İns amin canm sende de vardr ins cnm kan testi yapsana belki kanda ckar cnm benim dun kanda ckmadi negatf ins sendde ckar cnmBenim de adet tarihim 5 gun geçti hala adet olamadım pko var ama glukofen inofolic içtiğim için 5 _6 aydır 30 günde bir adet oluyordum 35 gün oldu hala bişey yok ama arasıra kasıklarıma kramp girer gibi oluyor göğüslerim aciyor birde sarı bi akıntım var ..idrar testi yaptım negatif ama içimden hep hamileymişim gibi hissediyorum inş Allah gönlümdekini verir :)) isteyen herkese anne olmayı nasip etsin Rabbim
Ay inş ya valla büyük süpriz olur pozitif çıkarsa iki seneye yakın olmuyo kan vermeye gitcem ama eşim bekle diyo pko olduğum için düzensiz adet oluyorum hayırlısı neyse o olsun artı...inş sende önümüzde ki ay hamile kalırsın canımİns amin canm sende de vardr ins cnm kan testi yapsana belki kanda ckar cnm benim dun kanda ckmadi negatf ins sendde ckar cnm
Canm ben daha adet olmadm ki diger ayı beklym:)) ins cnm sen o xmn brklr bakalm ins ckar birsyler hamilesindrAy inş ya valla büyük süpriz olur pozitif çıkarsa iki seneye yakın olmuyo kan vermeye gitcem ama eşim bekle diyo pko olduğum için düzensiz adet oluyorum hayırlısı neyse o olsun artı...inş sende önümüzde ki ay hamile kalırsın canım
Bi yazin olmustu 4 5 aydir gayet duzenliiiCnm benimde ne kask agrm vsr ne gogs benim gogs agrlrm bir hafta onceden bsslsrdi hassalsrdi bu sefer olmadi agrmyr hicc senn gbi napcm blmyrm: ( daha once senn oluyomudu gec olmak
Canim Allah yardimcin olsun biz bilemeyiz ki bence bi konu ac hemen sor illa ki bilen vardir Rabbim evladini sana bagislasin insallag hmen ac konu sor6 hafta 2 günlük hamileyim kesemin altinda kanamam var cok hafiften doktor düşük önleyici hap verdi bebek daha gözükmedi sadece karindan ultrasonla bakti hafiften kanamam oldugunu söyledi boulr durumla karsilasan oldu mu
Canm benim hic bole olmaz bildim bileli anlcn bnim gunum bu kadr gecmyr cnm bir gun once olyrum yada bir gun sonra cnm ama hic bole gecikmemisti cnmBi yazin olmustu 4 5 aydir gayet duzenliii
O zman sende kesin bebiss varr :)Canm benim hic bole olmaz bildim bileli anlcn bnim gunum bu kadr gecmyr cnm bir gun once olyrum yada bir gun sonra cnm ama hic bole gecikmemisti cnm
Kesin diysn ama dun kanda nedn negatf cktı cnm ya: ((onu da de bariO zman sende kesin bebiss varr :)
E yavrus bekle azicik daaa tekrar yaptir benim de dun idrar da negatif ciktiKesin diysn ama dun kanda nedn negatf cktı cnm ya: ((onu da de bari
amin canım aynı durum bende de var kasıklarıma agrı giriyor bacaklarım ağrıyorr akıntım hep bugüne kadar beyaz dı sarı oldu bugün inşalah allahım gönlümüze göre verirBenim de adet tarihim 5 gun geçti hala adet olamadım pko var ama glukofen inofolic içtiğim için 5 _6 aydır 30 günde bir adet oluyordum 35 gün oldu hala bişey yok ama arasıra kasıklarıma kramp girer gibi oluyor göğüslerim aciyor birde sarı bi akıntım var ..idrar testi yaptım negatif ama içimden hep hamileymişim gibi hissediyorum inş Allah gönlümdekini verir :)) isteyen herkese anne olmayı nasip etsin Rabbim
Haha: D ama bilmeden beklemek zor kuzum var mi yok mu yemin ediyorum sana banyo yaparken sicak suyla yapmyrm sicak su dusuge neden oluyrms çıldıriceğim ya:) bekleyelim kuzu ya artk baksana bazlar 14 gunde ckms bizimkide belki ckar kizxz dua et bol bol bebislerimiz bizledr ins:))))E yavrus bekle azicik daaa tekrar yaptir benim de dun idrar da negatif cikti
Amin canım inş hamileyizdiramin canım aynı durum bende de var kasıklarıma agrı giriyor bacaklarım ağrıyorr akıntım hep bugüne kadar beyaz dı sarı oldu bugün inşalah allahım gönlümüze göre verir
Ediyorum yavru kaybetmeyelim birbirimizi :) takipte kalalimm :) benim ayni seyleri yasiyosun bakalim sonumuz ne olucakkkHaha: D ama bilmeden beklemek zor kuzum var mi yok mu yemin ediyorum sana banyo yaparken sicak suyla yapmyrm sicak su dusuge neden oluyrms çıldıriceğim ya:) bekleyelim kuzu ya artk baksana bazlar 14 gunde ckms bizimkide belki ckar kizxz dua et bol bol bebislerimiz bizledr ins:))))
Aynn cnm ya birbirmizde takip etmeyi brakmayalm kiızz birde aralik annesi oluyormusuz kiz hemen accam etiketlicegum senu: D kiz sennde arada lsstik gbi akintin oluyormu benim hic ajintim bitmyr ya:))Ediyorum yavru kaybetmeyelim birbirimizi :) takipte kalalimm :) benim ayni seyleri yasiyosun bakalim sonumuz ne olucakkk
Beyaz akinti var bendeAynn cnm ya birbirmizde takip etmeyi brakmayalm kiızz birde aralik annesi oluyormusuz kiz hemen accam etiketlicegum senu: D kiz sennde arada lsstik gbi akintin oluyormu benim hic ajintim bitmyr ya:))
Canım merhaba var mı ses seda bende bekliyorum halaAynn cnm ya birbirmizde takip etmeyi brakmayalm kiızz birde aralik annesi oluyormusuz kiz hemen accam etiketlicegum senu: D kiz sennde arada lsstik gbi akintin oluyormu benim hic ajintim bitmyr ya:))
Bendede sari arada beyaz vayy lele ben napcmBeyaz akinti var bende
Canım merhaba var mı ses seda bende bekliyorum hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?