Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim hamileliklerimde hep geç döllenme oldu . Şuan 3.gebeligim. polikistlik over var bende . Ilk evlendigim ay kist oldu dogmkontrol ilacı verdi ilk ay kullandım sonra 3 ay daha kullan dedi yoksa gebe kalamazsın kalsanda düşer dedi ama ben dinlemedim nasipte varsa olur dedik . Son adetim 24 ağustos du ben bat gelene kadar biletest yapmaya başladım. 2 gün gecikince doktora gittim negatif çıktı sonra doktor bana progestan ilaç verdi belki geç döllenme olmuştur eğer bebek varsa tutunmasına yardımcı olur yoksada adet söker dedi . 7 ekimde ilaç bitmişti ve ben son test yapıp doktora gidecektim ki çok çok silik çizgi çıktı . Sonra doktora gittim daha çok yeni dedi ultrasyonda gözükmedi . Ve kist varken hamile kalmıştım düşük tehlikemde hiç olmadi . Inşallah sizinde öyle olur hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim . Herşeyin zamanı var ama biz sabırsız davranıyoruz. :)

Canım önce konu sahibi hakkında bilgi almam lazım
Adetleri kac gunde bir olur
Duzenlimidir
Polikistik over veya herhangi bir rahatsızlığı varmı

Şimdi netten baktım çok hcg 0.19 yaziyor Merveturann ve doktor danda pek memnun kalamdim ya offff burdaki diğer doktorlar 200 tl istiyor muayene ama yakin evime bu gittiğim doktora muyane tahlil vs 200 u buldu yok yemek yorgunlugu cabasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…