5 yıldır hiç bir yolla hamile kalamamıştım. Sadece akıntımın şekli degıstı ve arttı ordan anladım. geç döllenmeydi benimki de. adetim gecmıstı. olabılırsınız benceKızlar yine ben bugün adetimin ikinci günü gelen giden yok dün kan testinde negatif çıktı.ama beyaz akıntım var çok fazla. Geç döllenme olmus olabilir mi.bu durumu yaşayıp sonra poztif olan var mı lütfen bilgilendirin
Canım merhaba. Ağzından bal damlıyor sabah sabahh5 yıldır hiç bir yolla hamile kalamamıştım. Sadece akıntımın şekli degıstı ve arttı ordan anladım. geç döllenmeydi benimki de. adetim gecmıstı. olabılırsınız bence
Gogus hassasiyeti var bide canimda ama dunden beri kasiklarim agriyor regl gelicek gibiCanım o mide yanması bende de oluyor bazen ama kusma olmadı. Midem yanıp boğazıma geliyor. Başka bir belirtin var mı?
Günün geçti mi? Bi kan ver istersen sendeGogus hassasiyeti var bide canimda ama dunden beri kasiklarim agriyor regl gelicek gibi
Bugun regl gunu canimGünün geçti mi? Bi kan ver istersen sende
Canım test yapmadın mı bugünBugun regl gunu canim
Canim biraz daha bekle kac gun gecikmistinKızlaar, test sonucum çıktı negatifAma anlamadım neden böyle gecikti reglim? Bakalım beklicem biraz daha
Bugun yapmadim ama kan vermeye gidicem muhtemelen canimCanım test yapmadın mı bugün
Anladım canım mutlaka haberlerini bekliyoruz yaz olur mu inşallah bebiş seninledirBugun yapmadim ama kan vermeye gidicem muhtemelen canim
Çok gecikti canım benim olsaydı çıkardı, 4gün geçti. Ama şimdi de regl olamadım diye telaşlandımCanim biraz daha bekle kac gun gecikmistin
Aynen canım mutlaka yaz bize deAnladım canım mutlaka haberlerini bekliyoruz yaz olur mu inşallah bebiş seninledir ❤
Canim gecikmem 1 hafta olunca eger regl olmazsan bi doktora gorunursun o zaman ama insallah bebis vardir hcg kac ciktiÇok gecikti canım benim olsaydı çıkardı, 4gün geçti. Ama şimdi de regl olamadım diye telaşlandım
İnşallah olur canım herşey gönlünce olsunAhh canim keske oyle bir sey olsa
İnşallahCanim gecikmem 1 hafta olunca eger regl olmazsan bi doktora gorunursun o zaman ama insallah bebis vardir hcg kac cikti
Yaa inşallah canım maşallah kat be kat artsın inşallahKizlaaar umutlanmak istemiyorum ama gittim kan verdim 3 gun once 0.35 olan deger 5.75 olmus doktor muhtemelen gebesiniz dedi pazartesi tekrar kan vericem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?