How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Geç döllenme olabilir mi?

Kızlar bana da bir yorum yapar mısınız? Kafam çok karışık. Son adetim 14 ekimdi biz eşimle ovüladyon haftasını baya iyi değerlendirdik. Teglin bugün gecikmesinin 3. Günü kan testi negatif çıktı. Sizce sonradan pozitife döner mi hiç böyle bişey duydunuz mu?
Valla canım burda bir arkadaşın geç döllenme olmuş sanırım regl 2 hafta geçmiş öyle öğrenmiş ama o zamana kadar kanda idrarda negatif çıkmış. Benimde mesela regl gecikme 7. Günü ama kan negatif bekliyorum

Valla canım burda bir arkadaşın geç döllenme olmuş sanırım regl 2 hafta geçmiş öyle öğrenmiş ama o zamana kadar kanda idrarda negatif çıkmış. Benimde mesela regl gecikme 7. Günü ama kan negatif bekliyorum
Canım teşekkür ederim cevabın için. Tekrar test verirsen buraya yazar mısın sonucunu? Bende hiç regl belirtisi yok. İlişki yasadığımız hafta doktora muayeneye gitmiştim. Sağ yunurtalığınn yumurta atmış bugünlerin kıymetini bilin demişti. Zaten 1 gece öncesinde ve sonrasında hep ilişki yaşamıştık. Yarım saat belimin altında yastıkla yatmıştım. Şimdi hayatımda ilk defa 3 gün gecikti. hatta 3. Günün sonu 4 oldu yani. Ama kan negatif çıkınca resmen çöktüm.

Canım teşekkür ederim cevabın için. Tekrar test verirsen buraya yazar mısın sonucunu? Bende hiç regl belirtisi yok. İlişki yasadığımız hafta doktora muayeneye gitmiştim. Sağ yunurtalığınn yumurta atmış bugünlerin kıymetini bilin demişti. Zaten 1 gece öncesinde ve sonrasında hep ilişki yaşamıştık. Yarım saat belimin altında yastıkla yatmıştım. Şimdi hayatımda ilk defa 3 gün gecikti. hatta 3. Günün sonu 4 oldu yani. Ama kan negatif çıkınca resmen çöktüm.
Stres yapma. Stres yaptıkça hiç gelmek bilmez. Benimde aynı şekilde hiç Gecikmezdi ama ne olduysa 7 gün gecikti anlam veremedim bende kasık ağrıları bel ağrıları falan var hatta sabahları ağrıyla kalkıyorum yataktan ama gelen giden yok yani. Bidaha yaparsam test tabikide yazarım. Sende bekle bakalım Bi. Bu arada kan testin ne çıktı?

Stres yapma. Stres yaptıkça hiç gelmek bilmez. Benimde aynı şekilde hiç Gecikmezdi ama ne olduysa 7 gün gecikti anlam veremedim bende kasık ağrıları bel ağrıları falan var hatta sabahları ağrıyla kalkıyorum yataktan ama gelen giden yok yani. Bidaha yaparsam test tabikide yazarım. Sende bekle bakalım Bi. Bu arada kan testin ne çıktı?
Günaydın, kan testim 2 çıktı. Bu sabah tuvalete gittğimde minicik pembemsi bişey geldi. Ama adet sancım vs yok. Adette olmadım.

Günaydın, kan testim 2 çıktı. Bu sabah tuvalete gittğimde minicik pembemsi bişey geldi. Ama adet sancım vs yok. Adette olmadım.
Yerleşme kanaması da olabilir söküldü mü adetiniz şuan

Bekleyin arkadaşlar valla tek tavsiyem bu olabilir. Her kadında gebelik belirtileri çok farklı seyrediyor.

Göğüs ağrısı, şişkinliği
Yumurtalıklarda adet olacakmış gibi ağrı, kramp
Vajinal beyaz akıntı fazlalaşması

Saçımın bi anda uzaması
Yüzüme gelen aklık, güzellik
Sık idrara çıkma
İştahta artma

Benim belirtilerim bunlardı, ilk başta yaşadıklarım koyu olanlar.

2 hafta kanda da idrarda da negatif çıktı.
Sat tarihim 15 Ağustos gebe kalma tarihim 19 Eylül. Ama testte 7 Ekim'de öğrendim. Yani 10 15 gün sonraya tekamül ediyor.

Yerleşme kanaması yaşanabilir, kadınların %25inde görülür. Ben yerleşme kanaması yaşamadım. Hamileliğimin 4.haftasından sonra kramplarım ve ağrılarım çok azaldı.

