• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar yine ben bugün adetimin ikinci günü gelen giden yok dün kan testinde negatif çıktı.ama beyaz akıntım var çok fazla. Geç döllenme olmus olabilir mi.bu durumu yaşayıp sonra poztif olan var mı lütfen bilgilendirin
5 yıldır hiç bir yolla hamile kalamamıştım. Sadece akıntımın şekli degıstı ve arttı ordan anladım. geç döllenmeydi benimki de. adetim gecmıstı. olabılırsınız bence

Kızlaar, test sonucum çıktı negatif 🤦🏼‍♀️ Ama anlamadım neden böyle gecikti reglim? Bakalım beklicem biraz daha

Benimde adet günü yaptıgım kan testi 0.100 çıktı bakalım bugün gecikmemin 3.günü ni hafta sonra testi tekrarlayacagım

Kizlaaar umutlanmak istemiyorum ama gittim kan verdim 3 gun once 0.35 olan deger 5.75 olmus doktor muhtemelen gebesiniz dedi pazartesi tekrar kan vericem
Yaa inşallah canım maşallah kat be kat artsın inşallah 🙏 aşılamıydı senin adet günün mü geçti

Arkadaşlar benim adetlerim genelde düzenli en fazla 1-2 gün erken ya da geç gelir. Bu durumda geç döllenme söz konusu olabilir mi yine? Bizde çocuk planlıyoruz 8 aydır fakat olmadı henüz. Yumurtlama dönemlerimi takip ediyorum akıntımdan ve sancımdan fakat yumurtlama dönemi geçtikten sonra pek ilişkide bulunmuyoruz. Acaba yumurtlama dönemi dediğim dönemden sonra ilişkide bulunmadığım için kaçırıyor olabilir miyim

Back
X