- Konu Sahibi pinkhouse34
-
Cıktı mi canm sonucun bizde merak ettikEvet kuzum sonuç bekliyom
Hayırlısı olsun canım 9 günün geçmş yok zannetmrmMalesef kızlar negatif çıktı 1 hafta bekle belki geç dollenmeolabilir dedi1 hafta sonra gel bidaha bakalim dedi ama benim hiç umudumyokAlene vuslatahasretim -Adel- T Tatlianne20
Negatif derken hcg kacti canimMalesef kızlar negatif çıktı 1 hafta bekle belki geç dollenmeolabilir dedi1 hafta sonra gel bidaha bakalim dedi ama benim hiç umudumyokAlene vuslatahasretim -Adel- T Tatlianne20
Hcg yi söylemedi canim ama negatif dedi cikmadi dediNegatif derken hcg kacti canim
Canij gec dolleneme olsa çıkar doktor geriden geliyor gec dollenmis der ama kanda yoksa yoktur adetinde strest vesare başka şeyden geçmiştirHcg yi söylemedi canim ama negatif dedi cikmadi dedi
Kız benim bi tecrübem yok kiCanij gec dolleneme olsa çıkar doktor geriden geliyor gec dollenmis der ama kanda yoksa yoktur adetinde strest vesare başka şeyden geçmiştirminik kalp0753 -Adel- debriyajgazfren Reyyan__ Blue_Peri bunlarda bir yorumlasinlar bakalim acaba kanda çıkmayıp gec dollenme olma ihtimal varmiki tecrubeliler
Canım önce konu sahibi hakkında bilgi almam lazımCanij gec dolleneme olsa çıkar doktor geriden geliyor gec dollenmis der ama kanda yoksa yoktur adetinde strest vesare başka şeyden geçmiştirminik kalp0753 -Adel- debriyajgazfren Reyyan__ Blue_Peri bunlarda bir yorumlasinlar bakalim acaba kanda çıkmayıp gec dollenme olma ihtimal varmiki tecrubeliler
Demi Bence de yoktur geç dollenme falan daha umudum yok adette olmadimHayırlısı olsun canım 9 günün geçmş yok zannetmrm
Adetlerim degisiyor canm bazen 28 bazen 31 bazen25 öyle sadece lh yüksekliği varCanım önce konu sahibi hakkında bilgi almam lazım
Adetleri kac gunde bir olur
Duzenlimidir
Polikistik over veya herhangi bir rahatsızlığı varmı
Hayırlısı canım inşallah vardırDemi Bence de yoktur geç dollenme falan daha umudum yok adette olmadim
Hayırlısı canım inşallah vardırDemi Bence de yoktur geç dollenme falan daha umudum yok adette olmadim
Sanmıyorum artik kuzum yaHayırlısı canım inşallah vardır
DoktorumCanım önce konu sahibi hakkında bilgi almam lazım
Adetleri kac gunde bir olur
Duzenlimidir
Polikistik over veya herhangi bir rahatsızlığı varmı
Doktormu gercektenDoktorum
Yok canım öylesine dedimDoktormu gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?