- 2 Temmuz 2019
- 458
- 550
- 103
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
0,19 cok dusuk canim ya bide senin bi onceki testin sanirim 1,25di. Mesela benim 2,5 cikmisti ama sonra hic dusmedi 25 e kadar yukselmisti. Ama Allahdan umit kesilmez derler. Olmasada uzulme rabbim en dogru zamani bilir ve hayirlisiyla sanada en guzelini nasip ederŞimdi netten baktım çok hcg 0.19 yaziyorMerveturann ve doktor danda pek memnun kalamdim ya offff burdaki diğer doktorlar 200 tl istiyor muayene ama yakin evime bu gittiğim doktora muyane tahlil vs 200 u buldu yok yemek yorgunlugu cabasi
Yok kuzum oda 0.25 ti önünde 1 2 ve uzeri sayı olmadumi bisey ifade etmiyor0,19 cok dusuk canim ya bide senin bi onceki testin sanirim 1,25di. Mesela benim 2,5 cikmisti ama sonra hic dusmedi 25 e kadar yukselmisti. Ama Allahdan umit kesilmez derler. Olmasada uzulme rabbim en dogru zamani bilir ve hayirlisiyla sanada en guzelini nasip eder
Üst bu yuzzzden memenun kalamdim doktordan kuzum gecikme içinde bisey yapmadi ne biliyim güven vermiyorpinkhouse34 sen bence gecikme için git
Ama adetlerim duzensiz diyorsun ve gec dollenmeden suphelendigini soyluyorsun dogal olarak doktorda binde bir ihtimalde olsa bekliyor gec dollenme olabilirmi diye. Ilac verse ve senin karninda bebek oldugunu ogrense sonradan. Bebege zarar gelir. Beklemeyi tercih etmis kime gitsen anlatsan ayni seyi soyler sana. Ozele gittiysen zaten 10 gun ucretsiz muayane hakkin var. Parada odemiceksin yeniden. Sen doktoru dinle bekle. Zaten gebelik kesin yoksa senle tedavi icin calisicaz demia. Sorunun ne bakar yumurtaliklarinun kalitesine bakar. Sabir sabir.. sabrin sonu selametÜst bu yuzzzden memenun kalamdim doktordan kuzum gecikme içinde bisey yapmadi ne biliyim güven vermiyor
Sabır evet ama ben ona geç dollenemeden şüpheleniyorum demedim canim canım cok sıkkın yaaaAma adetlerim duzensiz diyorsun ve gec dollenmeden suphelendigini soyluyorsun dogal olarak doktorda binde bir ihtimalde olsa bekliyor gec dollenme olabilirmi diye. Ilac verse ve senin karninda bebek oldugunu ogrense sonradan. Bebege zarar gelir. Beklemeyi tercih etmis kime gitsen anlatsan ayni seyi soyler sana. Ozele gittiysen zaten 10 gun ucretsiz muayane hakkin var. Parada odemiceksin yeniden. Sen doktoru dinle bekle. Zaten gebelik kesin yoksa senle tedavi icin calisicaz demia. Sorunun ne bakar yumurtaliklarinun kalitesine bakar. Sabir sabir.. sabrin sonu selamet
Ne kadar zamandir deniyorsunuz olmuyor. Sıkma canini yahu her sey Allahtan ❤Sabır evet ama ben ona geç dollenemeden şüpheleniyorum demedim canim canım cok sıkkın yaaa
3 yıl olcak canm tabiki herşey allahatanNe kadar zamandir deniyorsunuz olmuyor. Sıkma canini yahu her sey Allahtan ❤
Adetin on beş günü geçerse tekrar test yapmanı öneririm canımAdetlerim degisiyor canm bazen 28 bazen 31 bazen25 öyle sadece lh yüksekliği var
hayirlisi olsun canim cok sükür kist falan olusmamis birdahaki ay yine deneyebilirsin insallah bu ay olmadiysa.Malesef kızlar negatif çıktı 1 hafta bekle belki geç dollenmeolabilir dedi1 hafta sonra gel bidaha bakalim dedi ama benim hiç umudumyokAlene vuslatahasretim -Adel- T Tatlianne20
Olmuyo kuzum yumurtalar catlamiyo buyumuyohayirlisi olsun canim cok sükür kist falan olusmamis birdahaki ay yine deneyebilirsin insallah bu ay olmadiysa.
Hiç umudum yok ama bakalim hiç adet olacak gibi degilimAdetin on beş günü geçerse tekrar test yapmanı öneririm canım
Hayırlısı olsun canım unutma bazen ummadigimiz anda açılır kapılarHiç umudum yok ama bakalim hiç adet olacak gibi degilim
Bizlerde onsureclerden geçiyoruz zaman zaman sen allaha tevvekul et hayirlisi bakalım.Ah kızlar canım cok sıkiliyor ya bu konuda eşim beni anlamiuor bazen
Doktorun negatif dediyse negatiftir canim önünde 0 sıfır olan değerler anlam ifade etmez..Canij gec dolleneme olsa çıkar doktor geriden geliyor gec dollenmis der ama kanda yoksa yoktur adetinde strest vesare başka şeyden geçmiştir @minik kalp0753-Adel- debriyajgazfren Reyyan__ @Blue_Perii bunlarda bir yorumlasinlar bakalim acaba kanda çıkmayıp gec dollenme olma ihtimal varmiki tecrubeliler
Canım dün yine lekelenme ile beraber boyle damarlı bi pıhtı geldi ve gecti. 15.gundeyim salı yine doktora gitcem. Sinirlerim bozuldu oldum diyorum artık seviniyorum napim ped takıyorum geri gidio bşr gun bile sürmedi dün oldu işte kırmızı gelmeden yine kahveye döndü. Belim agrıyo cok. Bekliyorum canım ben de anlayacağın bir umut. Salı gunu artık bişey cıkmazsa icicem adet söktürücüyü.evet kızlar hala adet olmadim şimdiye çoktan gelmesi lazimdi en fazla 7 8 gün gecikirdim oda cok nadir yani bugün 12. gün gecikmemin persembe kontrolüm var insalalh bakalim burda okudugum güzel şeyle bendede olur kimi 13 14 15. gün gecikme ile hamile oldugunu öğrenmiş bakalim nasıl olcak sizlerde ne vs ne yok kizlar-Adel- T Tatlianne20 vuslatahasretim A AloeeVeraa Alene Mevayigit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?