• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme

Belli olmuyor ki canım bak benim adetimde 6 gün geçiyor gebelik testi yapıyorum çıkmıyor bekliyorum belki geç döllenmedir diye
ya teknoloji nasıl hala bunları kısa sürede görebilecek kadar çözülmez anlamıyorum. umarım benim yoktur. eşim varsa kürtaj olmamı ister biliyorum hiç olmamasını tercih ederim :(

kızlar bir de bana fikir verinnn. aralığın son haftası eşimle korunmadık ve ocağın ilk günü regl oldum ama kısa sürdü. bazı belirtiler vardı diye dün yani şüpheli ilişkinden 15 gün sonra beta hcg yaptım 1.2 çıktı. sizce kesin hamile değilim diyebilir miyim? reglime daha var ama dayanamadım yaptım. biraz erken mi yükselebilir mi bu son

Adet tarihinden bir hafta önce ilişki yaşadıysan döllenme olduysa geç yumurtlamış oluyorsun adetin gectikten sonra ilişki yaşadıysan yine öğrenmek için erken. Biraz daha bekle korunmayı yeni bıraktıysan gecikme bile yaşayabilirsin

Kan testi yapmadım canım gebelik testide negatif çıktı
Benim kuzenimin 10. Gününe kadar çıkmamıştı ama adet sancım var diyodu arada gecikme olduğu için adet olcam diye beklemiş. Olmayınca son bir umut test yapmış çıkmıştı o zaman

yani istemiyor çocuk sevmiyor ve şart deği diyor
Canım bende hiç istemiyordum çocuk gelişimi okudum ama çocuğumun olması fikri beni çok korkutuyordu. Eşimin resmen zoruyla korunmayı bıraktım. Şimdi de olsun diye uğraşıyorum. Eşinin yakın çevresinde çocuk yok mu hiç sevdiği? Ben onları görünce ilk cesaretlenmiştim

Benim kuzenimin 10. Gününe kadar çıkmamıştı ama adet sancım var diyodu arada gecikme olduğu için adet olcam diye beklemiş. Olmayınca son bir umut test yapmış çıkmıştı o zaman
Bende canım pazartesiyi beklim o Zaman çünkü 20nci gününde öğrenen bayanlarda varmis

Canım bende hiç istemiyordum çocuk gelişimi okudum ama çocuğumun olması fikri beni çok korkutuyordu. Eşimin resmen zoruyla korunmayı bıraktım. Şimdi de olsun diye uğraşıyorum. Eşinin yakın çevresinde çocuk yok mu hiç sevdiği? Ben onları görünce ilk cesaretlenmiştim
ay yok galiba kendisini baba olarak hayal edemiyor

Back