- 26 Ağustos 2016
- 426
- 263
- 103
- 37
Uzuldum csnm rabbime isysn etme hayirlısı boleyms de cnm bekle sabret hayırlisini iste hep canm napalm boleyms kismet biz olmadk ama bakalm bizim nlck yoksa bebek ins olurum adet cok gecmsn gecsn istemyrm cnm anlcn okuyunca snnda hamile oldgnu ogrencm sandm cnm
inşallah canım şu ovülosyon kitlerinden alıp dene daha iyi olur hem bilirsin yumurtlama gününü .Aynen belirsizlik cok kotu. Ya bi gebelik ciksin ya da regl olayim artik diyosun cildircak gibi oluyor insan. Bide benim adetim duzensiz. Malesef doktor dediki hicbirseyin yok sadece gec adet oldgun icin yumurtlama gunun belli degil. Bunu tutturmak mesele. O yuzden 2 gunde 1 iliski diuor. Uzmemek gerek kendimizi ve kimseyi takma sakin. Kim ne dusunurse dusunsun canim benim.
Sana diyorum kendim de aynini yapiyorum ayri mesele ama stres de engeller gebeligimizi. Birbirimzin haberini bekleyeleim. Insallah guzel haberler aliriz
Amin canm ins senn akntin varmiydi yogn olarak cnm sende gecrgnde ysptgnda ckmamsmydi cnmBenimki gec dollenme ama 1 hafta kadar. Adet olmadiysaniz hala bir umut var demektir. Allah hakkinizda hayirlisini versin.
inşallah canım şu ovülosyon kitlerinden alıp dene daha iyi olur hem bilirsin yumurtlama gününü .
Amin canm ins senn akntin varmiydi yogn olarak cnm sende gecrgnde ysptgnda ckmamsmydi cnm
canım eczanelerde satılıyor bende bu ay eğer regl olursam onu alacam üzerinde tam bilgi yazıyor bende araştırdığım kadarıylaCok duydum onu o nedir nerde sqtiliyor ne zaman yapmam gerekiyor bi bilgim yok malesef kuzum
canım eczanelerde satılıyor bende bu ay eğer regl olursam onu alacam üzerinde tam bilgi yazıyor bende araştırdığım kadarıyla
Canim klomen veya baska ilac kullanmismiydin o aycanım benim geç döllenme oldu fakat ben hiç kan testi yaptırmamıştım. gecikmenin 9. günü idrarda pozitifi görebilmiştm. o gün çıkan kan sonucum da 108di.
yok canım ilaç kullanmadım soğan kürü uygulamıştım o ayCanim klomen veya baska ilac kullanmismiydin o ay
Ben kullandimda son 3 aydir duzensiz adetim ama ilacdan dolayi yumurta tkibi felan oldum normalde bugun yarin adet olmam lazim bu sabah test yaptim negatifti ama o zaman size gore suan negatif cikan testim gec dollenme varsa bi kac gün sonra yapsam pozitif olabilir dimi yada yine negatifde olabilir de ben artik adet olmayi bekliyordumda cunku silikte olsun idrarda cikar bu zamana kadar diye düşündümyok canım ilaç kullanmadım soğan kürü uygulamıştım o ay
hiç öyle düşünmeyin geç döllenme olunca silik bile çıkmıyor :) adet günü negatif, adet gecikmesinin 3. günü negatif, 5. günü negatif ve 7. günü negatif gördü bu gözler :) en son şükür 9. günümde pozitifi görebildim.Ben kullandimda son 3 aydir duzensiz adetim ama ilacdan dolayi yumurta tkibi felan oldum normalde bugun yarin adet olmam lazim bu sabah test yaptim negatifti ama o zaman size gore suan negatif cikan testim gec dollenme varsa bi kac gün sonra yapsam pozitif olabilir dimi yada yine negatifde olabilir de ben artik adet olmayi bekliyordumda cunku silikte olsun idrarda cikar bu zamana kadar diye düşündüm
Valla canim sen kullanmamissin ama klomen kullaninca tam zamaninda adet olacakmisim gibi hissediyorumda oyle olmasi gerekiyor mus gibi sanki dollenme de ona gore olmus olabilir diye :) kendi kendime seyler kurmusum bakalim hayirlisi ins Rabbim sanada hayirlisyla kucagina wlmayi nasip etsinhiç öyle düşünmeyin geç döllenme olunca silik bile çıkmıyor :) adet günü negatif, adet gecikmesinin 3. günü negatif, 5. günü negatif ve 7. günü negatif gördü bu gözler :) en son şükür 9. günümde pozitifi görebildim.
hiç öyle düşünmeyin geç döllenme olunca silik bile çıkmıyor :) adet günü negatif, adet gecikmesinin 3. günü negatif, 5. günü negatif ve 7. günü negatif gördü bu gözler :) en son şükür 9. günümde pozitifi görebildim.
Ayy super bi haber hayirlisi olsun :) bizim gibiler icin guzel orneksin. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah
Kizlar siz klomen kullandiniz miBende varim kizlar ayni durum bende de var ne adet belirtisi ne gebelik bat nisandi 5 gun gecti dun sabah test yaptim negatif cikti 3 gün adet olucak gibi oldum hep bi islaklik hissettim ama gelen giden olmadi gögüslerim adetime bir hafta kala şişerek hassaslaşırdı oda yok :)
Ben kullanmadim cnmKizlar siz klomen kullandiniz mi
Kzm ayni durumumuz ama knda negtf ckti: (Bende varim kizlar ayni durum bende de var ne adet belirtisi ne gebelik bat nisandi 5 gun gecti dun sabah test yaptim negatif cikti 3 gün adet olucak gibi oldum hep bi islaklik hissettim ama gelen giden olmadi gögüslerim adetime bir hafta kala şişerek hassaslaşırdı oda yok :)
Canm rabbim seni cocuguna bagslasn senn gec dollenme yasadfni blmyrdm cok sevndm cnm banada umut oldun bende halen adet olmadm ins olmam benimde senn gbi ckar cnm sen adete yakn kalmssn hamile cnm:))Bende geç döllenme ile hamilelik yaşadım. Adet gecikmemin 14.gününde idrar testim negatif çıktı. Aynı gün 1 saat sonra kan testim 744 çıktı. Yani çok yeniydi. Bir sonraki sabah ilk idrarla yaptığım testte çok silik çizgi çıktı. Doktora gittim kese bile yoktu daha 1 veya 2 haftalıksın eğer hamileysen demişti. Tabi normal adetimin başlama tarihinden 1 haft önce adet belirtilerim başlamıştı. Göğüs acısı mesela. İlk anlaşılır belirtim idrardaki renk ve koku değişikliğiydi.
İnşallah isteyenhi herkes aramadan evlat sahibi olur. Rabbim evlatla ve sağlıkla imtihan etmesin, gönlünüze göre tez vakitte versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?