How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Geç döllenme

Bugün itibariyle tam 1 ay evde gebelik testi yaptım negatif. Sabah ilk idrarla bir kez daha deneyeceğim ama sanmıyorum hayırlısı olsun.
Pazartesi ultrasona gireceğim acaba belli olur mu varsa?

Vajinal muayene isteyin karından pek doğru çıkmıyor

Arkadaşlar merhaba;
25 yaşındayım AMH değerim 0,34 hemde çift rahimim. Aşılama için tedaviye başladık eşimde herhangi bir sorun yok. Kasım ayının 13. unde adet oldum. 4 gün sürüyor adetim. Döngüm çok karışık en az 21 günde en faz 28 günde bir olduğum oldu. Kasım ın 13. unde adet olunca 15inde yani adetşn üçüncü günü menagon kullanmaya başladık yumurta çoğaltmak ve büyütmek için. yumurta büyümedi solda kist oluştu. Ve ben o günden sonra adet olmadım. Döngüm ilk defa 31. günde . Cumartesi kan testi yaptırcam. Geç döllenme olmuş olabilir mi? idrar testlerinde negatif 3 kere denedim.
Doktorunu degistir yumurta geliştirmek ve çoğaltmak için genelliklee klomen veriyor doktorlar seninki farklı vermis

Doktorunu degistir yumurta geliştirmek ve çoğaltmak için genelliklee klomen veriyor doktorlar seninki farklı vermis
Asilama için iğne verdiler. Oda kist yaptı şimdi hastanedeyim 40 gündür tam adet olmuyorum alttan muayene etti kese görünmüyor dedi kan testi yaptırdık sonucunu bekliyorum ona göre adet sökücü verecek :(

Arkadaşlar merhaba çok sıkıntılıyım size danışmak istedim geç döllenme olan varmı acaba ben kasım 6 da adet gördüm bittikden sonra eşimle birlikte olduk aralık 6 geçtimadet olmadım 5 gün günüm geçti idar testi yaptım negatif çıktı 8 gün geçti kan tahlili yaptırdım 1.90 çıktı şu an 11 günüm geçiyor ve hala olmadım gec döllenmede böyle çıkmayabiliyormu acaba tekrar test yapmam gerekirmi böyle hamileymişim gibi de hissediyorum hep bwlim agrıyor gögüslerim sızlıyor bilemedim ne yapim acaba biraz daha bekleyip öyle mi yaptırmalıyım testi eşimde ve bende hiç bir sıkıntı da yok bilen varsa bi yardımcı olabilir mi var mı başına böyle bişi gelen
Tekrar kan testi yaptirdinmi benim çarşamba günü kanım 1.56 çıktı bugün veya yarın adet olmam bekliyorum pazartesiye kadar olmazsam kan verecem sizde durumlar nasıl cumartesi paylaşım yapmissin tekrar kan verdinmi sonucunne

Tekrar kan testi yaptirdinmi benim çarşamba günü kanım 1.56 çıktı bugün veya yarın adet olmam bekliyorum pazartesiye kadar olmazsam kan verecem sizde durumlar nasıl cumartesi paylaşım yapmissin tekrar kan verdinmi sonucunne
Şimdi hastanedeyim alttan muayene etti kese görünmüyor dedi kan testi yaptirdik sonucuna göre çözücü verecek

Evet vardı bel ve bacak ağrım ve ben ishal oldum çok kötü şişkinlik vardı evet

Adet geciktikten 18 gün sonra erken gebelik testi yaptım fakat negatif çıktı. Dün gece de kahverengi leke gibi akıntı gelmeye başladım. Adet mi olacağım acaba? :(

Merhaba arkadaşlar ben 8 gün geciktim kan ve idrar testi yaptırdım negatif çıktı sağlık ocağindaki doktor geç döllenme ola bilir dedi geç döllenme nedemek ve neden olur böyle hamile kalan varmı sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı arkadaşlar benim başıma ilk geliyor
Aaaa şimdi nasılsın hamile olabildin mi

Benim 90 gün geçti yine de çıkmıyordu ilk gebeliğim de doktorları hamile olduğuma inandıramıyo dum adet söktürücü de içtim üstüne :silah: çok şükür birşey olmadı bebeğime 90 günün sonunda gittiğim de bana geç döllenme olmuştur büyük ihtimalle dedi ve ben üç aylık hamile olduğumu öğrenmiştim :halay: emin olmadan kesinlikle ilaç kullanmayın ve doktordan rica edin vajinal muayene etsin benim ancak o zaman çıkmıştı gebeliğim ortaya:emir_bebek::anneadayı:
Aaa şok oldum ilk senden duyuyorum

Back