canım en güzeli bat geçtikten sonra tekrar yaptır istersen öncesinde yine düşük çıkarsa tekrar üzülürsünmerhabalar 14 unde benimde 19 mm yumurtam vardı daha sonra ayın 19 unda gittiğimde yumurtan döllenmiş dedi doktor ve dün genel kan testi yaptırmaya gittiğim betahcg de çıktı 5.44 sonuç. Normalde 5 ve üstü gebelik sayılıyormuş ve çok çok yeni bekle dediler 1 hafta 10 gün daha bat ımada 5 gün var...sizce yükselirmi.. Adete yakınım ondan yüksekmi çıktı acaba.. Gidip bi kaç gun sonra yeniden baktırsammı o kadar karıştıki kafam ne yapıcağımı bilemedim.
gsliba en mantıklısı o şimdi günler nasıl geçicekcanım en güzeli bat geçtikten sonra tekrar yaptır istersen öncesinde yine düşük çıkarsa tekrar üzülürsün
ah canım beklemek o kadar zorki yarın olsada regl olsam diye bekliyorum valla sanki olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ara ara olsamda en azından bi gelişme olsagsliba en mantıklısı o şimdi günler nasıl geçicekteşekkür ederim benimki umut dünyası işte
Canım bekle bence adeti inşallah yükselir değerin 5 üatüyse yükselebilir dikkat et kendine çok küçüktür miniğinmerhabalar 14 unde benimde 19 mm yumurtam vardı daha sonra ayın 19 unda gittiğimde yumurtan döllenmiş dedi doktor ve dün genel kan testi yaptırmaya gittiğim betahcg de çıktı 5.44 sonuç. Normalde 5 ve üstü gebelik sayılıyormuş ve çok çok yeni bekle dediler 1 hafta 10 gün daha bat ımada 5 gün var...sizce yükselirmi.. Adete yakınım ondan yüksekmi çıktı acaba.. Gidip bi kaç gun sonra yeniden baktırsammı o kadar karıştıki kafam ne yapıcağımı bilemedim.
ah canım beklemek o kadar zorki yarın olsada regl olsam diye bekliyorum valla sanki olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ara ara olsamda en azından bi gelişme olsa
ayy inşallah Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde evlat sahibi olmayı nasip eylesin..Canım bekle bence adeti inşallah yükselir değerin 5 üatüyse yükselebilir dikkat et kendine çok küçüktür miniğin ❤
canım geç döllenme olabilir mevsimsel veya strese bağlı gecikme olabilir acaba bir kan testi mi yaptırsan?Kızlar merhaba8-9 aydır bebek istiyoruz,bat tarihim 26 eylüldü, enson 31 ağustosta regl gördüm. Normalde reglimde gecikme olmuyor ama yumurtalıklarımda pko görünümü var. Bugün erken gebelik test yaptım, hayalet bile çıkmadı. Regl olucakmışım gibi ağrım var ama olamıyorum. Neler oluyor sizcee?
Amin inşallahayy inşallah Rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde evlat sahibi olmayı nasip eylesin..
Canım yarın sabahtan sağlık ocağına gidicem hem rutinlerimi yaptırıcam hemde hcgye baktırırım. Normalde hiç gecikmem olmuyor, onun için anlamadım hiçcanım geç döllenme olabilir mevsimsel veya strese bağlı gecikme olabilir acaba bir kan testi mi yaptırsan?
beta hcg de 1,5 gün sonrasına çıkıyor o biraz can sıkıcı ama gidin yaptırın rütin kontrollerinizide bakalım hayırlısıı :)Canım yarın sabahtan sağlık ocağına gidicem hem rutinlerimi yaptırıcam hemde hcgye baktırırım. Normalde hiç gecikmem olmuyor, onun için anlamadım hiç
tamam canım gelişmelerden haberdar edersin o halde ama sağlık ocağı sabah çok erken saatte kan alıyor diye biliyorum haberin olsun saati kaçırmamaya çalışCanım yarın sabahtan sağlık ocağına gidicem hem rutinlerimi yaptırıcam hemde hcgye baktırırım. Normalde hiç gecikmem olmuyor, onun için anlamadım hiç
bizim oradaki 10 a kadar alıyor en geç. Geç kalmada pazartesiye kalmasın tahlillerin.tamam canım gelişmelerden haberdar edersin o halde ama sağlık ocağı sabah çok erken saatte kan alıyor diye biliyorum haberin olsun saati kaçırmamaya çalış
Canım yarın sabahtan sağlık ocağına gidicem hem rutinlerimi yaptırıcam hemde hcgye baktırırım. Normalde hiç gecikmem olmuyor, onun için anlamadım hiç
Valla bende ilk defa gidicem aile hekimine burda. Sabah 8de gidiyim diyorum kaçırmıyim diye. Ne kdar sürede çıkar peki?bizim oradaki 10 a kadar alıyor en geç. Geç kalmada pazartesiye kalmasın tahlillerin.
Canım reglim 3 gün geçti zatenbeta hcg de 1,5 gün sonrasına çıkıyor o biraz can sıkıcı ama gidin yaptırın rütin kontrollerinizide bakalım hayırlısıı :)
Allah hepimize nasip etsin inşallahValla bende ilk defa gidicem aile hekimine burda. Sabah 8de gidiyim diyorum kaçırmıyim diye. Ne kdar sürede çıkar peki?
Benimde negatif cıktı 5. Gunu yapmıştım 12. Gun yaptım çift çizgi çıktı geç dollenme olmus sanırım yani biraz daha bekleyin yada kan testi yaptırınKızlar yine ben bugün adetimin ikinci günü gelen giden yok dün kan testinde negatif çıktı.ama beyaz akıntım var çok fazla. Geç döllenme olmus olabilir mi.bu durumu yaşayıp sonra poztif olan var mı lütfen bilgilendirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?