- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.030
- 48
- 33
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
Tatlim kan verdim kandan sonra konusalim dediBize yazmayı unutma canıminş bebeğin seninledir
Gec dollenmes ise 6 haftalik da bile zar zor gorunuyor. Gorunmesi zor suan. Zaten hcg degerlerin 1000 ustu olmasi gerekiyormus gorunmesi icin. Benim bile gorunmedi bekliyorum suan. Insallah guzel haberlerini verirsinAy insalalh canım inşallah olsun da hayirlisi ile geç olsun yeterki olsun kan verdim bakalim alttan bakti bisey gozukmuyor dedi kandan sonra konusalim dedi
Alttan neden baktı?Kızlar doktor alttan bakti bisey gozukmuyor dedi kan ver dedi kan verdim sonucu bekliyorum dua edin nolurAlene vuslatahasretim A AloeeVeraa -Adel- T Tatlianne20
Yok kuzum bekliyorum eğer negatif cikarsa tedavi için konusucaz inslalh gerek kalmaz ama eger benim hastam olacaksan stres yapmayacaksin dediGec dollenmes ise 6 haftalik da bile zar zor gorunuyor. Gorunmesi zor suan. Zaten hcg degerlerin 1000 ustu olmasi gerekiyormus gorunmesi icin. Benim bile gorunmedi bekliyorum suan. Insallah guzel haberlerini verirsinkan testi internetten cikiyor aksama bakar yazarsin
Sen kan verdim demistin kuzu yinemi verdin çıkmadı demistin.Kızlar doktor alttan bakti bisey gozukmuyor dedi kan ver dedi kan verdim sonucu bekliyorum dua edin nolurAlene vuslatahasretim A AloeeVeraa -Adel- T Tatlianne20
Alttan kese varsa görülür dedi dedim 9 gün geciktim o bile heyecnlandiAlttan neden baktı?
Hayırlısı olsun canım kalbini ferah tut
insallah canim insallah kanda cikar ultrasonda herzaman görünmeyebilirKızlar doktor alttan bakti bisey gozukmuyor dedi kan ver dedi kan verdim sonucu bekliyorum dua edin nolurAlene vuslatahasretim A AloeeVeraa -Adel- T Tatlianne20
Yok canm bugün ilk defa vedim 1 buçuk 2 saat oluyo ışte beklemedeyim suanSen kan verdim demistin kuzu yinemi verdin çıkmadı demistin.
Masaya uzanirken doktor hanim her ay negatif gördüğüm için hiç umudum yok ama inşallah mucize olur dedim biz yinede kana bakalim dedi az da olsa değer raziyim yetrki olmuş olsuninsallah canim insallah kanda cikar ultrasonda herzaman görünmeyebilir
Baktı ne dedi varmıymış bari sonuç ne zaman cikarAlttan kese varsa görülür dedi dedim 9 gün geciktim o bile heyecnlandi
Ha ben dun verdin sandin.Masaya uzanirken doktor hanim her ay negatif gördüğüm için hiç umudum yok ama inşallah mucize olur dedim biz yinede kana bakalim dedi az da olsa değer raziyim yetrki olmuş olsun
Bakti gorulmedi bisey ama yumurtaliklarimigordum yuvarlak yuvarlak dizilmislerdiBaktı ne dedi varmıymış bari sonuç ne zaman cikar
Kız yok dün gidemeim doktoraHa ben dun verdin sandin.
Hadi hayırlısı sonucları al bakalımBakti gorulmedi bisey ama yumurtaliklarimigordum yuvarlak yuvarlak dizilmislerdi
Anladım bugün netlesir hersey hastanedemisin sen sonuç mu bekliyon.Kız yok dün gidemeim doktora
Evet kuzum sonuç bekliyomAnladım bugün netlesir hersey hastanedemisin sen sonuç mu bekliyon.
Canim nerde oturuyorsun doktor nerde. Bende duzgun bi doktor ariyorumda ondan soruyorumEvet kuzum sonuç bekliyom
Tatlim izmirdeyim ciglide oturuyorum menemen özel sada hastanesinde doktorum hatice ermin hanimCanim nerde oturuyorsun doktor nerde. Bende duzgun bi doktor ariyorumda ondan soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?