Bekleyin arkadaşlar valla tek tavsiyem bu olabilir. Her kadında gebelik belirtileri çok farklı seyrediyor.

Göğüs ağrısı, şişkinliği

Saçımın bi anda uzaması
Sık idrara çıkma
İştahta artma

Sat tarihim 15 Ağustos gebe kalma tarihim 19 Eylül. Ama testte 7 Ekim'de öğrendim. Yani 10 15 gün sonraya tekamül ediyor.

Yerleşme kanaması yaşanabilir, kadınların %25inde görülür. Ben yerleşme kanaması yaşamadım. Hamileliğimin 4.haftasından sonra kramplarım ve ağrılarım çok azaldı.
Neden bilmiyorum ama bende şu 2 gündür kendimi çok güzel görüyorum 😂😂
Yaa ben hamile olmayı geçtim artık regl olayım yeter modundayım 😂😂😂

Göğüs ağrısı, şişkinliği

Saçımın bi anda uzaması
Sık idrara çıkma
İştahta artma

Ve çok saçma ki o koyu yazdığınız şeylerin aynı belirtileri bende de var ama aaa hamileyim acaba olabilir miyim diye düşünmüyorm tek derdim regl olmak

Neden bilmiyorum ama bende şu 2 gündür kendimi çok güzel görüyorum 😂😂
Yaa ben hamile olmayı geçtim artık regl olayım yeter modundayım 😂😂😂
Bende regl olayım yeter dedim son bi test yapim emin olayım sonra söktürücü falan alırım dedim, o testi yapmasam bilmeden çocuğumu düşürecektim vallahi 🥺
Bana dışarıdan güzelleşmişsin falan diyorlardı acaba hamile misin diye sorarlarsa bende "yok yia saçmalamayın" derdim 😂😂
Ve çok saçma ki o koyu yazdığınız şeylerin aynı belirtileri bende de var ama aaa hamileyim acaba olabilir miyim diye düşünmüyorm tek derdim regl olmak
Azıcık daha sabır 🥲 zaten düşünmeyin kafayı yersiniz 😂😂 regl olayım diye bekleyin sürpriz olur varsa da hem ❤️

Bende regl olayım yeter dedim son bi test yapim emin olayım sonra söktürücü falan alırım dedim, o testi yapmasam bilmeden çocuğumu düşürecektim vallahi 🥺
Bana dışarıdan güzelleşmişsin falan diyorlardı acaba hamile misin diye sorarlarsa bende "yok yia saçmalamayın" derdim 😂😂

Azıcık daha sabır 🥲 zaten düşünmeyin kafayı yersiniz 😂😂 regl olayım diye bekleyin sürpriz olur varsa da hem ❤️
Diyorum ya işte onu bekliyorum artık. 😂😂 Bir olsam da kurtulsam diyorum. Üzüldüğüm konuda lazerim vardı zaten regl olcam gitmeyim dedim şimdi keşke gitseydim boşu boşuna bekliyorum ve hala da bekliyorum 😂🥺🥺

Diyorum ya işte onu bekliyorum artık. 😂😂 Bir olsam da kurtulsam diyorum. Üzüldüğüm konuda lazerim vardı zaten regl olcam gitmeyim dedim şimdi keşke gitseydim boşu boşuna bekliyorum ve hala da bekliyorum 😂🥺🥺
Ben lazere hiç başlamadım, hamilelikten sonra hormonlar değişiyor demişti bi ara gittiğim bi lazer epilasyon merkezi. Bende doğurup gelirim o zaman demiştim 😂 Gebelikten sonra gideceğim. Hamileyseniz gidebiliyor musunuz acaba

Ben lazere hiç başlamadım, hamilelikten sonra hormonlar değişiyor demişti bi ara gittiğim bi lazer epilasyon merkezi. Bende doğurup gelirim o zaman demiştim 😂 Gebelikten sonra gideceğim. Hamileyseniz gidebiliyor musunuz acaba
Hamileyken bende gitmem. Ben de çok önceden başladım Bi 5 6 ay falan olmuştur ondan dolayı daha da seansım var eğer hamileysem doğurup sonra kullanırım diyorum şimdide 😂 ama hamileyken gidilmiyormuş hrlde

Merhaba arkadaşlar ben en son Eylül'ün 21 de adet oldum ekimin 1 de kan testi yapdirdim ama cikmadi üç kesde evde test yaptım çıkmadı bu gün de ufak bir çizgi gibi lekelenme oldu böyle durumda olan varmı acaba

