Geç döllenme

Bu gün kan verdim. Sonuç: Bhcg 0, 09 ovulasyon testi ovulasyonu gösteriyormuş. Östrojen 343, LH 10.71 Prolaktin 8,60

Bu arada progesteron da 0,91
En azından kesin sonuc aldın insan adet olmadıkça ve geciktikçe hamile umidi artıyor . Psikolojik olarak hamile gibi davranmaya başlıyor insan.
Amh ölçümü oldu mu?

Birkaç ay önce olmuştu. Doktor buna hiç takilma AMH si düşük olup ertesi ay hamile olanina çok ratladim dedi. 0,31 di o zaman. Ama gene de tüp bebek önermişti. Bir de eşim korunuyordu. Zor ikna ettim. Doktorla görüştürdüm. Geçen ay korunmasiz ilk iliskiydi. Bir de kasikta batma, regl gecikmesi olunca bir mucize bekledim.

Canım, rezervi az olupta çocuk sahibi olabilirsin ama adet olmayı sağlamak için vücut bunu idareli kullanıyor ve çocuk için istenilen olgunluğa gelmiyor bana kalırsa mucize bbekleme Tüp bebeğe başla.

Ben de hala olmadim. Bu gün SAT 55. Gün oldu. 4 Nisan sonuçlarima göre ovulasyon olmuş gibi. Bu gün tekrar doktora gittim. Direkt Bhcg istedi. Diğer hormonlara da bakalim dedim. Tersledi. Ben de başka yerde bi şekilde baktirdim. Derdim progesteron. Eger yükseliyorsa yumurta çatlamiş olmali diye. 7,37 çikti. Tabi 21. Gün değil ama tahmini ovulasyondan bir hafta sonra. Sanirim çatlamiş. Yakinda regl olmayi bekliyorum. Kasiklarimda da hafiften ağri var. Bir de göğüslerim dolgun, uçlaria ciyor ve kaşiniyor. Bu arada bHcg de negatif yine.

Canım alttan muayene ol mutlaka , kist filan vardır belki

Canim zaten geçen MR'da sol yumurtalikta 22 mm kist vardi. Ondan olmadim sanirim. Muayenede bir baksin dedim. Ama sadece ustten ultrasonda bakti. Direkt bhcg istedi. Ben gebe değilimdir diğer hormonlara da bakalim dedim. Olumsuz konuşarak moralimi bozdu bir de. Ben de kizkardeşimin çaliştiğiği doktordan istedim tahlilleri. O başka branş. Ama kirmiyor arada tahlil yaziyor bana. Şimdi progesteron yükselince yakinda regl olucağimi biliyorum içim rahatladi.

Regl olunca insan üzülüyor olmayınca da yollarını gözlüyor valla ikiside çok zor.

Evet yanilmamişim. Bu gün sabah regl oldum. 2 gün once regl olacak gibi hafif hafif ağri başlamişti. Bu gün de regl. Ancak gün boyu çok az geldi. Bir ped kirlenmedi bile tam. Bakalim yarin normal regl kanamasina dönecekmi.

Döner mutlaka ama kontrolu elden bırakma kist büyümesin.

Merhaba bu ay yumurtlamayı fark edemedim. Çok stres yaptım. Normal yumurtlama günümden bir kaç gün sonra beyaz kremsi akıntım oldu. Bir iki gün sonra Bir ara çok az şeffaf akıntım oldu. Normalde yumurtlama günümden 5 6 gün sonra göğüs ağrım başlıyordu. Bu ay hiç başlamadı. Hiç gecikmeyen adetim 3 gün gecikti. Normalde hiç geç kalmaz düzenlidir. Bundan önceki adetim iki gün erken geldi şimdi de bu ay geç. Dün kan tahlili yaptım negatif çıktı. Belim ağrıyoruz. Ara ara kasıklarımda batma hissediyorum. Ama psikolojik de olabilir. Göğsüm şu an bastırınca hafif ağrıyor. Acaba ne oluyor bana stres mi hamile olabilir miyim teste rağmen?? Adet olacak gibi de hiç hissetmiyorum

Bir kaç gün daha bekle,çok nadir geç döllenme oluyor. Tekrar test yaparsan iyi olur insallah olumlu sonuç alirsin

Bu konuyla ilgili öyle değişik Serüvenim var ki:)))
Aklımı yitirecektim sağlık Ocağındaki doktor ve hemşireler beni deli sanıyordu ısrarda hamileyim diyorum ama negatif çıkıyordu. Adeti iki gün kala yumurtlayanlardanım haliyle geç döllenme oldu ve ben 14 gün sonra öğrenebilirim .testlerde silik çıkıyordu. Hatta en son en kalitelisinden aldım on da hafif pembemsi bir şey çıktı dedim tamam ben hamileyim düşün o hamile olduğum günden İki gün önce sıfır çıkan beta hgc Öğrendiğim gün 55 çıktı yani her şey olabilir nasip kısmet

Masallah kan da negatif çıkması çok ilginc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…