Adetin ilk günü yaptım test. <2 ve 0.100 idi.yazıyodu.keşkeeeeeee inşallah dediğin gibi olur bi hafta sonra tekrar yapıcam testBenimde negatif cıktı 5. Gunu yapmıştım 12. Gun yaptım çift çizgi çıktı geç dollenme olmus sanırım yani biraz daha bekleyin yada kan testi yaptırın
İnşallah gebelik vardır isteyen herkese nasip etsin Allah dualarım sizinleAdetin ilk günü yaptım test. <2 ve 0.100 idi.yazıyodu.keşkeeeeeee inşallah dediğin gibi olur bi hafta sonra tekrar yapıcam test
İnşallah rabbim banada nasip ederİnşallah gebelik vardır isteyen herkese nasip etsin Allah dualarım sizinle ☺
Ayni sekil benimde 5.gunu gecikmemde negatif çıktı kan testi doktor bana da geç dollenme olabilir dedi. Bugün 7. Günüm hiç olacakmış gibi değil kasiklarimda kramp tam çok batma var adetten farklı ağrım ama negatif çıkınca kist falan mi diye düşünmeye başladımBenimde negatif cıktı 5. Gunu yapmıştım 12. Gun yaptım çift çizgi çıktı geç dollenme olmus sanırım yani biraz daha bekleyin yada kan testi yaptırın
Canım test ne kadar sürede çıkıyor biliyor musuntamam canım gelişmelerden haberdar edersin o halde ama sağlık ocağı sabah çok erken saatte kan alıyor diye biliyorum haberin olsun saati kaçırmamaya çalış
Canim saglik ocaginin testi ertesi gun cikiyor diye biliyorum ama ozelde yaptirirsan ben 60 tlye yaptirmistim 2 saate cikiyorCanım test ne kadar sürede çıkıyor biliyor musun
diğer gün öğleden sonra çıkıyor sonuç evet sabah erkenden git ver hemen 1 dk lık iş zatenValla bende ilk defa gidicem aile hekimine burda. Sabah 8de gidiyim diyorum kaçırmıyim diye. Ne kdar sürede çıkar peki?
benimde 14 ünde yumurta vardı 1 adet doktor değerlendirin dedi 19 unda gittiğimde çatlamış dedi. dün 10 gün sonra yani kan verdim beta hcg 5.44 çıktı.. hamilesin diyemem dedi olsan bile çok çok erken dedi.. sevinsemmi bilemem normalde 5 pozitif ama benimkisi 5 e çoo yakın ve batıma daha var 4 ünde ne yapsam bilemedim.. ama umutlandımda.. 4 ünr kadar bekliycem olmadı beşinde kan vericem gene.. Rabbim inşallah hepimize derman verir.Ayni sekil benimde 5.gunu gecikmemde negatif çıktı kan testi doktor bana da geç dollenme olabilir dedi. Bugün 7. Günüm hiç olacakmış gibi değil kasiklarimda kramp tam çok batma var adetten farklı ağrım ama negatif çıkınca kist falan mi diye düşünmeye başladım
Olmadı sorup ordan bi özelin aciline gidip veririm. Direkt özel hastanenin aciline gidip yaptırsam olur mu acaba hcg?Canim saglik ocaginin testi ertesi gun cikiyor diye biliyorum ama ozelde yaptirirsan ben 60 tlye yaptirmistim 2 saate cikiyor
Öyle deme canım bende adetim bittikten 14 gün sonra ilişkim oldu ve 1 1 buçuk hafta sonra kesin çıkan testlerden yaptım tek çizgi çıktı sonra yine bi daha yaptım tek çıktı. Sonra adetim yaklaştı o zamanlarda ilişkim oldu hatta eşime dedim illa yumurtlama döneminde olması gerekmiyomuş son ilişkiden de olabiliyomuş dedim eşim inanmadı ya da çok çok düşük ihtimal dedi. Bende sanki hamileymişim gibi hissediyorum ama adet belirtileri var ben dedim tamam adet olacam ama 11 gün gecikti test yaptırdım hamile olduğumu öğrendim bugün de kesemi ilk defa gördümkızlar bende yumurtlamadan 11 gün sonra kan verdim negatif çıktı regl olmayı bekliyorum inş geç döllenmedir diyorum ama hiç umudum yok
Devlet hastanesi de yapıyor acil beta değeri için hcgOlmadı sorup ordan bi özelin aciline gidip veririm. Direkt özel hastanenin aciline gidip yaptırsam olur mu acaba hcg?
