Ben varım canım, son adet tarihim 29 agustostu, Eylül sonunda negatifti 3 Ekim'de 34 ile hamile olduğumu öğrendim ama değer düşük diye kimyasal dediler sonra son adet tarihine göre keseyi görmeyince dış gebelik dediler sonra kalp atışı duyamadılar boş gebelik dedilerKızlar geç döllenme yaşayanlar, hamileliğini geç öğrenenler varsa tecrübelerini anlatabilir mi?
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınızaBen varım canım, son adet tarihim 29 agustostu, Eylül sonunda negatifti 3 Ekim'de 34 ile hamile olduğumu öğrendim ama değer düşük diye kimyasal dediler sonra son adet tarihine göre keseyi görmeyince dış gebelik dediler sonra kalp atışı duyamadılar boş gebelik dedilerdirendim ve en sonunda ultrasona göre son adet tarihimi 12 eylüle cekti doktor, şu an 26. Haftadayim.
Kızlar geç döllenme yaşayanlar, hamileliğini geç öğrenenler varsa tecrübelerini anlatabilir mi
Cinsiyet ne.adetleriniz düzenli mi normalde yoksa 2 kez mi yumurtladinjzBen varım canım, son adet tarihim 29 agustostu, Eylül sonunda negatifti 3 Ekim'de 34 ile hamile olduğumu öğrendim ama değer düşük diye kimyasal dediler sonra son adet tarihine göre keseyi görmeyince dış gebelik dediler sonra kalp atışı duyamadılar boş gebelik dedilerdirendim ve en sonunda ultrasona göre son adet tarihimi 12 eylüle cekti doktor, şu an 26. Haftadayim.
ErkekCinsiyet ne.adetleriniz düzenli mi normalde yoksa 2 kez mi yumurtladinjz
Merhaba peki geç döllenmeye göre değilde son adet tarihinize Göre haftaniz kaçtı kalp atışını duydugnuzda şuan aynı durumdayım kese var bebek yok 7. Haftama girdim sata göre herşey Allah tan ama beklemek çok stresli zaman geçmiyorBen varım canım, son adet tarihim 29 agustostu, Eylül sonunda negatifti 3 Ekim'de 34 ile hamile olduğumu öğrendim ama değer düşük diye kimyasal dediler sonra son adet tarihine göre keseyi görmeyince dış gebelik dediler sonra kalp atışı duyamadılar boş gebelik dedilerdirendim ve en sonunda ultrasona göre son adet tarihimi 12 eylüle cekti doktor, şu an 26. Haftadayim.
Son adet tarihine göre 7. Haftada vajinal 8. Haftada karından ultrason ile duyabildik kalp atışınıMerhaba peki geç döllenmeye göre değilde son adet tarihinize Göre haftaniz kaçtı kalp atışını duydugnuzda şuan aynı durumdayım kese var bebek yok 7. Haftama girdim sata göre herşey Allah tan ama beklemek çok stresli zaman geçmiyor
Anladım bugün ben 7+0 oldum karından bakıldı fakat duyulmadiSon adet tarihine göre 7. Haftada vajinal 8. Haftada karından ultrason ile duyabildik kalp atışını
Tamam saolasin canım sağlıkla kucağına al inşallah. O.mucizeden bizede Nasib etsin rabbimErkekyok hiç bir zaman düzenli regl olmadım hatta genelde 2-3 ayda bir adet söktürücü ile regl olurdum iki kez yumurtlamamisimdir yani geç yumurtlamisimdir her zamanki gibi
Merhaba kızlar sanırım bnde aynı durumdayım gebe değilim ama geç dollenmeden şüpheleniyorum 13suvatta adet oldum hayla gelen giden yok adetlerim duzenliydi normalde ne yapmam lazımTamam saolasin canım sağlıkla kucağına al inşallah. O.mucizeden bizede Nasib etsin rabbim
Test yaptın mjMerhaba kızlar sanırım bnde aynı durumdayım gebe değilim ama geç dollenmeden şüpheleniyorum 13suvatta adet oldum hayla gelen giden yok adetlerim duzenliydi normalde ne yapmam lazım
Adet 2gun geçince yaptım negatif bide bu sabah yaptım negatif karnımda nabiz atması var hiç adet belirtisi yok ama karnım geriliyor içleri aciyorTest yaptın mj
Goguslerde ne şişlik ne acıma hiç his yok geç yumurtlama olsam daha ne kadar beklicem ya sabırsızlanıyorumAdet 2gun geçince yaptım negatif bide bu sabah yaptım negatif karnımda nabiz atması var hiç adet belirtisi yok ama karnım geriliyor içleri aciyor
Bu sabahki yaptığım test 2 saat sonra yalancı pozitif e dönmüş o da dağıldı sonra zatenGoguslerde ne şişlik ne acıma hiç his yok geç yumurtlama olsam daha ne kadar beklicem ya sabırsızlanıyorum
Ben de aynı senin gibiyimSelam kızlar ben yeni katıldım aranıza yalnız olmadığımı görmek ne kadar güzel :) bende hep 27 günde bir regl olurum son adet tarihim 20 şubat. İlk aydayız denemelerde, ancak test yaptım silik çift çizgi çıktı regl günü idrarda. Dün de kan verdim negatif. Kasıklarda batma göğüste hassasiyet dışında bi belirtim yok normalde aşırı ağrılı regl süreci geçiririm.. sizce bu nedir stres mi yoksa geç döllenme mi ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?