• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Geç döllenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar 14 unde benimde 19 mm yumurtam vardı daha sonra ayın 19 unda gittiğimde yumurtan döllenmiş dedi doktor ve dün genel kan testi yaptırmaya gittiğim betahcg de çıktı 5.44 sonuç. Normalde 5 ve üstü gebelik sayılıyormuş ve çok çok yeni bekle dediler 1 hafta 10 gün daha bat ımada 5 gün var...sizce yükselirmi.. Adete yakınım ondan yüksekmi çıktı acaba.. Gidip bi kaç gun sonra yeniden baktırsammı o kadar karıştıki kafam ne yapıcağımı bilemedim. :(

merhabalar 14 unde benimde 19 mm yumurtam vardı daha sonra ayın 19 unda gittiğimde yumurtan döllenmiş dedi doktor ve dün genel kan testi yaptırmaya gittiğim betahcg de çıktı 5.44 sonuç. Normalde 5 ve üstü gebelik sayılıyormuş ve çok çok yeni bekle dediler 1 hafta 10 gün daha bat ımada 5 gün var...sizce yükselirmi.. Adete yakınım ondan yüksekmi çıktı acaba.. Gidip bi kaç gun sonra yeniden baktırsammı o kadar karıştıki kafam ne yapıcağımı bilemedim. :KK43:
canım en güzeli bat geçtikten sonra tekrar yaptır istersen öncesinde yine düşük çıkarsa tekrar üzülürsün :(

merhabalar 14 unde benimde 19 mm yumurtam vardı daha sonra ayın 19 unda gittiğimde yumurtan döllenmiş dedi doktor ve dün genel kan testi yaptırmaya gittiğim betahcg de çıktı 5.44 sonuç. Normalde 5 ve üstü gebelik sayılıyormuş ve çok çok yeni bekle dediler 1 hafta 10 gün daha bat ımada 5 gün var...sizce yükselirmi.. Adete yakınım ondan yüksekmi çıktı acaba.. Gidip bi kaç gun sonra yeniden baktırsammı o kadar karıştıki kafam ne yapıcağımı bilemedim. :KK43:
Canım bekle bence adeti inşallah yükselir değerin 5 üatüyse yükselebilir dikkat et kendine çok küçüktür miniğin ❤️

ah canım beklemek o kadar zorki yarın olsada regl olsam diye bekliyorum valla sanki olucakmışım gibi ağrılarım oluyor ara ara olsamda en azından bi gelişme olsa :KK43:
:( kasık ağrısı bendede var ...normalde 40 küsür günde bir oluyorum ama bu ay femara kullandıgım için doktor 28 günde olursun dedi yoksa bende bat bilmiyorum normalde..

Kızlar merhaba :halay: 8-9 aydır bebek istiyoruz,bat tarihim 26 eylüldü, enson 31 ağustosta regl gördüm. Normalde reglimde gecikme olmuyor ama yumurtalıklarımda pko görünümü var. Bugün erken gebelik test yaptım, hayalet bile çıkmadı. Regl olucakmışım gibi ağrım var ama olamıyorum. Neler oluyor sizcee?:110:

Kızlar merhaba :halay: 8-9 aydır bebek istiyoruz,bat tarihim 26 eylüldü, enson 31 ağustosta regl gördüm. Normalde reglimde gecikme olmuyor ama yumurtalıklarımda pko görünümü var. Bugün erken gebelik test yaptım, hayalet bile çıkmadı. Regl olucakmışım gibi ağrım var ama olamıyorum. Neler oluyor sizcee?:110:
canım geç döllenme olabilir mevsimsel veya strese bağlı gecikme olabilir acaba bir kan testi mi yaptırsan?

Benim iki gebeligim de gec dollenme oldu ama benim zaten pcodan dolayi regl tarihlerim hep bir hafta sarkardi. 35-37 gunde bir olurum.

canım geç döllenme olabilir mevsimsel veya strese bağlı gecikme olabilir acaba bir kan testi mi yaptırsan?
Canım yarın sabahtan sağlık ocağına gidicem hem rutinlerimi yaptırıcam hemde hcgye baktırırım. Normalde hiç gecikmem olmuyor, onun için anlamadım hiç

Canım yarın sabahtan sağlık ocağına gidicem hem rutinlerimi yaptırıcam hemde hcgye baktırırım. Normalde hiç gecikmem olmuyor, onun için anlamadım hiç
beta hcg de 1,5 gün sonrasına çıkıyor o biraz can sıkıcı ama gidin yaptırın rütin kontrollerinizide bakalım hayırlısıı :)

tamam canım gelişmelerden haberdar edersin o halde ama sağlık ocağı sabah çok erken saatte kan alıyor diye biliyorum haberin olsun saati kaçırmamaya çalış

tamam canım gelişmelerden haberdar edersin o halde ama sağlık ocağı sabah çok erken saatte kan alıyor diye biliyorum haberin olsun saati kaçırmamaya çalış
bizim oradaki 10 a kadar alıyor en geç. Geç kalmada pazartesiye kalmasın tahlillerin.

kizlar umarim gec döllenmedir ama her beyaz akinti ne yazzikki hamilelik olmuyo ikikez basima geldi hatta full belirtim vardi enfeksyon cikti ikincisinde ise psikolojik olabilir dedi doktor kist yok hormon cok ii cikti ilk gecikme 49 gun ikincisi 76 gun fln surdu o yuzden sadece gebelik testi vermeyin gecikmelerinizde hormon idrar ne gerekiyosa verin en azindan erken ögrenirsiniz bnm gibi bu kadar bekleyip uzulmezsiniz umarim hamilelikdir 🤲

Kızlar yine ben bugün adetimin ikinci günü gelen giden yok dün kan testinde negatif çıktı.ama beyaz akıntım var çok fazla. Geç döllenme olmus olabilir mi.bu durumu yaşayıp sonra poztif olan var mı lütfen bilgilendirin
Benimde negatif cıktı 5. Gunu yapmıştım 12. Gun yaptım çift çizgi çıktı geç dollenme olmus sanırım yani biraz daha bekleyin yada kan testi yaptırın

Back
X