Benim adetim geçti 5 gün negatifti. 8. Güne giricem göğüslerim patliycak gibi sadece beyaz akıntı var kist falan mi acababenimde 14 ünde yumurta vardı 1 adet doktor değerlendirin dedi 19 unda gittiğimde çatlamış dedi. dün 10 gün sonra yani kan verdim beta hcg 5.44 çıktı.. hamilesin diyemem dedi olsan bile çok çok erken dedi.. sevinsemmi bilemem normalde 5 pozitif ama benimkisi 5 e çoo yakın ve batıma daha var 4 ünde ne yapsam bilemedim.. ama umutlandımda.. 4 ünr kadar bekliycem olmadı beşinde kan vericem gene.. Rabbim inşallah hepimize derman verir.
Döllendiğini nasıl anladı acaba ilk defa duydummerhabalar 14 unde benimde 19 mm yumurtam vardı daha sonra ayın 19 unda gittiğimde yumurtan döllenmiş dedi doktor ve dün genel kan testi yaptırmaya gittiğim betahcg de çıktı 5.44 sonuç. Normalde 5 ve üstü gebelik sayılıyormuş ve çok çok yeni bekle dediler 1 hafta 10 gün daha bat ımada 5 gün var...sizce yükselirmi.. Adete yakınım ondan yüksekmi çıktı acaba.. Gidip bi kaç gun sonra yeniden baktırsammı o kadar karıştıki kafam ne yapıcağımı bilemedim.
Merhaba canım bende 14 eylül de iğne oldum üzerinden 12 gün geçince test yaptım negatif 15. Günde negatif ama hala adet olmadım adet sancısı giriyor hemen geçiyor anlayamadım sonucunu bizimle paylaş merak ediyorum seniCanım test ne kadar sürede çıkıyor biliyor musun
Ahh canim keske oyle bir sey olsaÖyle deme canım bende adetim bittikten 14 gün sonra ilişkim oldu ve 1 1 buçuk hafta sonra kesin çıkan testlerden yaptım tek çizgi çıktı sonra yine bi daha yaptım tek çıktı. Sonra adetim yaklaştı o zamanlarda ilişkim oldu hatta eşime dedim illa yumurtlama döneminde olması gerekmiyomuş son ilişkiden de olabiliyomuş dedim eşim inanmadı ya da çok çok düşük ihtimal dedi. Bende sanki hamileymişim gibi hissediyorum ama adet belirtileri var ben dedim tamam adet olacam ama 11 gün gecikti test yaptırdım hamile olduğumu öğrendim bugün de kesemi ilk defa gördüm
Canim ben danismadan girip soyledim direkt kan alma yerine gonderdiler girmemle cikmam bir olduOlmadı sorup ordan bi özelin aciline gidip veririm. Direkt özel hastanenin aciline gidip yaptırsam olur mu acaba hcg?
Merhaba canım bende 14 eylül de iğne oldum üzerinden 12 gün geçince test yaptım negatif 15. Günde negatif ama hala adet olmadım adet sancısı giriyor hemen geçiyor anlayamadım sonucunu bizimle paylaş merak ediyorum seni
Günaydın kızlaarrCanim ben danismadan girip soyledim direkt kan alma yerine gonderdiler girmemle cikmam bir oldutamamdır canım bende öyle yaparım aile hekiminden çıkıp
Canım o mide yanması bende de oluyor bazen ama kusma olmadı. Midem yanıp boğazıma geliyor. Başka bir belirtin var mı?Kizlar basima cok enteresan bir sey geldi dun misafirlige gittik hiçbir seyim yoktu bianda soluk borum yanmaya basladi nefesim kesildi konusamadim hemen bi poset istedim lavaboya ve kusmaya basladim gercekten inanilmaz utanc vericiydi bugun regl gunum olucak miyim bilmiyorum ama bu mide bulantisi neyin nesi yine mi usuttum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?