- 24 Haziran 2020
- 1.642
- 3.427
- 83
- 27
İnşallah kuzumm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKafam allak bullak valla tek kese gozuktu aslında ama 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim o zaman kesin belli olur sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah kuzumm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahKafam allak bullak valla tek kese gozuktu aslında ama 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim o zaman kesin belli olur sanırım
Amin inşallah o güzel kalplerini atarken görelim sağlıkla kucağımıza alalımİnşallah kuzumm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İnşallah kuzuummAmin inşallah o güzel kalplerini atarken görelim sağlıkla kucağımıza alalım
Düzeltme derken, neyi kastettiğinizi anlamadım desem.Adet tarihinizde düzeltme yaptılar mı ?
Mesela yeni adet tarihi veriyorlar benim son adet tarihim 5 ekimdi bayağı geç döllenme oldu 6 Kasım olarak düzeltme yaptılarDüzeltme derken, neyi kastettiğinizi anlamadım desem.
Böyle hesaplayıp son adet tarihi şu demedi doktorum.Mesela yeni adet tarihi veriyorlar benim son adet tarihim 5 ekimdi bayağı geç döllenme oldu 6 Kasım olarak düzeltme yaptılar
Merhaba mesajınızı okudum umut oldu bana yardımcı olabilir misiniz acaba bat 12 Aralık 13 ünde Adet görmedim 13.ünde kan testi verdim sonuç 0,18 doktoru aradım testı tekrarlayın dedi 15 inde 1,8 bir umut bekliyorum bir yandan da üzülüyorum başka bir sağlık sorununuz varmıydıGeç döllenmeyi iliklerine kadar yaşayan ben 5 günlük gecikmemde 0 çıkıp 10. Gün gecikmemde 16 çıktı
Üzülmeyin 1 hafta sonra felan tekrar verin isterseniz bende pko vardıMerhaba mesajınızı okudum umut oldu bana yardımcı olabilir misiniz acaba bat 12 Aralık 13 ünde Adet görmedim 13.ünde kan testi verdim sonuç 0,18 doktoru aradım testı tekrarlayın dedi 15 inde 1,8 bir umut bekliyorum bir yandan da üzülüyorum başka bir sağlık sorununuz varmıydı
Kanda negatif çıkmış mıydıBen şuan 9 haftalık hamileyim.
Son adet tarihim 23 temmuzdu.
Aylar geçip de regl olmayınca doktora gittim.
Doktor ultrasondan baktı.
Kesinlikle hamile değilsin.
Ama belki geç döllenme vs olabilir, sana bir ilaç verelim. Bu ilaçla adet olmanı sağlayalım.
Korkma eğer hamileysen bile bu ilaç düşüğe vs neden olmaz dedi
İlacı içtikten 2 hafta sonra yine adet olmadım.
Ama çok şiddetli kasık ağrılarım vardı
Test Yaptım çok silik çıktı.
Ertesi gün hemen doktora gittim.
Ultrasonda bir şey göremedi
Bir idrar testide o yaptı ve hamileymişim.
Geç döllenmeymiş.
Hiç kan testi yaptırmadımKanda negatif çıkmış mıydı