- 16 Ekim 2018
- 3.471
- 2.067
- 63
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
evet canim daha belirgin bunda. insallah kuruma cizgisi degildir. bazen böyle kuruyunca alttaki cizgi görünüyor. cok merak ettim ya ne zaman kan vereceksin ?Kızlar iyice kurudukca belirginlesti sanki ha @adel8893vuslatahasretim T Tatlianne20 @Alene Eki Görüntüle 2287460
Yarina randevu aoldum bakalim of ya gecmezki simdi test elinde aval aval bakip seviniyomevet canim daha belirgin bunda. insallah kuruma cizgisi degildir. bazen böyle kuruyunca alttaki cizgi görünüyor. cok merak ettim ya ne zaman kan vereceksin ?
simdi gördüm bunuda. haber ver mutlaka sonuc cikinca bizedeYarina randevu aldim canm bakalim inslalah vardir ya yarın nasıl olacak simdi
seni cok iyi anliyorum canim hepimiz ayniyiz :) misafirlige git veya arkadasini misafirlige cagir ama bu durumu bilmeyen biriyle görüs sana baska konulardan anlatsin sohbet edince vakit gecer :))Yarina randevu aoldum bakalim of ya gecmezki simdi test elinde aval aval bakip seviniyom
Aynen gördüm canim simdi net.Kızlar iyice kurudukca belirginlesti sanki ha @adel8893vuslatahasretim T Tatlianne20 @Alene Eki Görüntüle 2287460
Elimde bu şekilde bakıp.bakip dua ediyorum nolur gerçek ol diyeAynen gördüm canim simdi net.
Doğru diyon canm yürüyüşe çıkayım batı eşim gelsin yemek yiyelimdeseni cok iyi anliyorum canim hepimiz ayniyiz :) misafirlige git veya arkadasini misafirlige cagir ama bu durumu bilmeyen biriyle görüs sana baska konulardan anlatsin sohbet edince vakit gecer :))
Ikinci testtede böyleyse yeni gebelik kuzum ozaman.Elimde bu şekilde bakıp.bakip dua ediyorum nolur gerçek ol diyeEki Görüntüle 2287472
Nasıl yani kuzumm anlamadim bu ikinci test zatenIkinci testtede böyleyse yeni gebelik kuzum ozaman.
Yani diyorumki ilkinde hayalet çizgi ikincidede ozaman yanilmayiz diyom vardir inşallah kuzum.Nasıl yani kuzumm anlamadim bu ikinci test zaten
Ayy bebegim inşallah yarın aglayarak donmem doktordan ınsallah aglayacaksamda mutluluk gozyaslarim olsun inslalahhhh rabbim nasip etmistir inşallahYani diyorumki ilkinde hayalet çizgi ikincidede ozaman yanilmayiz diyom vardir inşallah kuzum.
İnşaallah canım benim adetine kaç gün varAyy bebegim inşallah yarın aglayarak donmem doktordan ınsallah aglayacaksamda mutluluk gozyaslarim olsun inslalahhhh rabbim nasip etmistir inşallah
Güzel haberler et bize gülüm .Ayy bebegim inşallah yarın aglayarak donmem doktordan ınsallah aglayacaksamda mutluluk gozyaslarim olsun inslalahhhh rabbim nasip etmistir inşallah
5 gün geciyor cnm adetlerim pek duzenli değil ondan geç dollenmeden şüpheleniyorumİnşaallah canım benim adetine kaç gün var
Hım olabilir canım benim inşaallah gönlündeki gibidir ben Gördüm silik çizgiyi yarın ilk idrarla dene olmadı kan ver kesin sonucu olsun bizimle paylas olur mu5 gün geciyor cnm adetlerim pek duzenli değil ondan geç dollenmeden şüpheleniyorum
Canım sonuç ne oldu doktora gidicektin bu gün5 gün geciyor cnm adetlerim pek duzenli değil ondan geç dollenmeden şüpheleniyorum
Canm yarina kaldi doktor işiCanım sonuç ne oldu doktora gidicektin bu gün
Bize yazmayı unutma canımCanm yarina kaldi doktor işi
Canim sana umut olsun diye yaziyorum. Benimde adetlerim cok duzensizdir genel olarak. Her ay gun degistiriyorCanm yarina kaldi doktor işi
Ay insalalh canım inşallah olsun da hayirlisi ile geç olsun yeterki olsun kan verdim bakalim alttan bakti bisey gozukmuyor dedi kandan sonra konusalim dediCanim sana umut olsun diye yaziyorum. Benimde adetlerim cok duzensizdir genel olarak. Her ay gun degistiriyor
Bazen ayin basi bazen ayin ortasi oluyor. Benim adetim bi onceki tarihime gore 10 gun gecmisti. Kan testim 2,5 idi ve doktor yukselmez daha bu deger negatif dedi. Fakat 6 gun gecmis ve hala adet olmamistim. Devlet hastanesine gittim kan verdim. 25,95 cikti. Doktor gebelik var iki gun sonra tekrarlayim katlaniyormu dedi. Iki gun sonra tekrarladik ve sonuc 84,47 cikti. Doktor buyuk ihtimal gec dollenme gebesin dedi. Adetlerin cok duzensiz ise adet olmayi planladigin gun bile hamile kalabilirsin. Rabbim insallah sanada nasip eder ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?