Gebeliğe Hazırlık GEC DÖLLENME YAŞAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canim daha belirgin bunda. insallah kuruma cizgisi degildir. bazen böyle kuruyunca alttaki cizgi görünüyor. cok merak ettim ya ne zaman kan vereceksin ?
Yarina randevu aoldum bakalim of ya gecmezki simdi test elinde aval aval bakip seviniyom

Yarina randevu aoldum bakalim of ya gecmezki simdi test elinde aval aval bakip seviniyom
seni cok iyi anliyorum canim hepimiz ayniyiz :) misafirlige git veya arkadasini misafirlige cagir ama bu durumu bilmeyen biriyle görüs sana baska konulardan anlatsin sohbet edince vakit gecer :))

seni cok iyi anliyorum canim hepimiz ayniyiz :) misafirlige git veya arkadasini misafirlige cagir ama bu durumu bilmeyen biriyle görüs sana baska konulardan anlatsin sohbet edince vakit gecer :))
Doğru diyon canm yürüyüşe çıkayım batı eşim gelsin yemek yiyelimde

5 gün geciyor cnm adetlerim pek duzenli değil ondan geç dollenmeden şüpheleniyorum
Hım olabilir canım benim inşaallah gönlündeki gibidir ben Gördüm silik çizgiyi yarın ilk idrarla dene olmadı kan ver kesin sonucu olsun bizimle paylas olur mu

Canm yarina kaldi doktor işi
Canim sana umut olsun diye yaziyorum. Benimde adetlerim cok duzensizdir genel olarak. Her ay gun degistiriyor
Bazen ayin basi bazen ayin ortasi oluyor. Benim adetim bi onceki tarihime gore 10 gun gecmisti. Kan testim 2,5 idi ve doktor yukselmez daha bu deger negatif dedi. Fakat 6 gun gecmis ve hala adet olmamistim. Devlet hastanesine gittim kan verdim. 25,95 cikti. Doktor gebelik var iki gun sonra tekrarlayim katlaniyormu dedi. Iki gun sonra tekrarladik ve sonuc 84,47 cikti. Doktor buyuk ihtimal gec dollenme gebesin dedi. Adetlerin cok duzensiz ise adet olmayi planladigin gun bile hamile kalabilirsin. Rabbim insallah sanada nasip eder ❤

Ay insalalh canım inşallah olsun da hayirlisi ile geç olsun yeterki olsun kan verdim bakalim alttan bakti bisey gozukmuyor dedi kandan sonra konusalim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…