• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar

unseltll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
214
92
18
30
Kızlar geç döllenme yaşayanlar, hamileliğini geç öğrenenler varsa tecrübelerini anlatabilir mi?

Kızlar geç döllenme yaşayanlar, hamileliğini geç öğrenenler varsa tecrübelerini anlatabilir mi?
Ben varım canım, son adet tarihim 29 agustostu, Eylül sonunda negatifti 3 Ekim'de 34 ile hamile olduğumu öğrendim ama değer düşük diye kimyasal dediler sonra son adet tarihine göre keseyi görmeyince dış gebelik dediler sonra kalp atışı duyamadılar boş gebelik dediler 😅 direndim ve en sonunda ultrasona göre son adet tarihimi 12 eylüle cekti doktor, şu an 26. Haftadayim.

Ben varım canım, son adet tarihim 29 agustostu, Eylül sonunda negatifti 3 Ekim'de 34 ile hamile olduğumu öğrendim ama değer düşük diye kimyasal dediler sonra son adet tarihine göre keseyi görmeyince dış gebelik dediler sonra kalp atışı duyamadılar boş gebelik dediler 😅 direndim ve en sonunda ultrasona göre son adet tarihimi 12 eylüle cekti doktor, şu an 26. Haftadayim.
İnşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza🌸

Merhaba hamile kalma sürecimde sürekli yaşadıklarımı yaşayan insanların anlattıklarını okuyup rahatlardım yalnız olmadığımı bilmek güzel bu yüzden size kendi yaşadıklarımı anlatmak istedim. Ben ovülasyon testimde 26.günde çift çizgiyi gördüm devam eden birkaç gün de aynı şekilde gitti ve o günleri değerlendirdim. Ben pkosluyum ve geç yumurtlama / adet gecikmesi benim için çok normal bir şeydi. Adetim 10gün gecikti pkoslu olduğum için bunu normal yorumladım fakat göğüslerimde daha önce hiç hissetmediğim bir hassasiyet yaşayınca test yapma ihtiyacı duydum. İlk testte ikinci çizgi varla yok arasıydı ertesi gün tamamen tek çizgiyi görünce umudumu yitirdim ( bunları yaşarken reglim 13 gün gecikmişti). Daha so ra tam 3 test alıp tekrar denedim bu sefer üçü birden çift çizgi çıktı yani geç döllenmeyle gebe kalmıştım. Şu an son adet tarihime göre 10haftanın içinde olmam gerekiyor fakat geç döllenme sebebiyle 7.haftamdayım. Yani şu an gebeliğim son adet tarihime göre değil bebeğimin gelişimine göre ilerliyor. Umarım en güzel şekilde en doğru zamanda güzel haberleri alırsınız. Sevgiler…

Cinsiyet ne.adetleriniz düzenli mi normalde yoksa 2 kez mi yumurtladinjz

Merhaba peki geç döllenmeye göre değilde son adet tarihinize Göre haftaniz kaçtı kalp atışını duydugnuzda şuan aynı durumdayım kese var bebek yok 7. Haftama girdim sata göre herşey Allah tan ama beklemek çok stresli zaman geçmiyor 😥

Merhaba peki geç döllenmeye göre değilde son adet tarihinize Göre haftaniz kaçtı kalp atışını duydugnuzda şuan aynı durumdayım kese var bebek yok 7. Haftama girdim sata göre herşey Allah tan ama beklemek çok stresli zaman geçmiyor 😥
Son adet tarihine göre 7. Haftada vajinal 8. Haftada karından ultrason ile duyabildik kalp atışını

Erkek💙 yok hiç bir zaman düzenli regl olmadım hatta genelde 2-3 ayda bir adet söktürücü ile regl olurdum iki kez yumurtlamamisimdir yani geç yumurtlamisimdir her zamanki gibi
Tamam saolasin canım sağlıkla kucağına al inşallah. O.mucizeden bizede Nasib etsin rabbim

Tamam saolasin canım sağlıkla kucağına al inşallah. O.mucizeden bizede Nasib etsin rabbim
Merhaba kızlar sanırım bnde aynı durumdayım gebe değilim ama geç dollenmeden şüpheleniyorum 13suvatta adet oldum hayla gelen giden yok adetlerim duzenliydi normalde ne yapmam lazım

Adet 2gun geçince yaptım negatif bide bu sabah yaptım negatif karnımda nabiz atması var hiç adet belirtisi yok ama karnım geriliyor içleri aciyor
Goguslerde ne şişlik ne acıma hiç his yok geç yumurtlama olsam daha ne kadar beklicem ya sabırsızlanıyorum 😒

Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza yalnız olmadığımı görmek ne kadar güzel :) bende hep 27 günde bir regl olurum son adet tarihim 20 şubat. İlk aydayız denemelerde, ancak test yaptım silik çift çizgi çıktı regl günü idrarda. Dün de kan verdim negatif. Kasıklarda batma göğüste hassasiyet dışında bi belirtim yok normalde aşırı ağrılı regl süreci geçiririm.. sizce bu nedir stres mi yoksa geç döllenme mi ..

Merhaba ben de 15 martta regl olmam gerekiyordu fakat olmadım . 17sinde evde akşam saatlerinde kaset test yaptım negatifti sonra bi daha yapmadım beklemedeyim

Merhabalar aynı şekilde başıma geldi hamile miyim bilmiyorum. Normlde Döngü uzunluğu 32.. Şimdi 35.gündeyim. Regl belirtisi yok 2 gün önce aşırı beyaz akıntı vardı şimdi oda yok. Ayrıca rahimde batma kasıkta sızı. Göğüsde sızı var. Dün test yaptım negatif. Hamile olduğumu düşünmüyorum çnkü mide bulantısı yada birşeyden tiksinme falan yok. geç döllenme var mıdır varsa nasıldır bilmiyorum. Üzgün ve düşünceliyim

Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza yalnız olmadığımı görmek ne kadar güzel :) bende hep 27 günde bir regl olurum son adet tarihim 20 şubat. İlk aydayız denemelerde, ancak test yaptım silik çift çizgi çıktı regl günü idrarda. Dün de kan verdim negatif. Kasıklarda batma göğüste hassasiyet dışında bi belirtim yok normalde aşırı ağrılı regl süreci geçiririm.. sizce bu nedir stres mi yoksa geç döllenme mi ..
Ben de aynı senin gibiyim 😅 21 Şubat son adet, 21 Mart de beklenen adet günümdü, 20 sinde deneme için kaset test yaptım pozitif ama kanda hcg değerim 5.18 bekle dediler 2-3 gün sonra tekrar kan ver diye cuma tekrar baktıracağız. Kasıklarda batma ve regl olcak gibi ağrım var, göğüste hafif hassasiyet.. umarım geç döllenmedir

Back
X