Göğüs ağrısı, şişkinliği

Saçımın bi anda uzaması
Sık idrara çıkma
İştahta artma

Yazdığınız belirtilerin tümünü yaşıyorum, evlendiğinde beri adetim 27 günde düzenli oluyor, bu ay 6 gün geçti hala olmadım bugün kan testi verdim negatif, sizin yorumunuzu okuyunca motel geldi, yinede çok umut bağlamak istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten zor bir durum

Yazdığınız belirtilerin tümünü yaşıyorum, evlendiğinde beri adetim 27 günde düzenli oluyor, bu ay 6 gün geçti hala olmadım bugün kan testi verdim negatif, sizin yorumunuzu okuyunca motel geldi, yinede çok umut bağlamak istemiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten zor bir durum
Benim ablamda 3 hafta adet olmadı daha yeni oldu gebe değilmiş. Biraz daha bekleyin, 2.haftada tekrar negatif çıkarsa kadın doğuma gidin. Geçmiş olsun ❤️

Göğüs ağrısı, şişkinliği

Saçımın bi anda uzaması
Sık idrara çıkma
İştahta artma

Ben de en son 10 Ekim'de adet oldum. Adet döngüm 33-34 gün. 13 Kasım'da adet olmam gerekiyordu ama olmadım. 19 Kasım'da test yaptım negatif. 26 Kasım'da test yaptım negatif. Bugün gecikmenin 14.günü. hala adet olmadım. Zaman zaman adet olacak gibi ağrım oluyor adet oldum sanıyorum ama yalnızca beyaz akıntı geliyor. Dünkü test negatif çıkınca hamile değilimdir artık diye düşünmüştüm açıkçası. Ama size çok benzer durumum. Yarın yani 15.gun kan testi vericem. Çarşamba günü de doktor randevum var. Gecikmenin 17. Günü. Herhalde o gün kesin belli olur değil mi

Kimyasal gebelik bile olsa testte pozitif çıkıyor adet gecikmesininin 10.günden sonra artık sağlıklı gebelik değilse vücut tepki veriyor ve adet kanıyla atılıyor.. Ben de kimyasal yaşamıştım kaset testi ve kan testi pozitif çıkmıştı

Ben de en son 10 Ekim'de adet oldum. Adet döngüm 33-34 gün. 13 Kasım'da adet olmam gerekiyordu ama olmadım. 19 Kasım'da test yaptım negatif. 26 Kasım'da test yaptım negatif. Bugün gecikmenin 14.günü. hala adet olmadım. Zaman zaman adet olacak gibi ağrım oluyor adet oldum sanıyorum ama yalnızca beyaz akıntı geliyor. Dünkü test negatif çıkınca hamile değilimdir artık diye düşünmüştüm açıkçası. Ama size çok benzer durumum. Yarın yani 15.gun kan testi vericem. Çarşamba günü de doktor randevum var. Gecikmenin 17. Günü. Herhalde o gün kesin belli olur değil mi
Kese görünmeyebilir ama doktor sizden kan isteyecek böylelikle testten kesin sonuç alırsınız. Kesin sonuç diyorum çünkü 2 haftayı geçmiş olacaksınız. Doktor kan testin negatif gelirse söktürücü kullanırsın diyebilir (Tarlusal). Siz genede 3.haftanızı bekleyin tekrar kan verin negatif çıkarsa gebe değilsiniz demektir. Söktürücü kullanabilirsiniz. Geç döllenme dediğimiz durum 2 Max 3 hafta ile oluşan bir durum.

Ben beyaz akıntıyı test sonuçlarım negatifken de yaşıyordum. Ondan önce kasık ağrısı yaşadığımı hatırlamıyorum. Hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra falan çok net ağrılar yaşadığımı hatırlıyorum.

Ben kaset test yapmıştım 20 liralık çok silik belli belirsiz çıkmıştı. Sonra 80 liraya predictor express aldım orda çizgiyi en net şekliyle görebildim. Sonra zaten kan verdim 28 çıktı yani 1 2 haftalıkken fark etmiş oldum bebeği. 1 ay bekledik tekrar doktora gittim kese, bebek ve kalp atışı gördük hamileliğim böylece kesinleşmiş oldu.

İnşallah hamilesinizdir ❤️ Allah hepimizin gönlüne göre versin 🧿❤️

Back