştım
Kimyasal da göğüs ağrısı adettem önce mı başlamıştı o da adet gecincemi başlamıştı? Bende kendim için merak ettim caanim

Adetten önce başlamıştı canım ben hamilelegimi 1 hafta önceden öğrenmiştim
Anladım canım inşallah yine vardır kesin . Bana da nasip etsin Allahim. Benimde her ay adet öncesi 4 5 gün önce baslar bu sefer 1.hafta önce başladı ama değişik olarak dolgunluk var bu ay büyüme gibi. Adetime 5 gün var ..yarın bi test yapmayı düşünüyorum

Evet canım bı yap belkide çıkar inşallah vardır Rabb'im kucağımızi boş bırakmasın inşallah isteyen herkese nasip etsin

Bende aynı durumdayım bugün 4.gün test negatif merak ediyorum yoksa da adet olsak en azından

kızlar bir de bana fikir verinnn. aralığın son haftası eşimle korunmadık ve ocağın ilk günü regl oldum ama kısa sürdü. bazı belirtiler vardı diye dün yani şüpheli ilişkinden 15 gün sonra beta hcg yaptım 1.2 çıktı. sizce kesin hamile değilim diyebilir miyim? reglime daha var ama dayanamadım yaptım. biraz erken mi yükselebilir mi bu sonuç

Biraz daha bekle canım belli olmaz üstüne de görmüş olabilirsin erken daha çünkü

Eklentiler

• Screenshot_2020-12-25-20-27-15-291_com.android.chrome.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_2020-12-25-20-25-59-746_com.android.chrome.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…