Geç döllenme

Bilmiyorum canı. Ama inşallah olmazsın ben çok umutluydum ama olmadı Allahım inşallah tez zamanda verir kimsenin kucağını Rabbim boş bırakmasın

Cnm merhaba tok ben hala kan testi yaptırmadım hala daha adette olmadım çıkmama korkuaundan gidemiyorum hastaneye ay sonuna kadar beklemek istiyorum ya bugün 19 gün oldu benim geçeli işte :) inş ya bekliyorum
19 . Gün ne demek hemen git kan ver canım

Cnm merhaba tok ben hala kan testi yaptırmadım hala daha adette olmadım çıkmama korkuaundan gidemiyorum hastaneye ay sonuna kadar beklemek istiyorum ya bugün 19 gün oldu benim geçeli işte :) inş ya bekliyorum
Gecikmenin 22. gününde öğrendim ben bence git bir kan ver 4 gun snrada idrarda grdm

Denenmiş bişey mi? Kistleri yok eder düzene girer mi adetim. Nasıl içeyim hergün mü bilgi verirseniz deneyeceğim
Çok tesekkir ederim.

Bizim akraba kullandı ona miyom var gel ameliyat ol dediler gitmedi altı ay boyunca içti hergun bir bardak aç karınla sabahları bir gitti doktor rahmin doğum yapmış gibi tertemiz demiş

Konuyu araştırırken gördüm mesajınızı. Benim de adetim geçti bugün 10.gün. 8.günde kan verdim herzaman 0.100 çıkan test, 1.11 çıktı. Tabi negatif denildi ama iki gündür çok değişik karın ve kasık ağrıları yaşıyorum. Hiç akıntım yokken dün gece, çok yoğun kıvamlı yumurta akı bir parça geldi ve halen az az devam ediyor, bunun yanında parça parça minik beyaz akıntılar var. Bunlar normal gelmiyor bana da. Bunu araştırıyorum ama bana en yakın gelen sizin yazınız oldu. Çok merak ediyorum Acaba geç döllenme mi, gebelik oluşuyor mu, bu ağrılar neyin nesi diye.

Merhabalar.
Benim kan testinde ve ultrasonda gebeliğim görüldü. Adet tarihine göre 12 haftalık gebeyim. Ama kalp atışı henüz duymadım. Vajinal ultrasonda da kalp atışı duyulmadı. Siz ilk kaçıncı haftada duymuştunuz?

Eğer yanlış hatırlamıyor isem sekiz yada onuncu haftay dı

Peki doktorlar birşey demedi geç döllenme felan da olabilir son adet tarihi ile tutmayabilir normal
Eğer bebek de bir sorun olsa şimdiye çoktan kanama felan olması gerekir di devlet hastanesine mı gidiyorsunuz.?

Olabılır sanırım bu yazıyı gecen ay yazmıstım ben ıkı gun sonra kanı yekrarlamadet duzensızlıgın barsa dr angıt

Üniversite hastanesine gidiyorum. Doktorum Profesör. 7 yıllık doktorum.
Bugünkü kontrolümde bebek ultrasonda 7+2 olarak görüldü ama hala kalp atışı duyulmadı. Cuma günüde duyulmazsa kürtaj yapacak. Adet düzensizliği vardı ve geç döllenme olasılığını da düşünüyor.
Hayırlısı dicem artık.

Rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah canım sıkma canını inşallah bir sorun çıkmaz da duyar sin kalp atışlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…