• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayanlar

Ben de aynı senin gibiyim 😅 21 Şubat son adet, 21 Mart de beklenen adet günümdü, 20 sinde deneme için kaset test yaptım pozitif ama kanda hcg değerim 5.18 bekle dediler 2-3 gün sonra tekrar kan ver diye cuma tekrar baktıracağız. Kasıklarda batma ve regl olcak gibi ağrım var, göğüste hafif hassasiyet.. umarım geç döllenmedir
Umarım pozitifsindir canım sen ben o günden beri yaptığım tüm idrar testleri negatif.. hala olmadım bekliyorum biraz daha bakalım…

Merhaba hamile kalma sürecimde sürekli yaşadıklarımı yaşayan insanların anlattıklarını okuyup rahatlardım yalnız olmadığımı bilmek güzel bu yüzden size kendi yaşadıklarımı anlatmak istedim. Ben ovülasyon testimde 26.günde çift çizgiyi gördüm devam eden birkaç gün de aynı şekilde gitti ve o günleri değerlendirdim. Ben pkosluyum ve geç yumurtlama / adet gecikmesi benim için çok normal bir şeydi. Adetim 10gün gecikti pkoslu olduğum için bunu normal yorumladım fakat göğüslerimde daha önce hiç hissetmediğim bir hassasiyet yaşayınca test yapma ihtiyacı duydum. İlk testte ikinci çizgi varla yok arasıydı ertesi gün tamamen tek çizgiyi görünce umudumu yitirdim ( bunları yaşarken reglim 13 gün gecikmişti). Daha so ra tam 3 test alıp tekrar denedim bu sefer üçü birden çift çizgi çıktı yani geç döllenmeyle gebe kalmıştım. Şu an son adet tarihime göre 10haftanın içinde olmam gerekiyor fakat geç döllenme sebebiyle 7.haftamdayım. Yani şu an gebeliğim son adet tarihime göre değil bebeğimin gelişimine göre ilerliyor. Umarım en güzel şekilde en doğru zamanda güzel haberleri alırsınız. Sevgiler…
Benim anlamadığım şimdi 13 gün sonra yumurtlama gördünüz değerlendirdiniz sonra hsmile mi kaldınız? Ben de şimdi test yaptım ovu, bir 2.çizgi silik çıktı ama adetim gecikeli 20 gün oldu ve kan tahlilim negatif. Yani şimdi ben deperlendirsem ovulasyon testleri takip edip hala hamile kalma şansım var mı? Duphaston kullandım(5gün) bıraktım 3 gün falan oldı adet gelmeyince bakayım dedim. Acaba o yumurta oluşumunu mu tetikledi

Selam kızlar ben yeni katıldım aranıza yalnız olmadığımı görmek ne kadar güzel :) bende hep 27 günde bir regl olurum son adet tarihim 20 şubat. İlk aydayız denemelerde, ancak test yaptım silik çift çizgi çıktı regl günü idrarda. Dün de kan verdim negatif. Kasıklarda batma göğüste hassasiyet dışında bi belirtim yok normalde aşırı ağrılı regl süreci geçiririm.. sizce bu nedir stres mi yoksa geç döllenme mi ..
Cevabını bulursan bana da söyle ben de idrar pozitif kan negatif gördüm bikaç kere hala anlamadım😊

Kızlar bende en son 16 şubatta oldum adetini bugün 7 gün gecikti normalda 2 3 gün falan oynar ama bu kadar olmazdı dün acil de kan ver negatif çıktı ama hala şüpheliyim çünkü önceden de geç döllenme yaşadım bu da öyle olabilir mi diyorum tekrar gebelik testi alıp ondan sonra doktora gitmeyi düşünüyorum ama gebelik var mıdır bilemedim doktor gebelik yok deyince şaşırdım çünkü bir kaç defa kustum karnım da kramp gibi ağrı vardı bir kaç defa kaşık batması yaşadım ama hala adetim yok

Bu ayda bisi mi var acaba ben depremzedeyim korkudan 5 gün önce geldi şimdi de 16gun geçti daha olmadı napcam şaştım

Cevabını bulursan bana da söyle ben de idrar pozitif kan negatif gördüm bikaç kere hala anlamadım😊
Al benden de o kadar idrar pozitif dün gördüm kan verdim koşarak negatif geldi :( allak bullak olduk iyice bi sonuca ulaşan olsa keşke de hepimize bi ışık olsa :)

Benim anlamadığım şimdi 13 gün sonra yumurtlama gördünüz değerlendirdiniz sonra hsmile mi kaldınız? Ben de şimdi test yaptım ovu, bir 2.çizgi silik çıktı ama adetim gecikeli 20 gün oldu ve kan tahlilim negatif. Yani şimdi ben deperlendirsem ovulasyon testleri takip edip hala hamile kalma şansım var mı? Duphaston kullandım(5gün) bıraktım 3 gün falan oldı adet gelmeyince bakayım dedim. Acaba o yumurta oluşumunu mu tetikledi
bir önceki tarihimden 26gün sonra ovülasyonda çift çizgi gördüm yani neredeyse adet olacakken yumurtlama dönemimi yakaladım. Bu arada pkosdan dolayı 1 ay incir havuç ve hayıt tohumu kürünü kullanmıştım özellikle hayıt tohumu bir mucize.

bir önceki tarihimden 26gün sonra ovülasyonda çift çizgi gördüm yani neredeyse adet olacakken yumurtlama dönemimi yakaladım. Bu arada pkosdan dolayı 1 ay incir havuç ve hayıt tohumu kürünü kullanmıştım özellikle hayıt tohumu bir mucize.
Tam pik yakaladınız o zaman ben geçen ay pik görmemiş olabilirim diyorum geç başladım takibe . İncir kürü nasıl bişey ondan deneyeyim

Ben varım canım, son adet tarihim 29 agustostu, Eylül sonunda negatifti 3 Ekim'de 34 ile hamile olduğumu öğrendim ama değer düşük diye kimyasal dediler sonra son adet tarihine göre keseyi görmeyince dış gebelik dediler sonra kalp atışı duyamadılar boş gebelik dediler 😅 direndim ve en sonunda ultrasona göre son adet tarihimi 12 eylüle cekti doktor, şu an 26. Haftadayim.
Bende pko var adetim hep düzensiz en son 27 Şubat'ta oldum adet şuan hala ne gelen var ne giden adet söktürücü içtim pazar günü ama yok adet olamıyorum ya 3 kere test yaptım bu sabahta dahil negatif napicam bilmiyorum sanci giriyor arada ama olcakmisim gibi ama yok olmuyorum geç döllenme olabilir mi acaba

Back
X