Geç döllenme yaşayanlar

Umarım pozitifsindir canım sen ben o günden beri yaptığım tüm idrar testleri negatif.. hala olmadım bekliyorum biraz daha bakalım…

Benim anlamadığım şimdi 13 gün sonra yumurtlama gördünüz değerlendirdiniz sonra hsmile mi kaldınız? Ben de şimdi test yaptım ovu, bir 2.çizgi silik çıktı ama adetim gecikeli 20 gün oldu ve kan tahlilim negatif. Yani şimdi ben deperlendirsem ovulasyon testleri takip edip hala hamile kalma şansım var mı? Duphaston kullandım(5gün) bıraktım 3 gün falan oldı adet gelmeyince bakayım dedim. Acaba o yumurta oluşumunu mu tetikledi

Cevabını bulursan bana da söyle ben de idrar pozitif kan negatif gördüm bikaç kere hala anlamadım

Kızlar bende en son 16 şubatta oldum adetini bugün 7 gün gecikti normalda 2 3 gün falan oynar ama bu kadar olmazdı dün acil de kan ver negatif çıktı ama hala şüpheliyim çünkü önceden de geç döllenme yaşadım bu da öyle olabilir mi diyorum tekrar gebelik testi alıp ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum ama gebelik var mıdır bilemedim doktor gebelik yok deyince şaşırdım çünkü bir kaç defa kustum karnım da kramp gibi ağrı vardı bir kaç defa kaşık batması yaşadım ama hala adetim yok

Bu ayda bisi mi var acaba ben depremzedeyim korkudan 5 gün önce geldi şimdi de 16gun geçti daha olmadı napcam şaştım

Cevabını bulursan bana da söyle ben de idrar pozitif kan negatif gördüm bikaç kere hala anlamadım
Al benden de o kadar idrar pozitif dün gördüm kan verdim koşarak negatif geldi allak bullak olduk iyice bi sonuca ulaşan olsa keşke de hepimize bi ışık olsa :)

bir önceki tarihimden 26gün sonra ovülasyonda çift çizgi gördüm yani neredeyse adet olacakken yumurtlama dönemimi yakaladım. Bu arada pkosdan dolayı 1 ay incir havuç ve hayıt tohumu kürünü kullanmıştım özellikle hayıt tohumu bir mucize.

Tam pik yakaladınız o zaman ben geçen ay pik görmemiş olabilirim diyorum geç başladım takibe . İncir kürü nasıl bişey ondan deneyeyim

Bende pko var adetim hep düzensiz en son 27 Şubat'ta oldum adet şuan hala ne gelen var ne giden adet söktürücü içtim pazar günü ama yok adet olamıyorum ya 3 kere test yaptım bu sabahta dahil negatif napicam bilmiyorum sanci giriyor arada ama olcakmisim gibi ama yok olmuyorum geç döllenme olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…