How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Geç döllenme olabilir mi?

Kese görünmeyebilir ama doktor sizden kan isteyecek böylelikle testten kesin sonuç alırsınız. Kesin sonuç diyorum çünkü 2 haftayı geçmiş olacaksınız. Doktor kan testin negatif gelirse söktürücü kullanırsın diyebilir (Tarlusal). Siz genede 3.haftanızı bekleyin tekrar kan verin negatif çıkarsa gebe değilsiniz demektir. Söktürücü kullanabilirsiniz. Geç döllenme dediğimiz durum 2 Max 3 hafta ile oluşan bir durum.

Ben beyaz akıntıyı test sonuçlarım negatifken de yaşıyordum. Ondan önce kasık ağrısı yaşadığımı hatırlamıyorum. Hamileliğimi öğrendikten 1 hafta sonra falan çok net ağrılar yaşadığımı hatırlıyorum.

Ben kaset test yapmıştım 20 liralık çok silik belli belirsiz çıkmıştı. Sonra 80 liraya predictor express aldım orda çizgiyi en net şekliyle görebildim. Sonra zaten kan verdim 28 çıktı yani 1 2 haftalıkken fark etmiş oldum bebeği. 1 ay bekledik tekrar doktora gittim kese, bebek ve kalp atışı gördük hamileliğim böylece kesinleşmiş oldu.

İnşallah hamilesinizdir ❤️ Allah hepimizin gönlüne göre versin 🧿❤️
Anladım teşekkür ederim. Benim de beyaz akıntım hala devam ediyor. Bel ağrısı ve kasık ağrısı da. Bugün kan verdim, Çarşamba günü de doktora gideceğim. Hayırlısı neyse o olsun diyim. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..

Anladım teşekkür ederim. Benim de beyaz akıntım hala devam ediyor. Bel ağrısı ve kasık ağrısı da. Bugün kan verdim, Çarşamba günü de doktora gideceğim. Hayırlısı neyse o olsun diyim. Allah isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin..
Kan vermekle iyi ettiniz sonucunuz güzel gelir inşallah haber edin

Bekleyin arkadaşlar valla tek tavsiyem bu olabilir. Her kadında gebelik belirtileri çok farklı seyrediyor.

Göğüs ağrısı, şişkinliği
Yumurtalıklarda adet olacakmış gibi ağrı, kramp
Vajinal beyaz akıntı fazlalaşması

Saçımın bi anda uzaması
Yüzüme gelen aklık, güzellik
Sık idrara çıkma
İştahta artma

Benim belirtilerim bunlardı, ilk başta yaşadıklarım koyu olanlar.

2 hafta kanda da idrarda da negatif çıktı.
Sat tarihim 15 Ağustos gebe kalma tarihim 19 Eylül. Ama testte 7 Ekim'de öğrendim. Yani 10 15 gün sonraya tekamül ediyor.

Yerleşme kanaması yaşanabilir, kadınların %25inde görülür. Ben yerleşme kanaması yaşamadım. Hamileliğimin 4.haftasından sonra kramplarım ve ağrılarım çok azaldı.
Kanda negatif çıktığında değeriniz kaçtı?

Merhaba arkadaşlar bende en son 19-25 ekim arası adet gördüm. 2 aralığa gireceğiz hala adet olmadım. Dün ve bugün test yaptım , bu şekilde 2.çizgi çıkıyor ama çok silik 2side farklı markalar bugün ki de o şekilde ama kamerada görünmeyecek kadar silik bi ben görüyorum . Sizce gebelik var mıdır. Yarın kan testi vereceğim

Eklentiler

• IMG_20221130_225241_225.jpg
    IMG_20221130_225241_225.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 79
Merhaba arkadaşlar bende en son 19-25 ekim arası adet gördüm. 2 aralığa gireceğiz hala adet olmadım. Dün ve bugün test yaptım , bu şekilde 2.çizgi çıkıyor ama çok silik 2side farklı markalar bugün ki de o şekilde ama kamerada görünmeyecek kadar silik bi ben görüyorum . Sizce gebelik var mıdır. Yarın kan testi vereceğim
Bende de böyle çıkmıştı çok yeni vardır gebelik varsa da. Tabi kanla da değer bakılması lazım.

Kızlar merhaba benimde adetim 3 gün gecikti yumurta büyütücü iğne kullandım 5 yumurtam gelişti fakat adetten 1 gün önce kan verdim negatif çıktı fakat hala adet olmadım 3 gün geçti üstünden sizce umut varmı

Merhabalar
Bende 1.5 yıllk evliyim 1 Yıldır çocuk istiyoruz.
3 hafta önce doktora gittim ve 2,5 cm kistim olduğunu öğrendim. Bu yüzden gebelik zor olabilir dedi doktor. 6 aralık adet tarihimdi fakat hala olmadım. 28 kasımda ovülasyon testinde pik çıktı ve değerlendirdik. Şu an adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Dün test yaptım negatif çıktı. Sizce geç döllenme olmuş olabilir mi ?

Günaydın. Benim günüm 3 gündür gecikiyor dün kasıklarima ara ara batma gibi ağrılar oluyordu bugünde çok fazla akintim var hamilelik belirtisi olabilir mi acaba

Merhabalar
Bende 1.5 yıllk evliyim 1 Yıldır çocuk istiyoruz.
3 hafta önce doktora gittim ve 2,5 cm kistim olduğunu öğrendim. Bu yüzden gebelik zor olabilir dedi doktor. 6 aralık adet tarihimdi fakat hala olmadım. 28 kasımda ovülasyon testinde pik çıktı ve değerlendirdik. Şu an adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor. Dün test yaptım negatif çıktı. Sizce geç döllenme olmuş olabilir mi ?
Geç döllenme olabilir belki suanki durumun nasıl doktora gittin mi?

Kızlar merhaba benimde adetim 3 gün gecikti yumurta büyütücü iğne kullandım 5 yumurtam gelişti fakat adetten 1 gün önce kan verdim negatif çıktı fakat hala adet olmadım 3 gün geçti üstünden sizce umut varmı
İnşallah vardır. Suanki durumun ne peki regl oldun mu ?

Back