• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenme yaşayan varmı?

İlacı kullandığım 3. gün genelde ayağa kalktığımda ama bazen otururkende bir anda ağrılar giriyor kasıklarıma iki büklüm kalıyorum. Aynı zamanda kabızlık ve gaz sorunuda yaşıyorum yüzümde pms döneminde hiç çıkmadığı kadar sivilce çıktı. Şüpheli ilişkim regl olacağım hafta oldu ve reglim ilk defa bu kadar gecikti. Normalde günü gününe olurum. O yüzden regl mi olacağım yoksa gebelik belirtisi mi algılayamıyorum🥲
Hakkınızda hayırlısı olsun
Rabbim aratmadan versin inş

Amin inşallah cümlemize. Erken test yaptım dün çok silik bir şekilde çıktı. Bu sabah kaset test yaptım onda da aynı şekil damlattığım gibi yok denecek kadar silik çıktı. Kan pazartesi vermiştim. Sizce tekrarlayayım mı?☺️
Ben hiç kan testi vermedim.
O yüzden ne desem bilmiyorum inanın
Benim yaptığım testte erken gebelik testiydi çok silikti.
Ertesi gün doktora gittim. Doktor orada bana kaset test ile tahlil yaptı
Eğer orada istediğimiz çizgiyi göremezsek kan tahlili yaparız demişti
Fakat gerek kalmadı

Ben hiç kan testi vermedim.
O yüzden ne desem bilmiyorum inanın
Benim yaptığım testte erken gebelik testiydi çok silikti.
Ertesi gün doktora gittim. Doktor orada bana kaset test ile tahlil yaptı
Eğer orada istediğimiz çizgiyi göremezsek kan tahlili yaparız demişti
Fakat gerek kalmadı
çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için☺️ Adetiniz geciktiğinde ne gibi belirtileriniz olmuştu?

çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için☺️ Adetiniz geciktiğinde ne gibi belirtileriniz olmuştu?
Kasık ağrısı dışında başka hiçbir belirti vs yaşamadım aslında ben
Duphastondan 1 hafta sonra ağrılar iyice artmaya başladı
Ama böyle yatakta kıvranıyordum
Meğerse yerleşme ağrısıymış o
Diğer hamilelik belirtilerini yaklaşık 7 haftalık hamile iken yaşamaya başladım. Mide bulantısı, göğüste şişkinlik vs.

Kasık ağrısı dışında başka hiçbir belirti vs yaşamadım aslında ben
Duphastondan 1 hafta sonra ağrılar iyice artmaya başladı
Ama böyle yatakta kıvranıyordum
Meğerse yerleşme ağrısıymış o
Diğer hamilelik belirtilerini yaklaşık 7 haftalık hamile iken yaşamaya başladım. Mide bulantısı, göğüste şişkinlik vs.
Bende kullandıktan 3 gün sonra öyle oldum, ağrı girince iki büklüm kalıyorum ve hâlâ kesilmedi kasık ağrılarım🥲 hayırlısı artık bakalım ilaç bir bitsin☺️ Size de rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah☺️

Bende kullandıktan 3 gün sonra öyle oldum, ağrı girince iki büklüm kalıyorum ve hâlâ kesilmedi kasık ağrılarım🥲 hayırlısı artık bakalım ilaç bir bitsin☺️ Size de rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah☺️
Amin çok teşekkür ederim
Umarım Sizde güzel haberler alırsınız

Kızlar aşı oldunuz mu onun yan etkisi olmuş olabilir mi bn. De bugün 8 gün gecikti dün test yaptım tek çizgi yapmaya korkuyorum artık ilk defa böyle oldu asidan olabilir mu yoksa geç döllenme mi cvp lutfen sonuç ne sizlerde

Kızlar aşı oldunuz mu onun yan etkisi olmuş olabilir mi bn. De bugün 8 gün gecikti dün test yaptım tek çizgi yapmaya korkuyorum artık ilk defa böyle oldu asidan olabilir mu yoksa geç döllenme mi cvp lutfen sonuç ne sizlerde
Merhaba ben eylülde aşi oldum ilk doz hayatımda bozulmayan adet düzenim bozuldu 2 aydır ilaçla adet görüyorum tamda bebek isterken ćok canım sıkkın buna bazılarında yapıyormuş kadın doğumcum öyle dedi

Geç döllenmeyi iliklerine kadar yaşayan ben 🤦🏻‍♀️ 5 günlük gecikmemde 0 çıkıp 10. Gün gecikmemde 16 çıktı
Ben yumurtlama için ovulasyon testi kullandım ilk kez bu ay yumurtlama günü değil de sadece çatlama gününü degerlendirebildim yumurtlama gününü degerlendiremedim içimde tereddüt kaldı çatlama günü girilen ilişkiyle gebelik oluşur mu ilk olucak çok heyecanlıyım bu yüzden 🥺

Ben yumurtlama için ovulasyon testi kullandım ilk kez bu ay yumurtlama günü değil de sadece çatlama gününü degerlendirebildim yumurtlama gününü degerlendiremedim içimde tereddüt kaldı çatlama günü girilen ilişkiyle gebelik oluşur mu ilk olucak çok heyecanlıyım bu yüzden 🥺
Yumurtlamada değerlendirilmesi istenir ama çatlamayı değerlendirmek daha önemli inşallah tutunmuştur 🥰

İlacı kullanırken ağrı varmıydı hatırlamıyorum. Çünkü üzerinden biraz zaman geçti.
Kutuyu bitirdim. Bitirdikten 13 gün sonra gittim
Zaten kutuyu bitirdikten sonra genelde 3. Yada 4. Gün adet oluyormuşsunuz. Fakat nadirende olda bu süre 10 güne çıkabiliyormuş. Bu yüzden en erken 10 gün sonra en gel dediler. Ben 13. Gün randevu bulmuştum
Adet tarihinizde düzeltme yaptılar mı ?

Ooo sizinki birşey değil benim son adet tarihim 5 Ekim şuan daha 4+5 haftalık hamileyim keseye göre benimle adet olanlar dogurasi oldu haahhahaha 😅
😂😂😂😂😂 yaaaa çok güldüm buna benimkide aslında 6 haftalık gözüküyor yavrum benim daha küçücük 😂

😂😂😂😂😂 yaaaa çok güldüm buna benimkide aslında 6 haftalık gözüküyor yavrum benim daha küçücük 😂
Bende şöyle birşey var dün muayene oldum keseyi gördük ben 6 haftalık sanıyordum çünkü sadece kasımın 15 i ve 18 i birliktelik oldu ikisinden biri tuttu yani keseye göre 4+5 haftalık dedi beta geçen hafta pazartesi 1917 idi şuan 10.000 lerde 5 hafta için fazla değil mi sanki 🤷

Bende şöyle birşey var dün muayene oldum keseyi gördük ben 6 haftalık sanıyordum çünkü sadece kasımın 15 i ve 18 i birliktelik oldu ikisinden biri tuttu yani keseye göre 4+5 haftalık dedi beta geçen hafta pazartesi 1917 idi şuan 10.000 lerde 5 hafta için fazla değil mi sanki 🤷
Erken döllenmede olmuş olabilir kuzum üstüne görme felan diyolar ya hani belkide ikiz 😂🤰

Back