• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayan varmı?

Mesela yeni adet tarihi veriyorlar benim son adet tarihim 5 ekimdi bayağı geç döllenme oldu 6 Kasım olarak düzeltme yaptılar
Böyle hesaplayıp son adet tarihi şu demedi doktorum.
Açıkçası bende sormadım.
Çünkü son adet tarihini söylemedi ama beklenen doğum tarihi şu dedi.

Geç döllenmeyi iliklerine kadar yaşayan ben 🤦🏻‍♀️ 5 günlük gecikmemde 0 çıkıp 10. Gün gecikmemde 16 çıktı
Merhaba mesajınızı okudum umut oldu bana yardımcı olabilir misiniz acaba bat 12 Aralık 13 ünde Adet görmedim 13.ünde kan testi verdim sonuç 0,18 doktoru aradım testı tekrarlayın dedi 15 inde 1,8 bir umut bekliyorum bir yandan da üzülüyorum başka bir sağlık sorununuz varmıydı

Merhaba mesajınızı okudum umut oldu bana yardımcı olabilir misiniz acaba bat 12 Aralık 13 ünde Adet görmedim 13.ünde kan testi verdim sonuç 0,18 doktoru aradım testı tekrarlayın dedi 15 inde 1,8 bir umut bekliyorum bir yandan da üzülüyorum başka bir sağlık sorununuz varmıydı
Üzülmeyin ❤️1 hafta sonra felan tekrar verin isterseniz bende pko vardı

Ben şuan 9 haftalık hamileyim.
Son adet tarihim 23 temmuzdu.
Aylar geçip de regl olmayınca doktora gittim.
Doktor ultrasondan baktı.

Kesinlikle hamile değilsin.
Ama belki geç döllenme vs olabilir, sana bir ilaç verelim. Bu ilaçla adet olmanı sağlayalım.
Korkma eğer hamileysen bile bu ilaç düşüğe vs neden olmaz dedi

İlacı içtikten 2 hafta sonra yine adet olmadım.
Ama çok şiddetli kasık ağrılarım vardı
Test Yaptım çok silik çıktı.
Ertesi gün hemen doktora gittim.
Ultrasonda bir şey göremedi
Bir idrar testide o yaptı ve hamileymişim.
Geç döllenmeymiş.
Kanda negatif çıkmış mıydı

Merhabalar sizlerin yazdıklarını okudukça içim umut doldu.son adet tarihim 5 kasımdı. Ancak o ay adetten sonra 10 gün kadar lekelerim oldu. Adetim 2 hafta gecikince yani 2 gün önce test yaptım pozitif kan beta 40.2 çıktı doktor çok olumsuz konuştu çok düşük değerin dedi. Bugün yine kan vereceğim duruma göre haberlesiriz dedi.geç döllenme ihtimalinden bahsetmedi bile.Sizce değerim düşük mü

Merhaba kızlar benimde aynı sizin gibi 1 ay önce 0.100 ml beta bugün yaptırdım 1.20 adetim 7 gün gecikti adet belirtisi yok aşırı derece sırt ağrım kasık ağrım ve gaz problemim var doktorum geç döllenme olabilceni söyledi biraz bekle cuma günü tekrar ver çıkmaz sa haftaya tekrar verirsin dedi bilemedim nasıl olcak var mı yok mu cumaya kadar kaset test te denicem aslında yaptığım da hayalet gibi çizgi çıkıyor onu bilemiyorum.

Ayriyetten adet günü kahverengi lekelenmem geldi yaklaşık 2 gün sürdü ve şuan da bembeyaz akintim var gerçekten anlamadım nasıl bi durum bebek varmi daha çok onu merak ediyorum

Back